Arama sonuçlarınız

1. Arifışık

TVS Ronin modeli gelmeyecek mi ?

Sanırım onlar emisyondan dolayı Türkiye'ye sokulmuyor.
  2. Arifışık

TVS Ronin modeli gelmeyecek mi ?

İnstagram hesaplarında bir yorumda 2025 yılı içerisinde satışa sunmayı düşünüyoruz demişlerdi. Ne zaman çıkar bilinmez.
  3. Arifışık

Neden 5 silindirli motosiklet yok? ya da var mı?

Ben 4 silindir yetmiyor 5 silindir yapın demedim ki, neden yok dedim. Merak ettiğimden sordum yani.
  4. Arifışık

Anladım,sağolun.
  5. Arifışık

Yanlış hatırlamıyorsam Boss Hoss markasıydı hocam v8 motoru vardı, ama diğer dediklerinizde haklısınız.
  6. Arifışık

Anladım hocam sağolun.
  7. Arifışık

Haklısınız ama zamanında üretilip şimdi adının bile geçmemesi merak konusu.
  8. Arifışık

Teşekkür ederim buraya sormadan önce bende googleda arattım fakat hiçbir sonuç çıkmadı. Doktorun motoru neden seri üretime geçmedi acaba?
  9. Arifışık

Mesela, 5 silindir bir motor 6 silindir bir motordan daha az yakmaz mı? Bu biraz abartı değil mi hocam 4 silindirin yanına bir silindir daha koyacaklar sadece.
  10. Arifışık

İstediğin gibi başlığı sen bul.. Ben bulamadım.

Maalesef ülkemizde bu tür durumlar sürekli görülüyor, talihsiz olmuş. Başlık bence bu daha devede kulak olmalı.
  11. Arifışık

:D Bende zaten Honda'nın mühendisleri neden bunu düşünememiş demedim. Genişlik olarak bence boksör 6 silindirliyle hemen hemen aynı olur. Zaten sorumun sebebi tamamen merak ettiğimdendi teşekkür ederim.
  12. Arifışık

Aslında başta ne lüzumu var demiştim, ama sonradan biraz daha aklıma yattı buradan sizlere sorayım dedim. 5 silindirli motosikletler neden yok? ya da var mı? 3 silindirlileri var, ki bence çok başarılılar Mesela Honda Goldwinge boksör 6 silindir bir motor yerine sıralı 5 silindir bir motor...
  13. Arifışık

Türkiye'de Motosiklet Sanayisi Neden Oto Sanayi Kadar Gelişemedi ?

Kesinlikle, bir çok arkadaşım ''arabaya para mı var'' dedikten sonra ya motor alıyor ya da almaya teşebbüs ediyor. İşin ilginç yanı motosiklet sahibi olduktan sonra bile yaz ayları dışında ''abi araba yaa'' diye yakınmaları.
  14. Arifışık

70 bin tl altı motorsiklet önerisi?(2025)

Yuki windy'e bakabilirsiniz. Elektrikliler hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ama, zamanında almayı düşündüğümden aklımda kalmış.
  15. Arifışık

Motosiklet önerisi

883 iron.
  16. Arifışık

Sym NHX 125

Yani ne kadar uzun sayılır bilmem ama, Boludan Düzceye gitmişti. Isınma olarakta pek bir sorunla karşılaştığını duymadım.
  17. Arifışık

Sym NHX 125

Bahsi geçen motor bir arkadaşım da var, yaklaşık 1 senedir kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam 4 bine yakın bir km yaptı bir kaç kez durduğu yerde devrilmiş ufak grenaj çizikleri dışında bir şikayeti yok. Eğer sadece 125 cc düşünüyorsanız muadillerine bakabilirsiniz. Bence bir kaçı dışında...
  18. Arifışık

Voge R125 hakkında düşünceleriniz?

Anladım, teşekkür ederim.
  19. Arifışık

RTR200 önceden de alternatif olarak düşündüğüm bir motordu, Voge ise uzun bir süredir istediğim bir motor. İsteğimi bir kenara bırakırsak dediğiniz modeller bana daha uygun olacaktır. ikisinin de gidişi iyi, hintlilere karşı bir önyargımda yok. Tek sıkıntı ehliyet o da pek büyük bir sıkıntı...
  20. Arifışık

Cevabınız için teşekkür ederim. Yeterince bahsetmişsiniz ama motorun herhangi bir kroniği var mı? Mesela fan açma, yağmurda göstergenin kapanması, vites göstergesinin sapıtması gibi şeyler tecrübesiz biri olduğumdan soruyorum.

Yeni mesajlar