Arama sonuçlarınız

1. harficer

Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

Üşenen arkadaşlara teşvik olması açısından okuduktan sonra kafamda oturan düşünceleri paylaşmak istiyorum belki üşenen arkadaşlara kuvvet olur. -Şu an ki maddi imkansızlıklarım sebebiyle iyi kötü bir çinliye sahibim. Önceki hedefim bir an önce motosikletimi yükseltmekken şimdiki hedefim eksik...
  2. harficer

Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

Cümleten selamın aleyküm, Bu pazar da evlerinize kazasız belasız dönmeniz duasıyla.. Elbette üstad çok ve bu kitabı zaten biliyordur ama motora yeni başlayan kardeşlerimiz için yaklaşık kırk yaprak olan bu kitapçığı okumalarını tavsiye ediyorum. Dün gece indirip okumaya başladım ama uyuya...
  3. harficer

Merhaba

simdiden hayirli olsun hocam, insallah hocaniz ilgili olur. Olmazsa da olmasi icin diretmenizi tavsiye ederim babasinin hayrina yapmiyor o isi :) ekipman almadiysaniz da bi an once almaya bakin hocam. Yeni kaza yaptim hala yaralarla bogusuyorum kask kaldirimin kosesinde resmen zimparalanmis...
  4. harficer

Merhaba

allah kaza bela vermesin hocam. Ben de yeni a aldim sayilir. Kent meydanindaki genc osmandan. Vitesli surmeyi bilmeyenlere cok yanasmiyorlar piyasada genel olarak. Genc osman kursunda da hoca pek ilgili degildi, ben sorun yasamadim da kardesim a2 aldi o bilmiyordu surmeyi hocayi sikayet ettik...
  5. harficer

Merhaba

Hayirli olsun hocam. Alet ne aldiniz
  6. harficer

Bu gidona ruzgar cami montaj fikri

konustum bu modele yapamayacagini soyledi. Kalyoncumotorda bi urun gordum de iade gibi bi durumda yardimci olurlar mi guvenilir bi yer mi abi. Bu arada cok tesekkur ederim abi
  7. harficer

125cc ile gece uzun yol yapmak

Tabi tecrubeli abiler varken soz dusmez ama tavsiye etmem. Iki teker sonucta. Bir olumsuzluk durumunda yardim bulma ihtimalin de cok dusuyor
  8. harficer

Abiler benim problemim zaten aynaya baglanti yaptiktan sonra alt kismi sabitleyememek. Grenaji delmem gerekiyor ki yapmam bunu 1751017847 sabitleyecek yer yok
  9. harficer

tamirci bi arkadastan fikir aldim ayna baglantili olanlar cok oynar sesi rahatsiz eder dedi sizde boyle bi sey oldu mu
  10. harficer

bu ruzgar isine nasil cozum bulacagiz
  11. harficer

https://i.ytimg.com/vi/qMsRq1H5_y8/maxresdefault.jpg resimdeki gidona grenajlara zarar vermeden nasil tur cami monte edebilirim. Orjinali yok
  12. harficer

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

yutubu var mi acep
  13. harficer

o nasil oluyor :)
  14. harficer

neden tercih ettin abi
  15. harficer

abi motor neydi merak ettim
  16. harficer

Kafam hep eskilerde

inazuma da cok hosuma gidiyor ama abs olmadigi icin tercih edemiyorum hocam kendime guvenemiyorum
  17. harficer

Kafam hep eskilerde

Motosikletle tanışmadan önce de aynıydı. Nerede taunus, murat 131 vs var aklım hep onlarda kalırdı. Şimdi de 2 tekerlerin eskilerinde hep kafam. Her şeyiyle oynamak istiyorum aldığım motorun ki bunu da yeni aletlerde yapasım hiç gelmiyor. Kafada hep mzler cbf150ler.. Şehir içi olsun, uzun yol...
  18. harficer

Universal tur camı

rks tnt 202
  19. harficer

Universal tur camı

hic bilmiyorum abi nasil ogrenirim acaba ayni mesele arka canta demiri icin de gecerli
  20. harficer

Universal tur camı

Kullandığım modelin camı bulunmuyor. Universal bir model var mı ya da nasıl bir çözüm bulabilirim

Yeni mesajlar