Arama sonuçlarınız

1. F

Eskişehir'de Neden Hiçbir Usta İş Yapmak İstemiyor?

Arkadaşlar hayırlı günler. Bajaj boxer motosikletim için yan çanta taşıyıcıları satın aldım ve montajını yapmaya çalıştım ama biryerde bir parçanın sökülmesi gerekiyor ve vidalar düzgün torkla sıkılmadığı için zorlandım, hatta alyanlarım yamuldu vidalar açılmadı. Ben de yalama yapmayalım bi...
  2. F

Maxem SL45 Topcase'i Kilitleyemiyorum

Hayırlı günler arkadaşlar. Internettin önemli sitelerinden birinden Maxem SL-45 aldım. Ancak ürünün kapağı bıraktığınızda tam kapanmıyor, elinizle müdahale etmeniz gerekiyor ve naptıysam kilitleyemedim şu mekanizmayı. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
  3. F

23 Temmuz Cumartesi Demokrasi Korteji Ankara ve Eskişehir Eşzamanlı

Ülkemizde, 15 temmuz darbe girişimi gecesinde, canlarını hiçe sayarak araçların giremediği yerlere girip hastanelere yaralı taşıyan, operasyon bölgelerine polislerimizi yetiştiren, insanlara bilgi vermeye çalışan gazetecileri taşıyan iki teker emekçileri Motosikletli Kuryelerin Demokrasiyi...
  4. F

SHAD SH36 Yan Çanta Demiri

Arkadaşlar merhaba. Bajaj boxer motosikletim için Shad SH36 yan çanta demiri arıyorum. Açıklama kısmında genelde touring motorlar için uygun demirler var. Acaba bu demirler benim motosikletime de bir şekilde uyarlanabilir mi? Yoksa paşa paşa 500-600 lira daha verip motoruma uygun demiri olan...
  5. F

Afiş Hazırlamam Gerekiyor

Arkadaşlar final ödevim için bir afiş hazırlamam gerekiyor ama konu hakkında hiç alt başlık gelmiyor aklıma. Yardım edebilir misiniz ? Konu: Yeni Öğrenme Ortamları ve Teknoloji Bu konu hakkında alt başlık bulabilsem afişin tasarım kısmı kolay ama dediğim gibi aklıma hiçbir şey gelmiyor.
  6. F

Körtapa Yalama Oldu.

Arkadaşlar merhaba. Yağ değişimini kendim yapmak istedim. Yağ tahliye tapasını açmak isterken farkettim ki haddinden fazla sıkılmış ve biraz zorladım. 2 gündür uğraşıyorum. Açılmadı bir türlü :) Sonunda yalama oldu. Ben bu tapayı nasıl açabilirim ?
  7. F

Bujimin Durumu Hakkında Bilgi Edinmek İstiyorum

Arkadaşlar, bujimin durumu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Anlayan arkadaşlar bujimin durumu hakkında bilgi verirse sevinirim. Motor 11.600 km'de Bajaj Boxer.
  8. F

SOOCOO S70 AKSIYON KAMERASI 2K30FPS 1080P60FPS 60M WATERPROOF Remote Control

Merhaba arkadaşlar. Motosikletimi satıyorum ve motosikletimle beraber tüm ekipmanlarımı da satıyorum. Buna aksiyon kameram da dahil. İlgilenen arkadaşlar buradan ulaşabilirler.
  9. F

Alpinestars GP-Pro (Replika) Motosiklet Eldiveni (Siyah) (L)

Alpinestars Gp-Pro replikası olan motosiklet eldivenlerimi 3-4 kere kullandım ve motosiklet sporunu bıraktığımdan dolayı satıyorum. Motosikletim de satılıktır. İlgilenen arkadaşlar bana telefon numaramdan ve sahibinden.com hesabımdan mesaj göndererek ulaşabilir. Ürüne Buradan bakabilirsiniz
  10. F

Arkadaşlar Buji Yağlanır mı?

Motorcu, "Sökerken zor söktüm, kolayca girip çıksın" deyip bujinin ucuna yağ döktü. Benim bildiğim bujinin ucunun temiz kalması gerekiyor, yanlışmıyım?
  11. F

Motor Yatak Sarmaya Başlamış olabilir

Arkadaşlar merhaba. 2 gündür süregelen bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum size. Bajaj boxer 150 kullanıcısıyım ve şuan motorun 10300 km'de. Periyodik bakımını 300 kilometre kadar aştım. 2 gündür motorunda bi isteksizlik ve tokurtu -homurtular başladı. Bunun sebebi soğuk hava mıdır yoksa bakımı...

Yeni mesajlar