Arama sonuçlarınız

1. M

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Hocam dominar 400 için uyumlu lastik üreten üst segment markalar pirelli ve michelin. Metzeller de var ama hem bulmak zor hem de çok pahalı. Yurtdışı kaynaklı siteleri dahi araştırdım. Pirelli ve michelin diyor onlar da. Pirellide diablo rosso 3 ve 4 . Michelinde de pilot power 2ct. Michelin...
  2. M

Motor zinciri hakkında

Arkadaşlar 1 haftadır zincir ve dişli seti almak için piyasa araştırması yapıyorum. Bilindiği üzere piyasanın önde gelenleri did ve rk. Ancak piyasa da bu ürünlerin orijinallerini bulmak bir hayli zor. Bir satıcıyı arıyorum did var ama orijinal değil diyor. Piyasada artık sahte ürünler o kadar...
  3. M

Bugün itibariyle michelin pilot power 2ct siparişi verdim. 1 haftadır araştırmalar sonucunda buna karar kıldım. Piyasada uygun lastikler iyi marka olarak bi pirellide bi de michelinde var. En son ikisininde distribütörlüğünü yapan bir firmaya sordum onlar da michelin pilot powerın, pirelli...
  4. M

Hocam büyük ebat sorun yaratmıyor mu ? tyrereviews sitesinden baktım puanları çok iyi continentalin .
  5. M

Selam forum. Dominar 400 üm için michelin pilot power 2 gt düşünüyorum. Deneyen kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum. Başka önerilere de açığım.

Yeni mesajlar