Arama sonuçlarınız

1. erensel

İki Farklı Model Arasında Tercih Durumu

Kıymetli dostlar, kısmet olursa 0 KM bir motosiklet almak niyetindeyim. Şimdi şöyle ki ben yüksek CC motosiklet sevmiyorum. Yarınlar için çok büyük konuşmamak lazım ama ömrüm oldukça 250'lik üzerinde bir motor alacağımı pek düşünmüyorum. Benim tarzım daha çok A noktasından B noktasına minnak...
  2. erensel

2024 Festival Tarihleri

[/url][/IMG]
  3. erensel

Hero Maverick 440

[/url][/IMG] Hero Maverick 440, Harley-Davidson X440'a güç veren aynı 440cc, yağ soğutmalı motoru kullanıyor. Tek silindirli motor 27bhp güç ve 36Nm'lik torku üretir. Altı vitesli bir şanzımanla eşleştirilmiştir ve standart olarak bir destek ve kaydırmalı kavramaya sahiptir. Hero Türkiye...
  4. erensel

Artvin Hakkında

Kıymetli Dostlar, Kısmetse yakın bir zamanda bu şehre taşınıyorum. Bölgeyi ve şehri bilenler varsa buradaki gezi rotaları hakkında bilgi ve tavsiyelerini eksik etmesin :)
  5. erensel

Suzuki Burgman 125EX

Suzuki Burgman modelini yenilemiş 125 cc şehir içi gayet güzel bir scooter olmuş Birde keşke su soğutmalı olsaymış https://www.suzuki.com.tr/tr/motosiklet/burgman-street-125ex.html
  6. erensel

2015 CB 125 ACE - 36.000 KM

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2015-model-36.000-km-1065494882/detay/ Az yakar az kaçar :)
  7. erensel

EYT

Şimdi benim işe başlama Temmuz 1998 O dönem 15 yaşındaydım. Benim e-devlette 57 olarak görülen emeklilik yaşı dün bir ara 60 oldu akşama doğru tekrar düzeldi. Galiba 99 öncesi 18 yaşın altında sigorta girişi olanlar EYT kapsamında olmayacak 40 yaşında emekli olayım diye bir derdim yok ama...
  8. erensel

Suzuki Avenis 125 ve Address 125

Suzuki ülkemize iki yeni scooter modeli getiriyormuş. İki modelinde düşük yakıt tüketimi olduğu belirtilmiş şimdilik. Avenis 125'nin tipini şahsen beğenmedim. Address modelinin de görüntüsünü bir hayli değiştirmişler. 0 KM motosiklet bulunamayan şu günlerde hayırlı olsun diyelim. [/url][/IMG]...
  9. erensel

Cub Motorlar kaç KM hız yapabiliyor?

Dün motosikletimle Gelibolu'dan İstanbul'a geldim. Bu arada ilk uzun yol tecrübem oldu. Uzun yol için çokta uygun olmayan bir motorum olmasına rağmen keyifli bir sürüş oldu. Marmaraereğlisi istikametinde 80 KM hızla giderken yanımdan vuvvvv diye plakasız bir Cub motosiklet geçti. Peşinden öyle...
  10. erensel

Aklınızda Bulunsun

[/url][/IMG]
  11. erensel

Motosikletinin değeri kadar ceza yedi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullanırken trafik polisine yakalanan sürücüye 11 bin 645 lira para cezası kesildi. https://www.yenicaggazetesi.com.tr/tekirdagda-motosikletinin-degeri-kadar-ceza-yedi-520962h.htm
  12. erensel

Otomobil sahibi olmanın en pahalı olduğu ülke Türkiye

Ortalama otomobil fiyatları, sigorta, tamir ve yakıt masrafları gibi kriterlerin ortalama bir bireyin yıllık gelirine oranlandığı çalışmaya göre Türkiye, otomobil sahibi olmak için en pahalı ülke Otomobil sahibi olabilmek için en ucuz ve en pahalı ülkeler sıralandı. İngiliz danışmanlık şirketi...
  13. erensel

Servisler neden böyle?

Motosikletimi satma arifesindeyim ama son iki üç kullanımımda hararet göstergesi birden kırmızı seviyeye yükselip fan açtı. Bu durum her seferinde motoru otoparka koyup tam kapatacağım sırada oldu. Haliyle bir sorun varsa bu şekilde satmayacağım için kontrol ettiriyim dedim. Tanıdık ustalar hep...
  14. erensel

Tozlu Köy Yolları için Motosiklet Tavsiyesi

Selam dostlarım. Çok değil 8/9,000 TL civarında köy yolarında ve 10 KM mesafedeki ilçe merkezine gidip gelmede kullanabileceğim motosiklet tavsiyelerine ihtiyacım var. Aklımda Bajaj Boxer ve yüksek KM TVS Apache 150 gibi modeller var. Bunlara ilave tavsiye edebilecekleriniz olursa fikirlerinizi...
  15. erensel

7 bin 500 lira maaşa moto kurye bulunamıyor!

:) :) :) https://twitter.com/Ahaber/status/1386175656950652930
  16. erensel

Bursa'da iki arkadaş 'Kaplumbike' isimli motosiklet üretti

Bursa'da, Beşevler Küçük Sanayi Sitesi'nde tornacı olarak çalışan Yusuf Kula ve endüstriyel elektrik işiyle uğraşan Alihan Yılmaz, "Kaplumbike" adını verdikleri özgün tasarımlı bir motosiklet imal etti. [/url][/IMG] Bir internet sitesinde değişik tasarımlarda motosikletler gören iki arkadaş...
  17. erensel

Ne Kadar Süre Sonra Model Değişikliği Yapıyorsunuz?

Selam dostlar; Aklıma çok takılan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Suzuki Address 110 scooterimi yaklaşık 5 ay önce 250CC bir motosiklet alabilmek için sattım. (Benim kilo 95/100 arası değiştiği için yazık oluyordu zavallı motora) Bu süre zarfında sizlerin de tavsiyeleri ile...
  18. erensel

Şanlıurfa’da feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sanliurfada-feci-kaza-baba-ve-oglu-hayatini-kaybetti-6090427/ Kaza, gece saatlerinde Viranşehir-Ceylanpınar karayolunun 15'inci kilometresindeki Aslanbaba mevkisinde meydana geldi. İlçe merkezine doğru giden Veysel .B. yönetimindeki otomobil, önünde...
  19. erensel

320 milyar metreküp doğalgaz bulundu

Türkiye tarihin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulundu. dedi Erdoğan "Hedefimiz 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" ifadelerini de kullandı. Bakan Dönmez rezerv noktasında iki katmanın daha olduğunu...
  20. erensel

Tercih için tavsiyeleriniz

Selam dostlar. Geçen yıl arabayı hanıma kaptırınca 5 KM mesafedeki iş yerime ulaşım amaçlı ufak bir scooter aldım. Ama kullandıkça malum makine insanın bitini kanlandırdığı ve benimde kilo 95 olduğunu için ufak scooter yetmez oldu. Şimdi sizlerden almak istediğim akıl şudur; bütçem max 29000 (30...