Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Honda NX500 izlenimlerim

90 ların teknolojisi eski KLE 500 bile 10 kilo daha hafifti.
  2. 4strings

2025 R25 ile kaza ve hasar kaydı

Sigortalar genelde çıkan parçaları alıyor.
  3. 4strings

Honda CL250

Oraya gidince sanki bütün modellerini alabilirmişim gibi hissediyorum :D
  4. 4strings

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Çok güzel motor almışınız güle güle kullanın.
  5. 4strings

Çantadan ceza ve trafikten men yiyen motorcu arkadaş

Sanırım içişleri bakanlığının TSE 'ye bu mevzuyu sordu resmi yazının cevabında yazılan yazıda, motorun kişi kapasitesini etkilemeyen çıkarılabilir nitelikteki çantaların işlenmesine gerek yok diye bir yazısı vardı hatta bu forumda geçmişte paylaşıldı bu. Ve hatta bir üye itiraz etmiş ve haklı...
  6. 4strings

Django evo 125 mu Lambretta x250 mi

x 250 yi bilmiyorum ancak 200 modeline bir süre sahip oldum. Bildiğim kadarı ile django da lambretta da mekanik kısımları sym den alıyor. İkisinin kalitesi yakın birbirine. Servis desteği ikisinin de az ama lambretta için istanbulda data motordan memnundum. Lambretta v200 ün farı çok iyiydi...
  7. 4strings

Ktm 890 smt vs Ducati multistrada 950

2017 sonrası bir sapıttı tasarımcıları KTM in. Yeni 390 adv i beğendim ben. 1390 ı da beğendim mi hala karar veremiyorum.
  8. 4strings

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

demiştim zamanında
  9. 4strings

Yeni Hero Modelleri

Adam halk adamı. Bajaj Quote bile incelemişti zamanında. Ben de test etmiş çok ilginç bulmuştum. Nerdeyse sevecektim :)
  10. 4strings

Yeni Hero Modelleri

Adam referans zaten hero konusunda.
  11. 4strings

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Servis ve parça konusunda gördüğüm en iyiler BMW Honda Hero Bajaj.
  12. 4strings

En Sorunsuz KTM modeli

İki KTM i 0 km olarak almış, 1 ini 13k km lullanıp diğerini de 50k km dir kullanmaya devam eden biri olarak: 2014-2016 1190 İlk çıkan 2013 modellerde sorunlar vardı sonra çözüldü. Ancak genel olarak KTM V-twinleri sorunsuzdur. Paralel twinlerde egzantrik sorunları vardır. Tek silindir 390...
  13. 4strings

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Parçası servisi olmayan motoru kullanmam, istediği kadar özellikli olsun... Diyorum da benimkiler de bu kısma uyuyor çoğunlukla :D
  14. 4strings

Yeni Hero Modelleri

İlginçtir Uludağ göller yöresine gittiğimde ve Toroslar gezimde (yazısı bitmek üzere az kaldı) bir günde Mersin Taşucu - Bursa arası yaptığım seyahatte hiç problem yaşamadım ben. Gerçi yüksekte oksijen yoğunluğu azaldığı için bütün motorlarda performans düşüşü yaşanır bu da ayrı mesele tabi...
  15. 4strings

Yeni Hero Modelleri

Ne olmuş hocam kullanıcılarına? Muhtemelen burada montaj yapmayı istemeleri uzak doğu ve Hint motorlarına gelen ek vergiden muaf olmak içindir. Hazır halde gelse muhtemelen yüksek fiyat nedeniyle satışı düşük olacak, fiyat performans avantajını kaybedecek. Eksikleri, kronikleri vb olsa da...
  16. 4strings

başlangıç motoru tavsiyesi

A1 diyor arkadaş
  17. 4strings

Türkiye'de Giriş-Orta Segment Chopper Sahibi Olmak.

200 250 bin arası sarı sitede pek çok meteor 350 var
  18. 4strings

Motosiklet bel-bacak çantası tavsiyesi

Zamanında a101 de satılan bacak çantası almıştım. Klasik motorda kullanıyorum. İş görüyor ama çok uzun dayanmayabilir. Bir de dikkat edilmezse bacak tokası uzun vadede depoyu çizebilir. Şunun aynısı muhtemelen: 1770966956 Burada satılıyor
  19. 4strings

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

Sabah 6:30 akşam 22 arası gibi birşeydi. Detayları buradan okuyabilirsiniz.
  20. 4strings

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

150 cc hava soğutmalı motorla şu haritada Bursa - Samsun arasını 1 günde yaptım (+1000km)

Yeni mesajlar