Arama sonuçlarınız

1. harficer

Yanlış motor seçimi

Arkadaşlar scooter da dahil, kimse tavsiye etmemiş onlari da merak ediyorum
  2. harficer

Yanlış motor seçimi

şu cevabi forum ana sayfasina sabitlemek lazim cok tesekkurler
  3. harficer

Yanlış motor seçimi

abi bıktım senden :D şaka bi yana hepsini karşılıyor mu abi, ruzgar sikinti gibi sanki
  4. harficer

Yanlış motor seçimi

Selamın aleyküm, Naked bir motosikletim var ve yanlış bir seçim yaptığımı anladım. Acemilik ve heyecanla düşünmeden bir alet aldık. Yeni bir şeyler aramaya başladık tekrar. -rüzgarla boğuşturmayacak -ağırlıklı şehirler arası kullanacağım -hobi seebebiyle değil ihtiyaç sebebiyle alacağım -çok...
  5. harficer

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

Bu fikri çeşitlendirebilirsiniz. Mesela amaç ve araç hedefiniz 2025 dünyasına göre bence yer değiştirebilir. Yani şunu kastediyorum: Amacınız motosiklet tamiri ve youtubeu da reklam aracı olarak kullanırım diyorsunuz. Tam zıttını düşünün. Motosiklet tamirini araç olarak kullanıp gelirinizi...
  6. harficer

Buji

Şu an motorun üstünde b7rtc kodlu buji var. İnternetten araştırdığımda çinli siteler çıkıyor. Bunun yerine muadil ne alabilirim? Ngknın tablolarını falan gördüm ama açıkçası bir şey anlamadım Rks tnt 202
  7. harficer

Ne almalıyım?

yurtdışı meselesi varsa istediğiniz vakit elden çıkaramayabilirsiniz, piyasa çok durgun. Hele 30k üstü. Bilemedim
  8. harficer

Zincir ayar tutmuyor

rks tnt 202
  9. harficer

Zincir ayar tutmuyor

dişliler ve zincir için marka tavsiyeniz var mı
  10. harficer

Zincir ayar tutmuyor

Cümleten selamın aleyküm. İki sorum olacak: -Agresif kullanmamama rağmen zincir anormal derece hızlı gevşiyor. -Zincir ayarımı yaptığımda zincirin bazı kısımları sertken tekeri çevirdiğimde gevşediğini görüyorum. Kendi servisimi kendim yapmayı seviyorum bu sebeple size danışmak istedim...
  11. harficer

Voge Futara Tutarda Eksik Yazıyor

yanlis anladim hocam ozur dilerim
  12. harficer

Benzi̇n deposu paslanma geçi̇ci̇ pet şi̇şe depo

kucuk bir sambrel parcasini pet sisenin icinden deligin 4/3une yapistirici surmeden yapistirirsa hem havani sikismasini hem de icerideki benzinin disari cikmasini bir nebze engelleyebilir
  13. harficer

Ne almalıyım?

Alip daha sonra satarim derseniz dusuk km kovalayin derim. Yok bana ns 200 yeter uzun sure sikilmadan binerim derseniz temiz 15 20k larda motor alinir, tepe tepe binilir
  14. harficer

Voge Futara Tutarda Eksik Yazıyor

adam ilk defa boyle bir alisveris yaptim yazmis, ya da cani oyle istemis de olabilir. Burasi bir forum olduguna gore sorulacak isteyen de cevaplayacak. Amac bu zaten milleti terslemeye yer aramayin
  15. harficer

Sym NHX 125

selamin aleykum hocam. Bende de hava sogutmali var ve 200 300 kmler yapiyorum. Motorlar farkli ama bir fikriniz olsun diye yazdim. 8 bin devirlerde kullaniyorum surekli. Hicbir sorun yasamadim rks tnt 202
  16. harficer

Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

selamin aleykum hocam, profiliniz gizli sanirim ozel mesaj atamiyorum, takip de edemedim
  17. harficer

Bulut depolama önerisi

Asla bulut tarzi uygulamalar tavsiye etmiyorum. Kisisel fotograf video belge vs olan bir flash belleği birilerine emanet eder misiniz ? Bence alin bir harici harddisk orada saklayin. Belki zahmetli ama daha guvenli bir secenek
  18. harficer

dışarı silindir şapkam olmadan çıkmam diyosanız sevginizdeki samimiyete inanırım, aksi halde siz de ben de benzer suçlardan hakim karşısına çıkabiliriz.. 1752093866 tekerinize taş değmesin hocam rica ederim
  19. harficer

kim demis out diye
  20. harficer

Motorda olmazsa olmaz...

Eğitimli bir sürücü