Arama sonuçlarınız

1. W

Tüketici mahkemesindeki motorumu tamir ettirmek için ne yapmalıyım?

Merhaba honda tarafından mağdur edildim, bozuk motoru kakaladılar, 5 bin tl masrafı var. Detayları buradan okuyabilirsiniz. https://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/218719-honda-degisim-iade-islemleri-nasil-oluyor.html Sorum şu, şimdi motoru ben zaten servise 7 kez falan götürdüm yapılmıyor...
  2. W

Honda değişim/iade işlemleri nasıl oluyor?

Merhaba, Yakın zamanda hondadan bir motorsiklet aldım. Motor alır almaz sorunlu çıktı, gidon sağa sola yalpalıyor sanki damacana taşıyor gibi beni sağa sola itiyordu ve zor dönüyordu. Orta ayaklığa alıp gidonu sağa sola bıraktığımda düşmüyor sürtme yapıyordu. 1. Kez 200-300km arasında götürdüm...
  3. W

Hero duet 110i mi Activa S mi?

Arkadaşlar 2. el kredi çekip hero duet 110 yada activa s almayı planlıyorum, ancak ilerde kredisi bitince satmak isteyince çok da zarar etmek istemiyorum, activa çok fazla var piyasada ve iyisini bulmak zor km'ler falan uçuk durumda satarken de çok rekabet olacaktır diye düşünüyorum, bide activa...
  4. W

Drift L CBS ile Activa S takas etmek mantıklı olur mu?

Arkadaşlar daha önce bir fikir konusu açmıştım scooter tavsiyesi hakkında. Üç aşağı beş yukarı benim bütçemin yeteceği modeller arasında bir fark olmadığına kanaat getirdim. Aslında Spacy Alfa modeli nispeten daha iyi ama fiyatları 100 bin TL'ye dayanmış durumda. Dolayısıyla bende Activa S...
  5. W

Hangi scooter modeli daha iyi süspansiyona sahip?

Arkadaşlar genel bir başlık ama daha sınıflandırılmış bir sorum olacak. Ben kuryeyim, şuana kadar kuba tk03, mondial drift L, motolux ceo 110 modelleri ile kuryelik yaptım. 3 modelde de iş yaptığım bölgedeki yollar çok kötü sürekli yamalı ve delik deşik olduğu, çok fazla kasis olduğu için...
  6. W

2. el 2007-2011 CBF alınır mı?

Arkadaşlar selamlar. Ben kuryeyim ama gündelik olarak da motor kullanıcısıyım. Bir önceki motorum Motolux CEO idi, motorun performansından gayet memnundum fakat amortisörlerin yok gibi olması ve çalıştığım bölgenin yollarının berbat olması dolayısıyla Mondial Drift L ile takas ettim motorumu...
  7. W

Motolux CEO süspansiyon problemi

Arkadaşlar sıfır bir motolüxe sahibim, motorun her şeyi 10 numara fakat bir problem var ki çözemiyorum. Ben kuryeyim, motorun amortisörü çalışmıyor gibi, örneğin kasise gelince motor kasisin üzerinden geçiyor, yaylanmıyor, eğer çok hafif bir hızım varsa motor kasisten zıplıyor ve yere çarpıyor...
  8. W

Joyride 125 evo ile motolux ceo 110 değişilir mi?

Arkadaşlar motolux ceo 110 motorum var, 2023 model enjeksiyonlu ve mavi kadranlı iyi olan. motorun herşeyinden memnunum ama amortisörleri beni tatmin etse de kuryelik yaptığım için bazen yeterli gelmiyor ve içecekler çalkalanıyor. Bende cbf modeller ile takas düşünmüştüm veya satıp alacaktım ama...
  9. W

50cc Kuryelik Sorularım

Arkadaşlar selamlar iyi akşamlar herkese, 50cc TK 03 motor kullanıyorum, zannediyorum 150-200 arası bir CC'ye yükseltilmiş ama 125 üzeri olduğundan eminim,satıcı 200 demişti ama pek inandırıcı gelmedi fakat 6-7 aydır kullanıyorum 125cc fabrika çıkışlıları geçiyor rahatlıkla. Yakın zamanda...
  10. W

İstanbuldan Ankaraya nasıl motor getiririm?

Arkadaşlar cüzi bir miktar ödeyerek nasıl bu işi yapabilirim acaba? Öyle otobüse falan sokabileceğimi sanmıyorum kesin garanti ve en ucuz yol nedir? Sürerek getirmek zor motor 50cc.
  11. W

RKS Sniper Cub Motoruma nasıl bakım yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle selamlar forumda yeniyim hepinize merhaba diyorum. 2. El bir rks sniper motorsiklet aldım birkaç ay önce, 2.000 km civarında sürdüm. Motorun yağmur dolayısıyla birçok yeri paslandı, özellikle zincirin oralar, aynaların oralar, egzoz vs. Ben motordan anlamıyorum, işe gidip...

Yeni mesajlar