Arama sonuçlarınız

1. harficer

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un kardeşimizi tanimiyorum, su an da bakmadim hatta videolarina ki zaten yazilanlar yeterli nasil oldugunu anlamak icin. Umarim surus tarzina ozendirdigi gencler de bu haberden ders alirlar. Allah sevenlerine sabir versin
  2. harficer

Bursa'da tamirci tavsiyesi

konustugum tamirci dedi
  3. harficer

Bursa'da tamirci tavsiyesi

Işciligini tecrube edip guvendiginiz bir tamirci var mi, blok inecek duzgun bi yer lazim o yuzden
  4. harficer

Kredi Kartıyla 2. El Motor Almak

tavsiyem soruyu sorarken teli ucus moduna alip veznenin uzerine koyun memur aciklama yaparken o an tam anlasilamayabiliyor sonradan tekrar tekrar dinleme sansiniz olur vesveseliyseniz de rahat edersiniz 1754676382 motor el degistirdigi an 6 ay satisi verilemiyor. 4 tekerler icin de gecerli bu...
  5. harficer

Motora el fatiha

abi hem cok yogundum hem de cok yol yapmam icap etti 2k da bir degisiyodum yagi ta 4kya dayaninca anca halledebildim 1754675823 Yazan herkese çok teşekkür ederim. Fren hidroliğini değiştirdim. Adam bildiğin uğraşmak istememiş, ona kalsa sen de yapma diyodu. Sanki çomak sokucaz tekere dursun...
  6. harficer

Motora el fatiha

adam ben riske girmem diyo sen de girme diyo. Millet de uğraşmazmış E napıcaz durmak için çomak mı sokucaz janta.
  7. harficer

Motora el fatiha

4000 kmde değiştim yağı kapkara olması normal mi acaba
  8. harficer

Motora el fatiha

abi incelmeyen yağ nasıl kaçak verebiliyo anlamadım. Motorda kaçak yok. Yağ yakma mı yapıyor acaba anlamadım gitti
  9. harficer

Motora el fatiha

kaç devir çeviriyo bu motor 22k mı dedi. Atvler kaç devir çeviriyo dedim. 6000 dedi ama atvler çok yüksek ısıya ulaşıyo, 400den sonrasına koyulur 7100, motora iyilik yapıyorum sanıp kötülük yapıyosunuz dedi. Gereken ısıya ulaşıp yumuşamıyo ki yağ işini yapsın dedi 1754654251 Ayrıyeten fren...
  10. harficer

Motora el fatiha

Dün bakıma gittim. Kendim yapacaktım ama malzemeleri ararken yolum birkaç gün önce aradığım servise tevafuken düşmüş. E hadi geldik o kadar adam yapsın dedim bari. Hava filtresi buji ve yağ değişti. Bir önceki yağı kendim koymuştum. Motul 7100. Abiler motordan kapkara ve sadece 200 ml falan yağ...
  11. harficer

Bursa Çakarlı Sis Farı Montajı Yaptıracaklara Müjde Mağazamız Açıldı !

konudan bagimsiz olarak yazdim ben arkadaşlarla alakalı olarak yazmadim zaten abi. Adamlara bi sozum yok. Helalinden kazanmaya calisiyorlar allah kuvvet versin
  12. harficer

esnafla musteri karsi karsiya geliyor maalesef. Musteri dudukleyenlere uzulmuyorum da hakikaten durust olanlara oldu olan. Durust olanlarin da orani kactir o daha da uzucu
  13. harficer

daha once dukkanlarina gittim zor buldum farkedilmiyor mekan, gorunurlugu artirmalari lazim. Tabi sahsi fikrim kendileri mekan sahibi olarak daha iyi bilir
  14. harficer

Rksnin saçma sapan yedek parça stratejisi

islevsellik acisindan ihtiyacim oluyor, hemen hemen her haftasonu sehirlerarasi yolculuk yapiyorum koy yollarina da giriyorum. Bu lastikler tedirgin ediyor toprak yolda. Su anlik motosikleti degistirme gibi bi ihtimalim de yok. 4 teker de olmayinca mecbur bizim esekle her yere girip cikmak...
  15. harficer

Ben şahsen 1000 tllik hem de umursanmayan bir cezayi goze alir taktiririm. Kimseye de hesap sormam. Ama bilgilenme acisindan iyi oldu haklarini ve sorumluluklarini da bilmek vatandaslik gorevi ne de olsa, tesekkurler
  16. harficer

hem arazi hem asfalt lastigi taksak ns200e nasil olur abi sizce
  17. harficer

abi allah razi olsun. Aklim zaten hep cbf150de alicam kmsiyle oynanmis haşatı cikmis bi tane, patlasa uzulmem. Hele gumus rengine hastayim meretin :)
  18. harficer

Motorda çakar muhabbetinin cezasi yok mu yeri gelmisken sorayim
  19. harficer

filtrenin bile fotosu yok abi ben de nerde oldugunu bilemedigimden sokmek istemedim kendim. Bujiyi yagi fren yagini bi de filtreyi degistirecegim, hepsini yaparim da hava filtresine cesaret edemedim 1754479565 ellerinde kalan hazneyi de kitlemeye calisiyolar heralde boyle boyle stok...
  20. harficer

Hava filtresini degistirecegim ama kagidi ayri satmiyor herifler hazneyle birlikte sayiyolar boyle sacmalik olabilir mi buna bir sey uyduramaz miyiz ey ahali 1754419592 *satiyolar