Arama sonuçlarınız

1. Sepya

Megelli 250R

Beyler megelli size göre ne kadar doğru bir başlangıç motoru? Onun yerine cıbır al ybr al demeyin bir zahmet. Veya bu fiyatlarda bu derece yakışıklı başlangıç motorları var mı? (r25e para yetmiyor)
  2. Sepya

Kenan S. Grenaj

Kenan Sofuoğlunun pistte kullandığı grenajları o kadar araştırmama rağmen bulamadım görn bilen var mı?
  3. Sepya

Agresif Naked

Beyler nakedla pek aram yok ama bilgi ve sohbet açısından, size göre tasarımı hoş olan 20.000 tlnin altında olan motorların resimini veya markasını atar mısınız?
  4. Sepya

Garip bir soru

Aklımı kurcalayan amatör ve saçam bir soru var R-25 veya R125 in şasesi üzerine R1 (komple motor) takılırsa ne olur? Saçmalığı varsa dalgaya almadan belirebileceğinizi unutmayın. Şasenin kaldırmayacağı kanaatindeyim sizinde fikirlerinizi alayım
  5. Sepya

Pist Hk.

Piste çıkmak için ücret ödeniyor mu ödeniyorsa nedir? Piste çıkmaktn kastım yarışmak değil. Normal arkadaşlarıyla çıkanlarıda görmüştüm. Bunun ücreti nedir?
  6. Sepya

929 da 1000

929rr motoru 1000 (999) cc yapmak için gerekenler nedir? Ne kadar bir masraf çıkarır?
  7. Sepya

2007 Model R6

Beyler R1in krankındaki eşitsiz düzlem olayı R6 da var mı?
  8. Sepya

Proje

Yeni model bir kasaya eski model yüksek cc dört silindirli bir motor takmak istiyorum sizce ne olur? Nasıl olur? Hangi motora hangi kasaya yapabilirim? Daha doğrusu yaptırmayı düşünüyorum kendim yapamam.
  9. Sepya

Sanırım Aşık Oldum

O ilk görüş... O ilk bakışma... O ses... Bajaj Pulsar 400 SS ile ciddi düşünüyorum beyler Türkiyeye gelecek mi? Gelmeyecekse vatandaşlık alması için benimle evlendirebilirsiniz.
  10. Sepya

Özel Üretim

Beyler/Bayanlar özel ve sınırlı aayıda üretilmiş motorlara biraz ilgi duymaya başladım bildiğiniz marka modelleri yazar mısınız? R1M in 500 tane üretilip 7 tanesinin Türkiye'de olması gibi
  11. Sepya

Drop Test

Kask firmalarının belirli kasklarına drop testler uygulamak istiyorum vatandaş canının kıymetini bilmeli diye. Böyle bir şeye kalkışsam hem firmalar hem de siz destek verir misiniz? Önerileriniz var mıdır?
  12. Sepya

Grenaj Uyumu

Beyler 98-99 Model bir YzfR1 e 2008 model bir grenaj takılırsa sıkıntı çıkar mı?
  13. Sepya

Uzun Far

Beyler benim gariban bretonun stoplar çalışıyor fakat uzunlar arada gidip geliyor şuan çalışmıyor gece de dışarı çıkmam lazım bir fikri olan var mı neden kaynaklandığından? Birde kablo kısmında hangisi fara ait bilen söylerse fena olmaz. Teşekkürler
  14. Sepya

Sanal Galeri

Motor için birazcık para biriktirmem lazım ve aklıma da garip bir fikir geldi. Bir nevi sanal galeri yani sahibinden.com daki ilanları tek bir hesap altında toplayacğım ve ilanların satışı,müşterilerle görüşme vs. Bunlarla ben ilgilenicem satışı olurkende komisyon alacağım. Çaresizlikten...
  15. Sepya

Devire Göre Debriyajsız Vites Değiştirme

Belirli bir devirde debriyaja basmadan vites atmanın bir zararı olur mu motora?
  16. Sepya

0-100 süreleri

Motorsikletlerin 0dan 100e çıkış sürelerini tek başlık altında toplamak gibi saçma bir düşünceye kapıldım. Hafifte meraklıyım bu tür muhabbetlere bildiklerimi yazayım sizde yazarsanız iyi olur. Honda Cbr 250R =8,3 saniye Kawasaki Ninja 250R=7,7 saniye Hyosung GTR 250R=6,5 saniye
  17. Sepya

Chopper nedir? Cruiser nedir? Custom nedir?

Cogu yazilarda chopper ve cruiser tabirleri karistiriliyor, ve cruiser lara yanlislikla chopper deniyor. Chopper, Amerikalilarin II dunya savasinda avrupada hafif kivrak hizli motorlari gormesinden sonra, savas sonrasi yurtlarina donuklerinde kendi agir-hantal motosikletlerini kesip kirpip...
  18. Sepya

Hafif Bir Benzetme

Rap dinleyen insanlar bilir ki son zamanlarda Arabesk Rap adı altında türeyen bir saçmalık var. Tamamı ile apaçivari bir kesmin icraa etmeye çalıştığı bir müzik türü(!) genel de kişilik bozukluğu olan sadist ve mazoşist insanların uğraştığı bir şey. Bu asıl rap müziği kötülüyor ve son günlerde...
  19. Sepya

Hatuna Motor Hediyesi

Şu forumda sohbeti tatlı insanların olduğunu biletek ve hafiften de canımın sıkıntısını belirterek böyle boş beleş bir konu açasım geldi. Sizce eşinize/sevgilinize motor hediye edilebilir mi?
  20. Sepya

Giydirme Kasa

Geçen sahibinden.com da dolanırkan Cbr 929un motoruna Cbr 1000rrın 2013 grenajını uyguladığını gördüm ve hoşuma gitti. Sizce böyle bir işlem ne kadara mâl olabilir?

Yeni mesajlar