Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Yılbaşına gelmeden özel bir tur

Bir aksilik çıkmazsa ben de katılacağım.
  2. 4strings

Çinliler ve diğerleri

Merhaba. Gerek inceleme videolarında gerek buralarda Çin malı motosikletlerden bahsederken "bu motor diğer Çinliler gibi değil kaliteli" gibi sözleri çok duymuş okumuşsunuzdur. Evet Çin üretimi olanların teknoloji ve kalitesinde artışlar var gerçekten de, bunu hepimiz görüyoruz. Satış sonrası...
  3. 4strings

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

Adam B sınıfıyla "delen" R/MT25 alacak, gör sonra olacakları. Motosikletle düzenleme yapacaklarsa öncelikle motosiklet park yerleri, motosiklet hız limitlerinin en az arabayla eşit olması belki de kavşaklarda motosikletlerin beklemesi için özel alan falan yapsınlar.
  4. 4strings

Motosikletiniz ne kadar yakıyor?

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Yolum düşerse haber ederim. Ben de beklerim. 1190 ın sesi gazı açtığında çok değişik oluyor. Test sürüşü yaptığımda bir gidişine iki sesine hayran olmuştum. Sizin orada gaz açmak olmazdı tabi ama hırlamasını duymak lazım karar vermeden. Afrikanın sesini de...
  5. 4strings

Ben de şaşırdım ama TL değeri yazıyor.
  6. 4strings

KTM 1190 Adventure s ile Bursa Biga Çan Ayvalık Bademli Denizköy Menemen Datça Fethiye Kaş Kemer Burdur Bursa (koyu renklı olan yerlerde konaklamalı) Yer yer normal hızlar bazen dağ yolları, yer yer yardırma modunda, toplam 2086 km; ortalama tüketim 5,1 lt/100 km Yolda güzel köfte ve nar suyu...
  7. 4strings

Daha iyi, daha yeni bir motora hiç hevesim kalmaması

Tam benim de dusundugum sey bu. Alp ybr ile gitti 250 ziplayarak gider oralara. Africa harbi temiz, yeni gibi. Lombardo 1 2 saatle kacirdim gorusmeyi. Yolu uzatmasam ben de olurdum oralarda. Muzaffer yogun bu aralar 😁 Yarin torbalidaki muzeyi düşünüyordum ama kapaliymis sanirim pazartesi...
  8. 4strings

Teklif süper. DM den yazdım.
  9. 4strings

Bu durumun nedeni tatmin ile alakalı olabilir. Elinizdeki araç sizi yeterince tatmin ediyorsa, değiştirmek için bir o kadar daha bedel ödediğin motorla da aynı şeyleri yaşayacaksan ne gerek var moduna giriyorsun. Ben de aynı kafa yapısındayım şu an. Gezme konusuna gelince. Gezip görmediğim...
  10. 4strings

Trafik Polislerin Saçmalaması

Çizginin üstünde durmadım. Sanırım düzgün okumadınız ya da fotoğrafa bakmadınız. Hangi çizgide durmak zorunda olduğumu sorguluyorum ben. Fikrinizi merak ediyorum @Osm@n
  11. 4strings

Kedi Problemi

Naftalin kokusundan pek haz etmezler (tülbent içine sarabilirsiniz). Uzak dururlar ama inatçı ya da cahil kedinin bunları kemirip mefta olmuşluğunu biliyorum.
  12. 4strings

Trafik Polislerin Saçmalaması

Geçen gün ben de bir trafik polisi ile tartıştım. Kıyafete sürüşe hep dikkat eden bir biniciyim. Çok sık kullandığım güzergah. Olay şurada cereyan etti: Olay yeri Gördüğünüz gibi motosikletin arkasında yolda bir çizgi, önünde de yine bir çizgi + yaya geçidi + trafik lambası var. Arkada da...
  13. 4strings

KTM Konkordato İlan Etti

Şimdiye kadar 2 tane KTM sahibi oldum, büyüğünü 45k+ km dir hala kullanıyorum. Her iki model için de şunu söyleyebilirim; sürüş dinamikleri olarak çok iyi. Muadillerinde o kadar hassasiyet hissiyatı yoktu. Freni viraji çok üstün motorlar. Küçük hacimli olanda sadece devir daim keçesinde kaçak...
  14. 4strings

Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

Boxer iyiydi aslında. En çok satan modeller arasında olabilir. O kasaya v15 freni ve şanzımanı koysalardı çok iyi olurdu. 1761636875
  15. 4strings

Subaplarım "ok" mi testi

Video ilginçmiş, anlattığınız kadarıyla mantıklı şeyler söylenmiş. Bağlantısı varsa görmek isterim. Açıkçası 1190 konusunda hep bunu satıp ne alayım ki modundayım. Standartlarımı çok yükseltti 1190 ve bu nedenle bütün KTM yönetim sorunlarına rağmen severek kullanmaya devam ediyorum. Bence KTM...
  16. 4strings

Subaplarım "ok" mi testi

Ben de 1190 in surus dinamiklerinin sonra gelen modellerden daha iyi oldugunu dusunuyorum. Digerleri biraz aceleye gelmis gibi.
  17. 4strings

Subaplarım "ok" mi testi

Doğru tahmin. Motor düzenli olarak gidiyor servise ama evet yine de dikkat etmek lazım. Sürekli yaptığım bir şey değil, arada o da şartlar çok uygunsa bir deniyorum, çoluk cocuk sahibi olunca bu işlerde daha temkinli olunuyor ister istemez. En büyük güvencem motorun ilk sahibi ve ne olduğunu...
  18. 4strings

Subaplarım "ok" mi testi

Benim motor 9 yıl oldu verimi düşmüştür diye far ampullerini değiştireyim dedim. Yeminle motorun yarısını sökmem gerekti. Elimde servis manuali vardı da onun dediği şekilde yaptım, olmasa zaten kesin parça arttırırdım. Bu arada 46k km de sübap ayarı gerekli değil dedi servis. Gerçi hala 250+...
  19. 4strings

250CC'den HD veya Shadow'a geçilir mi ?

Super Meteor 650 ye de bir bakabilirsiniz. Bir japon ya da HD kalitesi yok ama ABS var.
  20. 4strings

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Yapmanız gerekenleri değil ama yapmamanız gerekenler hakkında şurada bir kaç karalama yapmışlığım var; Bağlantı

Yeni mesajlar