Arama sonuçlarınız

1. F

Kısa boylular için motosiklet hk.

250 cc cruiser? normalde yüksek cc'yle başlanmaz demiyorum ben. ama 1.52 boyla dio tecrübesinden sonra f750'ye de geçilmez.
  2. F

Kısa boylular için motosiklet hk.

hocam sırf selesi alçalıyor diye 7 beygirden 77 beygire geçilir mi allah aşkına :D
  3. F

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

yine döndük dolaştık aynı yere geldik. honda'nın pcx ve dio dışında beğenildiği hiçbir segment yok neredeyse. yine de honda öyle honda şöyle anlatıp duruyor insanlar. -forza: bir sürü problemi var, xmax tercih edilir -adv 350: parasına göre alternatifi çok. xmax al daha iyi. -nx 500: pahalı...
  4. F

Suzuki Address 125 hakkında

fren yok, güç yok, tip yok, teknoloji yok. 125-150cc'de japon'dan kesinlikle uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
  5. F

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

honda global yöneticileri üç ayda bir toplanıp "olum pcx'te bizim görmediğimiz bir şey var demek ki türklerin gördüğü" deyip fiyatı artırıyorlar
  6. F

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

bu iki motoru almak da müthiş derecede mantıksız bence. o paraları ikisi de haketmiyor. bunları alacağınıza aynı paraya iki tane çinli alternatifini alın. performans olarak da teknoloji olarak da konfor olarak da daha iyi iki tane motorunuz olur. biri arıza yaparsa yapılana kadar diğerini...
  7. F

PCX 2024''de 50 üstü hızlarda motoru saldığımda ıslık sesi geliyor sebebi nedir sizce?

125cc motora 200 bin vermiş olsam çıkardığı seslere de saygı duyardım ben. honda çıkarıyorsa bir bildiği vardır.
  8. F

Sizce 450mt alınır mı?

450MT ile asya turuna çıktı adventure istanbul'dan zeki hoca. onun videoları fikir verir muhtemelen. genel olarak olumsuz bir yorum görmedim ben motorla alakalı. cüssesine rağmen motorun hafifliği de önemli avantaj bence (175kg). ya da sıfır 450MT alacağına 200 bin + kilometrede japon...
  9. F

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

dik veya dike yakın pozisyonlarda oturmadığın, uzun cam opsiyonu olmayan (göğüs ve kaska rüzgar yediğin) tüm motorlar bana mantıksız geliyor.
  10. F

TR Motor Kültüründe Neden Sadece Japon Merakı Var ?

cehalet, yobazlık, bir de fakirlik ama aptal fakirlik
  11. F

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

freccia 150 dediğiniz işe uygun bence. sakın ama sakın gidip de pcx'e o kadar para vermeyin. freccia'dan her anlamda daha kötü bir scooter. sadece sorun çıkarma ihtimali düşük diye gidip de o fiyata pcx almak akıl dışı bir hareket olur bence. iki tane freccia alın, birisi sorun çıkarırsa öbürüne...
  12. F

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

bu başlıkta yazdığım her şey bence zaten :D "sizce" kısmıyla olan sıkıntımı "bence" bakış açısından anlatıyorum zaten kaç mesajdır :D :D :D
  13. F

"evet arkadaşlar gündüz farları böyle. komple led farlar var. bakın sellektörü de çok güzel vuruyor. durun bir de egzozu dinleyelim" diyen adamların toplamından daha güzel içerik üretiyor bence.
  14. F

ya işte nört olmayı anlarım. ama dediğiniz kişinin youtube ünlüsü olduğu bir ortamda muhtemelen harley'e de indian'a da hatta royal enfield'a da binmiş, markaların geçmişini ve kimliğini bilen bir adama da durduk yere sallamak çok saçma geliyor. ama bahsettiğiniz camia sığlığından kaynaklanıyor...
  15. F

elit insana düşman olmalarını anlarım bir yere kadar, kaliteli insanlara niye düşman oluyorlar onu anlamıyorum. eli yüzü düzgün, 3 kuruş para için soytarılık yapmadan, onu bunu yalamadan motosikletle ilgili içerik üreten kaç kişi var da orkun olgar'a sardınız. türk motosiklet camiasının %90'ına...
  16. F

bu forumdaki cehalet seviyesi bazen çok canımı sıkıyor ama başka gidecek yer de yok. bir de tabii kıymetli üyelerimiz de var onlar istisna. orkun olgar'ı birkaç senedir takip ediyorum. adamın genel kültürü, motosiklet kültürü, motosiklet bilgisi, genel hayat kalitesi vs. bu forumdan rastgele...
  17. F

Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

lastik videosunda siz bu lastik işini hiç bilmiyorsunuz diye artizlik yaparak başlıyor. sonrasında o kadar yanlış bilgiler veriyor ki ben olsam utanır insan içine çıkamam. lastiğin içerisinde kullanılan katmanları (bildiğin kumaş gibi şeyleri) lastiğin hamuruyla karıştırıyor. nylon hamur...
  18. F

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

daha önce kullandığım için size nokta atışı tavsiyede bulunayım. rks freccia 150, az kullanılmışları sahibindende 85 bin civarı. alın iki üç ay binin. 75-80'e rahat satarsınız yine. bilinen, kronik sorunu olmayan ve bana sorarsanız çok güzel bir scooter. hatta nc750'nin yanında sürekli bile...
  19. F

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

170 boyla 150cc scooterda 6000 km'den sonra nc750'ye geçmiştim. ağırlığı sadece motor rampadaysa ve yerde hareket ettirmek gerekirse problem oluyor ki anladığım kadarıyla sizin fiziki durum daha iyi, hiç problem olmaz. trafikte ya da hareket halinde nc750 dct'nin de avantajıyla scooter...
  20. F

İstanbul Anadolu Yakası A Sınıfı İçin Ehliyet Kursu Önerisi

gelişim sürücü kursu'na ben de kefilim. yamyam gibi adamların içinde ışık gibi parlıyorlar. ben önce a2 sonra a almak gibi bir saçmalık yaptım. a2 ehliyet aldığım yer beni motordan soğutuyordu az daha. sürekli yalan, sürekli dolandırıcılık, sürekli oyalama. a ehliyet için belki de espresso'nun...

Yeni mesajlar