Arama sonuçlarınız

1. K

Top speed neden düşer?

Lastikler 3-4 aylık Zincir yeni Lastik basınçları kontrol edildi Hava filtresi yeni Yağı yeni Önceden 170 gördüğüm yolda şuan 148i geçemiyorum. Hani 160 falan desek hava şartlarından dolayı diyeceğim fakat arada 22km/h fark var. Napabilirim? Neden olur bu düşme
  2. K

Garanti dışı kalmış mıdır? CBR 250 2015

merhabalar, 2015(2016 çıkışlı) model cbr 250 almıştım 2. el. Benden önce alan arkadaş kendi ustasında yaptırmış 10.000 bakımını ben de yağ değişimi için falan kendi ustama gittim. şuan 20.000'e yaklaşıyor motor ve ben bunu normal honda servisine vermek istiyorum. Arayıp sormadım işin nasıl...
  3. K

Türkiye'nin en iyi motosiklet ustası kimdir?

Türkiyede gördüğünüz, duyduğunuz en iyi motosiklet ustası kimdir? Ustaları kapıştıralım
  4. K

CBR 250 Modifiye Önerileriniz?

Artan benzin fiyatları ve ülkemizdeki zorluklar nedeniyle mt-7'ye geçiş yapamdım. Yapsam bile benzine para yetiştiremeyeceğimi anladım. Ben de elimdeki paranın bir kısmıyla cbr 250 2014 kasamı değiştirmeye karar verdim çünkü 1-2 yıl daha kullanacağim belli. Tamamen benim sürüden ayrılma...
  5. K

370tl Rutin bakım için çok mu fazla?

Herkesin işinin ehli olduğunu söylediği bir ustaya götürüyorum motorumu cbr 250. Yağ değişimi Yağ filtresi değişimi Hava filtresi değişimi Zincir yağlama/Gerdirme işlemi(hatta biraz paslıylı da nasıl yaptıysa gidermiş) Arka fren balatası değişimi Tüm bunlar için 370 lira çıkardı bana...
  6. K

Koruma takozu grenajimi kirdi. Satarken ne diyeceğim??

motorumla virajdaki bir yag birikintisi yüzünden 50km hizla kucuk bir dusus yasadim. Motoru kaldirdigimda takozun kayarak grenajimi kirdigini gordum. Simdi ben grenaji orijinaliyle degistirdim kendi ustamda. E şimdi kaza kaydı gözükmüyor fakat parça değişeni oldu. Kazalı da demek istemiyorum...
  7. K

Sakin vites değiştirirken gelen "çıt" sesi

Merhabalar. Zincirim yağlı fakat ustam sezon sonuna kadar zinciri değiştirmemi önerdi. Hızlı vites değiştirirken sıkıntı yok. Bir saniyeden kısa sürede değiştirirsem gayet güzel şekilde geçiyor. Fakat rahat rahat sürerken debriyajı çekip birazcık bekledikten sonra vites değiştirirsem "çıtank"...
  8. K

Yeni kasa cbr 250 siyah ön cam nerden bulunur?

Türkiyede fiyatlar 100liradan başlıyor. Forumda bunlardan alan veya aliexpress gibi sitelerden linkini paylaşabilecek birileri var mı? şahsen ben bulamadım yardıma ihtiyacım var:silent:
  9. K

Vites Düşürme Sorunum ve Gaz Kolu Boşluğu

merhaba ben kısmen acemi bir sürücüyüm ve vites düşürür iken yaptığım uygulamaların sırasının doğru olup olmadığını merak ediyorum.:P Vites kolunu aşağı indirdikten sonra mı ara gaz vermeliyiz önce mi? Örnek olarak 1-Debriyaj sıkılır 2-Vites düşürülür 3-Ara gaz verilir 4-Debriyaj bırakılır...

Yeni mesajlar