Arama sonuçlarınız

1. S

Silindir ve Piston rektefiyesi hakkında

Merhabalar Kanuni Phantom motosikletim var. 180cc karbüratörlü bir motor. daha önceden Mondial Zone 180s hava filtresi taktım ve uydu ben bu motora Mondial Zone 180S silindir ve Pistonu takabilir miyim? İlla orjinal olmasına gerek var mı. Rektifiye sonrası üst kapak değiştirmek şart mı yoksa...
  2. S

Motosikletime Yağ Önerisi

Motorun önerilen yağı 15w40 fakat alternatif yağları 20w50-15w50-10w50-10w40-10w30 motorumda şuan motul 5100 10w40 yağ var ve motor yağ eksiltiyor ilk aldığımda sahibi hangi yağı koyuyordu bilmiyorum ama yağ eksiltme gibi bir sorunu yoktu. 10w40 yağ koymaya başladığımdan beri motor yağ...
  3. S

H4 Far şeması lazım

Merhabalar motorun tesisatını yapıyorum. yeni h4 soketi aldım kabloları sanırım yanlış bağladım. saol tarafa giren uç ground (-) ortadaki kısa sağ taraftaki ise uzun kablosu bağlı. uzun ve kısa yapınca hiçbir değişim olmuyor. motorun elektrik tesisatında sorun yok ölçümleri yaptım fakat soketi...
  4. S

kalkışlarda debriyajın vitese sert geçmesi

motor soğukken çok güzel kalkıyor ama ısındıktan sonra veya 2 kişi bindiğinde debriyqajı ne kadar yavaş bırakırsam bırakayım kalkışta bir sertlik oluyor. üst vites geçişlerinde bu hiç olmadı sadece 1 de başıma geliyor. debriyaj balatasıyla mı alakalı şanzımanla mı?
  5. S

Motoruma Zincir Önerisi

520 Zincir lazım özel arka dişli yaptırdım 15 diş ön dişli aldım bir tek zincir kaldı. oringli çok pahalı olmayan sağlam zincir öneriniz var mıdır?
  6. S

Motorum Yağ Azaltıyor

Merhabalar Motorumda ne yağ kaçağı ne de duman atma var fakat belli bir süre kullandıktan sonra yağ çubuğunu kontrol ediyorum ve hiç yağ gelmiyor. son yağ bakımında da motordan çok az yağ çıkmıştı. her yağ bakımında 1.1 litre yağ koyuyorum. şuanlık eksildikçe ilave ediyorum fakat problemi bir...
  7. S

Motosikletime Arka Dişli Bulamıyorum

Merhabalar Kanuni Phantom motorum var. zincir kalınlığı 520 15t ön dişli buldum fakat 34t arka dişli bulamıyorum. Motorun arka dişlisi 6 cıvata ile bağlı. Bu yüzden uyumlu parça bulması çok zor.
  8. S

Ön Amortisör Pas Temizleme

Merhabalar ön amortisörde kararmalar olmuş pütürlü bu yüzden amortisör keçesi hasar gördü. bu kararmaları neyle temizleyebilirim. Ön amortisör borularını çizmeden nasıl çıkar bunlar?
  9. S

Gaz Verince Stop Ediyor

Karbüratörli 180cc bir motorum var vitesteyken bu sorun olmuyor ama rölantideyken ani gaz verince stop ediyor. Motor soğukken daha çok oluyor.
  10. S

Motosiklet Karbüratörü hakkında

Merhabalar öncelikle bende kanuni phantom var önceki sahibi pz30 karbüratör takmış internetten baktığıma göre 175cc olan motorlara takılıyormuş bunda bir sorun yok fakat benim karbüratör benzin kaçırıyordu bende yeni bir pz 30 karbüratör aldım fakat aldığımdan beri motor boğuluyordu. içini açıp...
  11. S

PZ30 Karbüratör Önerisi

Merhabalar motoruma çin malı ucuz bir karbüratör aldım fakat taktığımdan beri motor düzgün gaz yemiyor bana kaliteli pz30 karbüratör önerebilir misiniz?
  12. S

Yüksek Devirlerde Tekleme

Merhabalar karbüratörü, bujiyi yeni değiştirdim ve egr yi iptal ettim. Fakat motosiklet yüksek devirlerde boğuluyor sanırım tam olarak redline a girmiyor ve tekleme yapıyor. eski karbüratördeki memelerde rölanti memesinde boşluk yok ve gaz memesinde 10 adet delik varç motor çalışırken zor...

Yeni mesajlar