Arama sonuçlarınız

1. abeciMotoru

Assos - Kaz Dağları

Bayram tatilini fırsat bilip sabah 5 gibi İzmir'den bir araba bir motor olarak yola çıktık. Neden tek arabayla gitmedik? ben mecbur kalmadıkça arabaya binmem abi :D İlk durak Ayvalık.. Erken saatlerde üşütüyor yollar, Her yer kapalı, sahilde kahvaltı yapılacak biyerler bulduk neyseki...
  2. abeciMotoru

Hayata dair iki kelam

Yolda soyle bi dusunduklerimi yazayim dedim:) Vapurdayken gecmis 15 yilimi soyle bi dusundumde, ne cok zorluk, sanssizlik, cok isteyipte kavusamamazlik yasamisim. Ne kazanacaktim ki bu bedeli o zamanlar verdim acaba? Yeni nesile bakiyorum herkes ne kadar bolluk icinde, rahat ve ozgur. Hic bi...
  3. abeciMotoru

Zincir Kopması

Merhaba millet, dün sığacık tarafında 30-40'la giderken zincir kopması olayını tatmış bulunuyorum. garip bi his önce motoru elime aldım sandım ama ne alaka bu hızda derken, baktık zincir yok. :pr: yardıma koşan kuryeci arkadaş allah razı olsun, pazar pazar anında kim yardım edebilecekse çok...
  4. abeciMotoru

İzmir'de Her Çeşit Motosiklet için Genel Aksesuar (Demir, Kaynak İşleri)

Merhaba millet, Uzun zamandır motorum suzuki inazuma için çanta demiri arayışındaydım. Nihayet güzel bir çözüme kavuştum ve tavsiye niteliğinde paylaşmak istedim. Uçak bakımlarından sorumlu bir emekli hava astsubayının demir ve kaynak işleri ile ilgili yapamayacağı şey yoktur, bunu görmüş...
  5. abeciMotoru

Izmir - Akyaka - Kas - Olimpos.. Son Durak Bilinmiyor

Merhaba dostlar. Suan gezimin 4. Gunundeyim ve Kaştayim. Ilgili fotograflari ve videolari zamanla paylasiyor olucam herkese ozgur gunler:) 1. Gun Ilk molam Kusadasi.. Sonra Bafa golu.. Akyaka'ya vardigimda.. Kamp yeri cok aradim, orman kampi 8 den sonra girislerin olmadigini soyledi...
  6. abeciMotoru

İzmir - Akyaka (Yılbaşı Özel)

İyi seyirler dostlar. https://www.youtube.com/watch?v=imkd7_4F6tA ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
  7. abeciMotoru

Sığacık - Teos

Yağmurlu bir pazar kaçışı, iyi seyirler.
  8. abeciMotoru

1-4 Eylül 17 İzmir-Fethiye-Kaş Gezisi

Günaydın forum.. Biraz geç de olsa paylaşayım dedim:) İzmir'den tek başıma 4 günlüğüne yaklaşık 1500 km katederek ve sadece çadırda yaşayarak yapmış olduğum en plansız çıktığım gezidir. Daha iyisini yaşayana kadar benim için şimdilik bu :) Yolda bir çok kişiyle ve gezginle tanışıp hoş vakitler...
  9. abeciMotoru

Taşa Kafa Atmaya Ramak Kala

Bazen olmayacak şeyler olabilir. Bu da bonus :)
  10. abeciMotoru

Motorla Domuz Avlamak

Yolda bir taşa, küreğe, hayvana çarpmak en beklenmedik durumlar biliyosunuz, ufacık bir kedi dahi yerle öpüştürür adamı, 3 gün öncesiydi gece 3 falan, izmir foça yolu, karanlık, mıcırlı, bazen tatlı virajlı, dandik bir yol, ama sevilen bir rotadır. Sağımda duran tepede general edasında bir...
  11. abeciMotoru

Barkın Bayoğlu Anısına Motosiklet Korteji - (İzmir)

Merhaba arkadaşlar, İzmir'de düzenlenen motosiklet korteji tam da Barkın abinin isteyeceği gibi, Bostanlı Florya'dan İnciraltına kadar yüksek katılıma rağmen gürültü patırtı çıkmadan sorunsuz başladı ve bitti, katılan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
  12. abeciMotoru

Trafik Teröristine Ders

Gün geçmiyorki yollarda canlara kast etmeyen birine rastlamayalım. Yer İzmir, araç Audi bilmemne modeli, renk siyah. İlk kez niye benim kask kameram yok lan dediğim bi olay :D youtube'a atsam rekorlar kırar o derece. Olay, Kahramanlar'dan Karşıyaka'ya kadar takip ettiğim, trafikte motorla bile o...
  13. abeciMotoru

Bir Yolda Kalış Hikayesi

Merhaba millet, bugün kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim türden bir olay anlatıyorum, yolda kaldım lan! Pulsarcılara o kadar laf ettikten sonra Sym Wolf'ümle yolda nasıl kalınır çok da şaşırmamak lazım belkide, beddua etmediniz demi :D Bilen bilir Söke'nin çöpşişi enfestir :) bonusu...
  14. abeciMotoru

İzmir - Pamukkale Gezisi

Merhaba ahali :) güzel bir hafta sonu ve düşelim yollara Güzergah > sabah 9.20 çıkış, km'leri sıfırlıyoruz, toplamda 515 km yol yapıldı. 20.00 İzmir'e varış.. Yol üzerinde Nazilli'ye uğramadan dönmeyin sakın derim, bununla ilgili son bonus fotoğrafını sayfanın altında görebilirsiniz :D...
  15. abeciMotoru

Sym Wolf - Suzuki Inazuma - Bajaj Pulsar Kardeşliği Temalı Gezimiz :D

Hazır hava yağmurdan arınmışken İzmir'den Tire'ye, o müstesna mekana yolculuk başlasın dedik :) Vardığımız yer burası, ::gazla:: Bu vesileyle aynı kategorideki motorları da test etme şansı buldum, Wolf sahibi olarak Inazuma'ya bittim diyebilirim :D O nasıl pürüzsüz bir gidiştir, gaz...
  16. abeciMotoru

İzmir-Bozdağ gezisi

Merhaba arkadaşlar, genelde başa gelen anlık gezilerden birini paylaşayım dedim :) bazı resimleri küçük ekleyebildim k. bakmayın.. tıklayınca büyütebilirsiniz. öncelikle güzel havalar yaşadığımız şu günlerde, güne biraz değişik başlayalım dedik. Bozdağ yoluna sapmadan önce Salihli'de bir...
  17. abeciMotoru

Bayanlara Bi Alkış

http://vimeo.com/38154325 Trafikte gördüğümüz nadir motorcular onlar ve cesaretlerinden dolayı tebriği hak ediyorlar. Sayınızın artması dileğiyle, hadi bakalım :)
  18. abeciMotoru

Trafikte Yarış - 2 motor 1 araba

Audi R8 vs Kawasaki Ninja ZX10R vs Suzuki GSXR1000 İzliyoruz arkadaşlar :) http://vitaminl.tv/video/911?ref=fbs
  19. abeciMotoru

Mavi İstiridye Bar

Ülkemizde var mıdır bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama :) motorcu arkadaşların dikkat etmesi gereken bar türlerinden biri. Bu müziği duyunca insanın kaçacak biyerleri mutlaka olmalı, nuri alçonun gazoz tehlikesi müziğini erkekler için uyarlamışlar :D buyrun...
  20. abeciMotoru

Malesef Köpeğe Çarptık

İzmir Manisa yönünde 2 arkadaşımla beraber yola çıktık. Kemalpaşa yönünde giderken, yola çıkmış bir köpek yolun diğer ucunda beklerken karşı tarafa doğru geçmeye başladı hızımız 70-80. önümdeki arkadaşta R6 var ben onu takip ediyorum köpeğin yön değiştirmesiyle bi tık frene bastım sonra...

Yeni mesajlar