Arama sonuçlarınız

1. firatness

130 km's giderken aynaya taktığım kask uçtu

Arkadaşlar kask üzerinde çizikler oluştu vizör baya çizildi nasıl onarabilirim kaskı? özellikle vizörü, kaskı takınca vizörde çizikler gözüküyor
  2. firatness

İşe gidip gelmek için 125 cc scooter?

Ben bu bahsettiğim motoru alırken de satarken de sıkıntı yaşar mıyım? Satabilir miyim? İşe gidip gelmek için istiyorum günlük 70 km yapsam uzun yolda yolda bırakır mı?
  3. firatness

Bizdeki fiyatı ucuz tuttu da, bu motorla uzun yol, otoban yapılır mı?
  4. firatness

kanuni Trodon sx 125 alınır mı? Buca-Bayraklı şehir hastanesi günlük git gel 70 km yapacağım? Fiyat 40 bin km 2500
  5. firatness

İşe Gidip Gelebilmek İçin Drift L Alınır Mı?

45 bine indirdi şimdi sigorta+noter yine aynı fiyat
  6. firatness

satma sorunu olmaz mı? 2-3 ay sonra hızlıca elden çıkarabilir miyiz?
  7. firatness

Merhabalar değerli ağabeylerim. İş yerim ile evim arasında bi 30-30 toplam 60 km var git-gel. aylık 4 bin otobüs kart masrafım var. drift l nin çakallığı çok. Km telini çıkartıyorlar ne bileyim vb vb ben hep rs200 kullandım düşüncem 2-3 ay bu motorla takılır sonra satar yoluma bakarım da. Şuan...
  8. firatness

Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz?

ya ne kadar ahlaki değeri yüksek ve bilgi kokan bir konuşma oldu çok teşekkürler haha
  9. firatness

Keşke af filan çıksa abi hahaha
  10. firatness

2 senelik cezalar var, 1 sene ödemesek ne olur acaba?
  11. firatness

https://hizliresim.com/m81mdf6 Değerli abilerim 2023'den beri yediğim cezalar var. Doğru satıra bakmadığım için görememişim. Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz? toplam bor. 30 bin?
  12. firatness

Uzun Yolda Başımıza Olaylar Gelirse?

Mükkemmelsin hocam çok teşekkür ederim
  13. firatness

Rusya Rotası Hakkında Bilgi

Teşekkür ederim abiciğim, aklımda bulunsun da
  14. firatness

Olası yolda bırakırsa motor, böyle bir senaryoda ne yapmak gerekiyor acaba abim?
  15. firatness

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

Nasıl? her gün 1000+ km yol mu yaptınız? 150cc ile
  16. firatness

Motora kasko yapılıyor mu?
  17. firatness

90-110 ile yavaş yavaş overthink yaparak güzel oldu, yolda düşünmek için çok fırsatın oluyor, vücut ve akıl oto pilota alıyor kendini :)
  18. firatness

İzmir-İstanbul 2016 model Rs 200 ile git-gel yaptım total 1000 km vardır benim için uzun denilebilecek ama çok keyifli bir tecrübeydi
  19. firatness

Moto r model nedir hocam? birde allah korusun motor yolda bırakırsa ne yapacaksınız? gaz teli kopsa? balatalar bitse? motor kitlese allah korusun?
  20. firatness

Dostlar örneğin İzmir-İstanbul yolculuğu yapıyorsunuz ve birden gaz teli koptu veya debriyaj teli veya motorun freni aksadı, bu gibi durumlarda uzun yola çıkmadan neler yapıyorsunuz bakım vb dışında? Uzun yola gideceğim, bir şey aksarsa çekici çok pahalı geliyor, otobüse yükleyip geri İzmir'e...

Yeni mesajlar