Arama sonuçlarınız

1. istanbuls34

Alarm sistemi kumandamı tanımıyor

Merhabalar aslında bu olay başımdan 4-5 ay önce geçti söküp dolaba kaldırmıştım. Şimdi yeniden bir alarm sistemine ihtiyacım oldu. Alarm beyni normal olarak çalışıyor fakat kumandadan hiçbir komut almıyor dokununca ötüyor vs. Tahminimce beyine yeniden programlanacak kumanda bu işlemi istanbul...
  2. istanbuls34

Motosiklet ile bilgisayar kasası taşımak

Merhabalar pazar günü biri ile anlaştım ve karşıya kasayı almaya gideceğim ancak toplu taşıma ile gitmek istemiyorum motorumda topcase yok [/url][/IMG] kancalı iplerden alıp bağlasam yavaş yavaş düşürmeden gelebilir miyim ? Tabiki köprüden geçeceğim.
  3. istanbuls34

Küçük bir kaza yaptım grenaj üstündeki boyaları nasıl çıkartırım ?

Merhabalar bu sabah işe giderken trafik içinde önümdeki taksi yavaşladı ben de sol şeride geçmek için sola kontrol yaptığım sırada taksi bir anda durdu ve arkadan çartım şükür ben de birşey yok taksiden biraz fırça yedik :) özür dileyip ayrıldım far ve çamurlukta iz kaldı bunları pasta cila ya...
  4. istanbuls34

Yokuş aşağı boşta inen aracın vitesle inen araca göre daha fazla yakması

Merhaba uzun zamandır İnternet de böyle bir konu var peki bu durum tek ve çift silindirli motosikletlerde de geçerli mi ?
  5. istanbuls34

Ucuz aksiyon kamerası

Merhaba sadece kaza vb bir olay olduğunda kullanmak için kamera arıyorum bütçem 100tl - 150tl kadar İnternet üzerinde satılan kağıt üstünde 1080p ve 4k çekim yaptığını söyleyen kameralar var bunlar iş görür mü ? Sizin kullandığınız bu tipte kameralarınız var mı ?
  6. istanbuls34

sol ayak pedalım kırıldı nasıl yapıştırabilirim ?

resimdeki yer kırıldı sanırım alüminyum kaynak tutarmı ya da sunfix ile yapıştırabilir miyim ? [/url][/IMG]
  7. istanbuls34

Zincir ayarı yaparken diğer somonun dönmesi

Merhabalar abilerim her 1000 km de ustaya götürdüğüm halde zincir ayarı yapıldı desede yapmayan ustam var sağ olsun. Zincir ayarını kendim yapayım dedim araştırdım birkaç video izledim kendi kitapçığını da kontrol ettim. Aletleri kontrol ederken eksik bir alet olduğu için yapamadım bari arka...
  8. istanbuls34

cbf 250, ybr 250, er-5

Merhabalar son birkaç gündur eski kasa kalıplı bir motosiklet bakıyorum internette. Bu 3 modele denk geldim eski olmasına rağmen ilerde mondial drift den inip bunlardan birine binmek istiyorum. Amacım hız değil görünüşü hoşuma gittiği için almak istiyorum. Bu motosiklet ler alınır mı ? İlerde...
  9. istanbuls34

Ekşi sözlük motosikletler kaldırılsın konusu

"motosikletler kaldırılsın" başlığı altında açılan bir konu :https://eksisozluk.com/motosikletler-kaldirilsin--6214167?a=popular
  10. istanbuls34

Sudan çıkan honda

modeli nedir bunun ? : https://www.youtube.com/watch?v=ADF7lIw-eCg Adamların suyundan neler çıkıyor be.
  11. istanbuls34

Motoru kaldırıma kilitlemek için yer kilidi

Abilerim ablalarım merhabalar. Motorumu satmaktan vaz geçtim ama şöyle bir sorun var motorumu başka bir kaldırımda direğe bağlıyorum insanlarda biraz zorlanıyor geçerken kışında yağmurda karda kalmasını istemiyorum binamızın altına park etmek istiyorum ancak direk ve sağlam biryer yok...
  12. istanbuls34

Bir subab ayarı yaptırmak ne kadar tutabilir ?

Servise soruyorum 170tl + yağ değişimi ile ama motoru görmem lazım diyor ( kesin geçirecek ve mesafe var götürmek istemiyorum garantisi bi işe yaramıyor. ) Dışarda birine soruyorum bir tanıdık önerdi diye bana 150tl fiyat çekti 1 gün kalır dedi. Yakında başka birine soruyorum 50 tl ücreti olur...
  13. istanbuls34

SYM fiddle II kullanan var mı ?

Merhaba mondial drift den bu motosiklete geçmek istiyorum. Öncelikle sormak istediğim 2. el 20.000 de alınır mı ? Bu alet ne kadar yakabilir benim drift 20tl ile (ortalama 3 litre) 100km gitmekte çok yakar mı ? Kullananlar memnunmusunuz ? Kronik bir sorunu varmıdır ? Şimdiden teşekkürler.
  14. istanbuls34

Kurban bayramında geçişler ücretsiz olur mu ?

Abilerim merhabalar kurban bayramında hgs ücretsiz olurmu ? Eğer olursa hgs olmadan gişelerden geçersek ceza yer miyiz ?
  15. istanbuls34

Ya frenlerimiz patlarsa ?

[/url][/IMG] Allah göstermesin 2 fren de arza yaptı, vitesli motor nasıl kurtulur ? Scooter nasıl kurtulur ?
  16. istanbuls34

Batmayacak meslek

Bilişim dışında "Bu iş batmaz." Dediğiniz bir iş var mıdır ?
  17. istanbuls34

Motosiklet bakımını kaçırdım

Merhabalar abilerim motorun 4000 bakımını kaçırdım motoru servisinde yapacak zamanım da yok. Kendim yapmak istiyorum kullanım kılavuzunda önerilen yağ : MONDOIL Marka SAE 10W/40, 15W/50. diyor ancak videolardan izlediğim MOTUL yağ çoğunlukla tercih ediliyor fiyat açısından da hemen hemen aynı...
  18. istanbuls34

yağmur sonrası çalışmayan sinyaller

Abilerim merhabalar drift motosikletim 1 hafta önce gece yağmurda kaldı. Sonradan fark ettiğimde led sinyaller su almış sol ön ve sağ arka çalışmıyordu sağ arka bazen yanıyor bazen yanmıyor. Düğmelere wd-40 sıktım garip bir şekilde 4lü ikaz ışığımı yaktığım zaman sağ ön sinyal normal yanıyor ama...
  19. istanbuls34

Mondial RX1 kullanan var mı ?

Bu motoru kullanıp da memnun kalmayan var mı ? 2. el bakıyorum en ucuz 10.500 TL düşük km de hepsi. Millet doğru dürüst kullanmadan satıyor anlamadım.
  20. istanbuls34

Sıcak havalarda hava soğutmalı motosikletler için önlem almamız gerekli mi ?

Abilerim merhabalar ben motosiklete yeni başlayan biriyim. Mesleğim bilgisayar tamir-servisi ve işimde ısınan cihazlara çok dikkat ederim temizliğini termal macununu yenileme vs şeylerini tam yapıp soğuk kalmasını sağlarım müşterime cihazını öyle teslim ederim. Sorum şu hava soğutmalı...

Yeni mesajlar