Arama sonuçlarınız

1. Renderman

Almayı düşündüğüm ekipmanlar nasıl

Geçmiş olsun, ben de yıllardır bahsettiğiniz sliderlar bulunan Knox eldiven kullanıyorum, çok memnunum. Çevremdeki kişilere de öneriyorum
  2. Renderman

Honda Cb250R vs Duke 250

İkinci el satın alacağınızı belirttiğiniz için KTM almanızı öneririm. İçinde bulunduğu finansal sıkıntılar nedeniyle şu an ikinci eli düşük. Duke 250 aldıktan sonra siz motora iyice alışana ve tecrübe kazanana kadar, KTM finansal sıkıntılarını atlatmış olacaktır ve ikinci eli yükselişe...
  3. Renderman

İstanbul veya Yakınlarında Kask Test Edilebilecek Yetkili Esnaf Önerisi

2022 yılında Shoei marka kaskımı MotoSpartan Kadıköy'den almıştım. Bi yarım saat oturup test etmedim tabi ama bi 8-10dk oturmuşumdur. Arkadaşlar ilgililerdi. İlgili alaka konusunda hala eskisi gibilerse yine orayı tavsiye edebilirim.
  4. Renderman

CL250, Hunter 350, Svartpilen

2022 model Svartpilen 250 ilk sahibiyim ve size bu modeli önerebilirim. Bahsedilen fren ve süspansiyon övgülerini fazlası ile hak ediyor. Baraberinde yakıt tüketimi de düşük. Selesi biraz sert olduğu için uzun yola pek uygun değil, konfor sele ile durumu çözen kişiler mevcut. Ayrıca gece sürüşü...
  5. Renderman

Hornet 750 - NX 500 ?

Belirttiğiniz kriterlere göre NX500 daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor. Fethiye Sürücü Kursu ile irtibat kurarsan sadece ehliyet sınavına katılman konusunda yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.
  6. Renderman

Chopper/Cruiser öneri !!!

Hayırlı olsun, kazasız, belasız, güle güle kullanın :)
  7. Renderman

2022 - Husqvarna Svartpilen 250

Marka: Husqvarna Model: Svartpilen 250 - 2022 KM: 5.252km (Haftasonları güzel havalarda keyfi olarak kullanılıyor, km değişebilir) Renk: Siyah / Bronz Fiyat: 170.000TL Açıklama: Detaylar linktedir...
  8. Renderman

Disk kilidi tavsiye

Katılıyorum, bütçe yetiyorsa mutlaka Abus alınmalı. Hatta üzerinde görünür bir yerde Abus yazıyorsa bu bile tek başına hırsız caydırıcı bir unsur :)
  9. Renderman

Honda cl250 vs Ktm duke 250

E-Clutch sistemi yüzünden tercih ediyorsanız o konuda bir kıyas yapamam hocam, ben ikisini de manuel olarak düşünüp kıyasladım. Ancak ben bir ürün piyasaya yeni çıktığında, o ürüne karşı biraz tereddütlü yaklaşırım. Sonuçta uzun vadede bu otomatik şanzımanın kroniği, sorunları olacak mı bu konu...
  10. Renderman

Benim fikrim Svarpilen 250'den yana, ama illa ki ikisi arasından birini seçecek olsam KTM'yi seçerdim. KTM ile ilgili ha batacak, ha battı, batıyor gibi söylemlere kulak asmayın. Vakti zamanında otomotivin dev markalarına dönem dönem batıyor söylentisi yapıldı ancak hiç biri batmadı :) KTM de...
  11. Renderman

yamaha xsr700 ve xsr900 2025 model gelmiyor sanırım

Benim de başka markalara yönelebilirim mesajımdaki kastettiğim modellerden ikisi Kawasaki Z650RS ve Z900RS. Kesinlikle tasarım olarak Yamaha'nın bahsettiğimiz modellerine göre daha güzel duruyor. Ancak önceliğimin Yamaha olmasının nedeni, Kawasaki'nin servis ve satış sonrası konularında daha...
  12. Renderman

Svartpilen her türlü daha mantıklı...
  13. Renderman

yamaha xsr700 ve xsr900 2025 model gelmiyor sanırım

Globalda 2025 model XSR700 ve XSR900 var aslında, belki distribütör Türkiye'ye getirmekten vazgeçmiş olabilir. Umarım getirirler, bu sene 900 almayı düşünüyordum, eğer 700 gelirse ona da razıyım ama hiç biri olmazsa başka markalara yönelmek zorunda kalacağım.

Yeni mesajlar