Arama sonuçlarınız

1. K

Galiba her Türk'ün içinde azıcık da olsa apaçilik var..

Yorumu size bırakıyorum :cherry: Galiba her Türk'ün içinde bir apaçi yatıyor ve arada ortaya çıkıveriyor.. https://www.instagram.com/p/BIhrtSEBRyz/
  2. K

Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nde 400 kilometre hıza ulaştı!

Çöp konu kaldırabilirsiniz .
  3. K

İlk kazam (Velespit)

Merhaba arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım. Ama bisikletle :) bugün saat 18 civarlarında 1 aylık dağ bisikletimi alıp belediyenin beton pistine gittim, orda viraj yapıyordum,daha hızlı gireyim iyice yatırayım dedim(B*kmu var dağ bisikletini o kadar yatırıyorum) Bi anda bisiklet altımdan kaydı...
  4. K

Mt net satış forumu (istek)

Sevgili Yöneticiler,adminler,moderatörler ve forumdaşlar; Sizce sitemizde sitemize ait bir satış bölümü olsa, bu bölümde çeşitli mt net ürünleri (sticker,yelekler,anahtarlıklar vb.)satışta olsa,hem forumumuz kazansa hem biz kolayca alsak güzel olmazmı?Fikirlerinizi ve desteklerinizi...
  5. K

Aliexpress dainese mont

Merhaba arkadaşlar alınırmı sizce ve vergi ne kadar öderim Türkiyeyle baya fiyat farkı var. Alan veya kullanan arkadaşlarımız varsa lütfen yardım ediverin.Tecrübesizim bu konularda .motorumuda almadım daha .iyi forumlar...
  6. K

Acemiye Öneri

merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum iyi vakit geçiririm inşallah.Şuanda motorum yok ama mayısta volta vs7 ile motor hayatına başlamak istiyorum. Arkadaşlar yavaş yavaş ekipman toplamaya başlayacağım bütçem 500-600 .Kafamda bunlar var : durt softshell mont ( eğer sırt koruması yoksa...

Yeni mesajlar