Arama sonuçlarınız

1. Salurbey

KTM Test Günleri ( ktm orange days)

Beyler selam, uzun zamandır merak ettiğim bir marka olan KTM'yi sonunda deneme fırsatı buldum. Bugün sabah Kartepe Ktm bayisinde gerçekleşen test gününe katıldım. Koyu fanatikleri olan, sevilen bir marka Ktm,neden bu kadar çok seviliyormus bizzat öğrenmek istedim. Kullandığım modeller...
  2. Salurbey

2017 yzf r6 , kanlı canlı ,yerinde çektim :)

çok güzel makina :) gerçeğinin videolardakinden farkı yok.
  3. Salurbey

CC'YE GÖRE VERGİ SAÇMALIĞI

Vergi sistemindeki mantıksızlıga bakalım. CC üzerinden vergilendirilme yapıldiginda maruz kaldığımız saçmalıklar. 251-650cc 223 tl 651-1200cc 623 tl Keza diger cc aralıklarında da var. Şimdi 2017 r6 67 bin vergisi 223 tl tracer 700 alıyorsun vergi 623 tl. Bunu 100cc deki 1 liralık motora...
  4. Salurbey

TEST SÜRÜŞLERİ HAKKINDA

Arkadaşlar,birçoğumuz farklı tarzda motorları kullanmanın tecrübe ve fikir sahibi olmak anlamında çok büyük bir zenginlik katacagini biliyoruz fakat imkan olmuyor genelde. Kendi adıma tüm test sürüşü etkinliklerini takip ediyorum, Bmw r90 ile baslayan devaminda cuma ve ctesi katıldığım Honda...
  5. Salurbey

BMW R 90 sürüşüm

yarım saatlik bmw r90 sürüşümden çok kısa bir video ekledim.Motor çok keyifli çok güzel.Fiyatı yüksek, ee bmw :) yani süpriz yok.Fakat çok eğlenceli ve görüntüsü süper bir motor.Benim kullandığım modelin üzerinde standart akrpvch egsoz vardı :) varsa 85 bin tl niz tavsiye ederim kesinlikle.
  6. Salurbey

2017 model 1000cc SS karşılaştırması (MCN tarafından çekilmiştir ve İngilizce'dir)

Merhabalar,2017 senesine ait 1000cc super sport motorların karşılaştırma videosu,gayet kaliteli çekimler,testler,anlatım.Her zaman ki gibi MCN güzel iş çıkartmış.Video İNGİLİZCE , bilginiz olsun.
  7. Salurbey

Yeni deri pantolonum Dainese Delta Pro c2 ( yazlık versiyon )

Uzun süredir aklımdaydı renk model versiyon olarak istiyordum. Bu sezon kullanıcam, kendi izlenimleri forumla paylaşacağım. Aklımda bir konu başlığı açıp ekipmanlarım ile ilgili tecrübelerimi yazmak var. Böylece bende bulunan ekipmanları almayı düşünen arkadaşlara bir bilgi kaynağı olur...
  8. Salurbey

Yeni Eldivenim Knox

Uzun zamandır içime sinen bir eldiven almak için arastırma yapıyordum, su anda kullandıgım daınese aır hero,guzel bır model ama koruma anlamında bana gore zayıf kalıyordu daha profosyonel ve uzun vadede içime sinerek kullanabiliceğim bir model arıyordum. En sonunda karar verdim.knox...
  9. Salurbey

2016 R25

12.200.km, michelin pilot street,orjinal yamaha tank pad, f1 arka stop, yan koruma takozu, arka.sehpa takozu. Garaj motorudur,tüm bakımları titizlikle ve zamanında yamaha yetkili servislerde yaptırılmistir. Tek çizik bile yoktur. Satış sebebim 2017 model r6 almak içindir. Alacak olan arkadaşa...
  10. Salurbey

SIFIR KM IRC ROAD WINNER 110 17 140 17 satılık lastikler

Arkadaşlar 0 km r25 imden çıkardığım irc road winner lar satılıktir. Fiyat 250.tl.

Yeni mesajlar