Arama sonuçlarınız

1. istanbuls34

9 yıllık kaska veda

2015 yılında abimin sıfır kıvamında 2. el aldığı 2019 yılında şahsıma geçip o günden bu güne kadar 2 hafif 2 ağır trafik kazasına karışmış s bedenden xl a dönmüş kaskım bugünden itibaren emekliye ayrılmış durumda tüm hizmetlerin için teşekkür ederim. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Yeni...
  2. istanbuls34

Aracımı takas yapmak istiyorum noterde bu işlemler nasıl yapılır ?

Hacılar aracımı takas yapıp üste bir meblağ vereceğim bu işlem nasıl oluyor noterde ? Normal satış yapar gibi sırayla mı vereceğiz yoksa takas sistemi var mı noterde ?
  3. istanbuls34

Down sendromlu arkadaşımıza faturalı hat vermişler

Merhabalar iş yerinde sevdiğimiz bir genç arkadaşımız var kendisi down sendromlu ve devlet koruması altında geçen sene sonlarında kendisi xxx bayisine gidip kontörlü hattına para yüklemek istemiş oradaki çalışanlar hattını faturaya geçirmekten bahsetmiş kendisi tabi ki ne yapacağını bilmediği...
  4. istanbuls34

140 bine kadar motosiklet önerisi

Merhabalar 2016 ns 200 motosikletimde yaşadığım küçük ama benim canımı sıkan sorunlardan sonra değiştirme kararı aldım 140bin bütçe ile ne önerirsiniz ? Aklımda dominar 250 ya da yine ns 200 ama UG versiyonu var tasarımını şahsen beğendim UG kasasının. Birde sizin görüşlerinizi almak isterim 2...
  5. istanbuls34

Uzun yol için hazırlık

Hacılar merhabalar Bu yazın ns200 motosikletim ile İstanbul'dan samsuna gitmeyi planlıyorum toplamda 30bin km tecrübem var (23bin 150cc drift 7.000 ns200) yaptığım en uzun yolculuk Göktürk ile şile arası bir yol yapmıştım geçen yaz bir sorun yaşamadım çok keyif aldım tek sıkıntı biraz başım...
  6. istanbuls34

aküyü tekrar değiştirmeli miyim ?

Hacılar merhabalar geçen sene ocak ayı gibi orijinal akünün ölmesinden dolayı yiğit marka 12v9ah akü aldım geçen kışı sorunsuz geçirdim ancak geçtiğimiz kasım ayında akü marş almadı şarj ettim bu şekilde sorunsuz kullandım ama bugün yine marş almadı soğuk havadan dolayı düşünüyorum ölçüm...
  7. istanbuls34

2. motor almak istiyorum 50cc 125cc ne önerirsiniz ?

Hacılar ns200 motorumun artık bakımları ve her sabah işe git gel yapmaktan soğudum biraz otoparka çekip kapıya bir scooter koymak istiyorum vergi ve sigortadan muhaf olduğu için 50cc önceliğim şimdi şöyle bi sorun var araba ehliyetine 125cc çıkarsa 50cc lerin piyasasının düşeceğini düşünüyorum...
  8. istanbuls34

Yağ lambası ne durumda yanar ?

Hacılar geçtiğimiz hafta halsiz ve hastaydım işe motorla gidip geldim (malum para lazım :pale:) bu süre içinde motorumu kontrol edemedim pazar günü motoru temizlerken yağ camında oldukça düşük bir seviyede yağ olduğunu fark ettim Ns200 yağ tapası yarısındaysa full anlamına geliyor ancak ben...
  9. istanbuls34

Benzin deposuna vuran gidon

Hacılar merhabalar ns200 motosikletimin maşa kısmında kırmızı ile işaretlediğim yer yamulmuş zamanla. Bundan dolayı motor her park ettiğimde gidonu depoya vuruyor ve pulsar yazısının anasını belliyor sıfır maşa biraz tuzlu gidon yükseltme aparatları mevcut acaba bunu taksam depoya vurma işini...
  10. istanbuls34

Kendinizi korumak için yanınızda ne taşıyorsunuz ?

Çok kötü günlere doğru yavaş yavaş gidiyoruz motosiklet sürerken bazen tedirgin oluyorum birisi ile trafikte kavga edersem ya bıçak silah çekerse ya da gasp edilirsem (bakınız)diye düşünüyorum yanımda biber gazı taşıyorum ama imkanım olsa da silah taşısam keşke. Siz ne taşıyorsunuz ?
  11. istanbuls34

Muayene hakkında küçük bir sorum var

Hacılar haftaya muayeneye götüreceğim motoru ancak farında çizikler var aydınlatmasında bir problem yok ayrıca motosiklette kayar sinyal mevcut bir sıkıntı çıkarır mı ? [/url][/IMG]
  12. istanbuls34

Yan sanayi baskı balata kullanan var mı ?

Motorumun debriyaj balatası yavaş yavaş bitmeye başlamış baskı balata alacağım ancak orijinal balatalar sadece 1.500tl baskı ile beraber 2.400tl. Yan sanayi baskı balata 750-1300 arasında sizce yan sanayi iş görür mü ? Ayrıca baskı balata değişimi yapılacağı için conta alınması gerekiyor mu ?
  13. istanbuls34

200 NS ledli far nasıl sizce ?

Kalyoncuya yeni gelmiş çok güzel görünüyor ama kalitesi nasıldır sizce alayım mı ? https://www.kalyoncumotor.com/urun/bajaj-pulsar-200-ns-far-komple-ledli
  14. istanbuls34

Bolu çıkışında kaza yapan ZX10R

Bu postu okuyorsan umarım sağlığın iyidir ve en kısa zamanda taburcu olursun. Dün 27.06.23 saat 4 suları gibi bolu yolunda gidiyorduk araba ile, o kadar trafiğin arasından yılan gibi hızlı hızlı aralardan geçti gitti bizde arkasından ulan adam ne mutlu mesut gazlaya gazlaya gidiyor ne keyiflidir...
  15. istanbuls34

Noterdeki fiyat saçmalığı

Bir arkadaşım geçenlerde motor almak için bana danıştı "kanka ne gibi masraflar falan var" diye sordu sigorta ve devir işlemlerinden bahsettim "noter ne kadar tutar?" diye sordu benim aklımda geçen senenin 550tl gibi fiyatı vardı (o zaman da çok diyordum) yanlış olmasın diye bi bakayım dedim...
  16. istanbuls34

1.000tl ye kadar hangi kilit alınır ?

Geçenlerde zintaşın şu ürününü aldım ancak ürünün yanındaki kilidin anahtarı eksik geldi ve baklaları çok küçüktü bisiklet kilidi gibi bir şey geldi iade ettim şimdi aklımda şu 4 kilit var armor kovix yale gordin sizce hangisi alınır ?
  17. istanbuls34

Dün gece bir kabus gördüm.

Ben malıma çok düşkün biriyim ölsem öbür dünyada malımı düşüneceğime eminim. Rüyamda motosikletimi park ettiğim yerde bulamadım mahalle mahalle geziyorum ama bir türlü bulamadım ağlayacak gibi oldum ve kan ter şekilde uyandım gecenin köründe bankadan dolar bozup şu ek zinciri aldım ayrıca...
  18. istanbuls34

sticker kaplama yaptıktan sonra ruhsata işletmemiz gerekir mi ?

merhabalar siyah bir ns200 motosikletim var çiziklerden dolayı full kaplama yaptırmak istiyorum aklımdaki kaplama şu Şimdi bunu kapladıktan sonra ruhsata işletmemiz gerekir mi ? işletmemiz gerekiyorsa bu işlemler nasıl ilerliyor yapan ve tecrübesi olan varsa bilgi verirse sevinirim.
  19. istanbuls34

ns200 2 uzun 3 kısa motor lambası ne demek ?

motoru çalıştırdığımda böyle bir sorun ile karşılaştım 2 uzun 3 kısa motor ışığı yanıyor. motorun çalışması normal yağı tam motor ışığı dışında başka bir arıza ışığı yanmıyor sebebi nedir acep ?
  20. istanbuls34

Şey soracaktım zor ihtimal ama ÖTV indirimi

Agalar kullandığım telefon yavaş yavaş ölüyor işim gereği ve motosikletimi takip edebilmem için iphone almak zorundayım. Şimdi 2. el iphone 11 12k gibi rakamlara satılıyor ama o kadar para verip 2. el kullanılmış bir telefon almak istemiyorum zaten 22 yaşıma geldim şu yaşıma kadar sıfır telefon...

Yeni mesajlar