Arama sonuçlarınız

1. Renderman

Emniyet Şeridi / EDS Ters Kamera Lokasyonları

İlginç olmuş ben de şaşırdım şu an...
  2. Renderman

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

Doğrudur, elbette Triumph sorunsuz bir markadır benim gözümde. Zaten benim ve yakın çevremdeki kişilerin Triumph tercih etmemesinin nedeni markadan kaynaklı değil, Korlas'tan kaynaklı. Yurt dışında yaşasam kesinlikle Triumph sahibi olurdum ama Türkiye'de maalesef. Alan kişilere de saygım sonsuz...
  3. Renderman

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

1-2 sene içerisinde R 1200 GS'e geçme düşüncesinde olduğunuz için, Tracer 9 öneririm. Satmak istediğinizde diğer modellere göre daha çabuk elden çıkartabileceğinizi düşünüyorum. Muhtemelen değer kaybı da daha az olacaktır.
  4. Renderman

Patron çıldırdı, Yamaha'nın yeni sahte motorlu elektrikli motosiklet patenti

Hocam regülasyonda belli bir desibel limiti var. Az da olsa gürültülü ortamlarda o sesi duymak pek mümkün değil, zira bende bazı durumlarda zor duyuyorum. Bu yüzden önümüzdeki yıllarda düşük kilometrelerde seyreden elektrikli araçların çıkması gereken ses limitini yükselteceklerini düşünüyorum...
  5. Renderman

Patron çıldırdı, Yamaha'nın yeni sahte motorlu elektrikli motosiklet patenti

Elektrikli araçlardan yaya güvenliği ile ilgili regülasyondan dolayı ses çıkartma şartları bulunuyor. Düşük hızlarda duyduğumuz sesler bu yüzden.
  6. Renderman

Motosikleti olan milyonları ilgilendiriyor: Artık zorunlu

Sabırla bekliyorum, askeriyelerdeki gibi ne zaman bisikletlere de plaka zorunluluğu gelecek. Sonrasında kademeli bir şekilde onlara da sigorta, bir süre sonra "Motorsuz Taşıtlar Vergisi". Güveniyorum, eminim bu gözler o günleri de görecek bir gün...
  7. Renderman

İstanbul'da kapalı alan hakimiyeti için çalışabileceğim yer önerisi

Bahsettiğiniz gibi düşük hızda sakin bir şekilde eğitim yapacaksanız polisin gelme ihtimali yok. Arada oraya egzoz bağırttırarak wheelie, burnout, stopie yapmaya gelen tipler olabiliyor. Öyle bir durumda polisler şikayet üzerine konuma gelebiliyor.
  8. Renderman

İstanbul'da kapalı alan hakimiyeti için çalışabileceğim yer önerisi

Benim de aklıma ilk Pendik pazar bölgesi geldi ama cumartesileri pazar kuruluyor, o gün gitmeyin :D https://maps.app.goo.gl/tQJGwhsVp3kyNWBg7
  9. Renderman

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

2023 modelleri için bu bahsettiğinizi ben de duydum. Bende 2022 model var bir sorun yaşamadım. Akü ve tesisat konusunda 2023 model ile bir fark var mıdır emin degilim ama ben akümü hala değiştirmedim, fabrika çıkışı üzerinde gelen akü neyse o var ve şu an tek marşda zorlanmadan çalışıyor. Öyle...
  10. Renderman

Royal enfield takas kampanyası

Doğrusunu söylemek gerekirse biraz da takasta ne rakam vereceklerini öğrenmek istedim. O takas fiyatı ile ellerinde 2025 model Z650RS olsaydı düşünebilirdim ama maalesef yoktu. Vulcan S belki olabilirdi ama o da içime sinen bir motor değil, eminim 2026 yazında onu da satmaya çalışırdım...
  11. Renderman

Evet hocam, ps5, motor yağı, kask gibi hediyeleri vardı ancak bunların yanında takas + taksit avantajları da sunuyorlardı, dükkana uğrayınca öğrendim ben de. Benim motoru takas fiyatında epey öldürdüklerinde vazgeçtim. Eğer gelecek sezon da sahibinden üzerinden satamazsam bayilerin gelecek yılki...
  12. Renderman

Biz insalcıl fiyatlardan bahsediyoruz hocam, bana göre 2025 yılı içindeki 1 milyon üstü bütçeye motor değil araba bakılır. :D
  13. Renderman

Valla ben şu dönem ne Korlas'a ne de K-Rides'a güvenirim, ilerde ne olur belli olmaz. K-Rides belki düzeltir kendini ama Korlas'tan umudu çoktan kestim :D
  14. Renderman

Ağustos sonundaki kampanyada takas ve taksit kampanyası yapmıştı Arn, değerlendirseydiniz keşke.
  15. Renderman

Krides, satış sonrası ve servis konusunda bana yeterince güven vermiyor. 2 sene önceki motosiklet fuarında bahsettikleri servis ağını da henüz kuramadılar. Bu konularda biraz olumlu şeyler duyup icraat görebilsem aynı gün gidip parasına bakmadan Super Meteor 650 alacağım...
  16. Renderman

Yok hocam, bahsettiğim EDS'den geldi. Belki yeni devreye almış olabilirler, bilemiyorum. Çamlıca gişelerden sonraki bahsettiğin ters kamerayı da bir önceki post'ta belirtmiştim. Ben kendim oradan hiç geçmedim, geçip de ceza yiyeni de görmedim henüz.
  17. Renderman

Bir başka İstanbul Anadolu yakasından ters kamera lokasyonu paylaşıyorum. İşaretlediğim lokasyonda, Kadıköy'den Ankara yönüne doğru giderken ters kamera bulunmaktadır. Yakın zamanda arkadaşım burada ceza yedi, sizler de dikkat edin lütfen... https://maps.app.goo.gl/QKEcAgzVw5iEZfAL7
  18. Renderman

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Yaklaşık 3-3,5 yıldır kullanıyorum, bir problem yaşamadım, aksine sürüş karakterini oldukça seviyorum. İstanbul'dayım, rutin bakımlar harici servise yolum düşmedi. Supermoto servisinden pek memnun değilim, sadece orada rodaj bakımı yaptırmıştim. Sonraki senelik bakımlarını Kartal'daki yetkili...
  19. Renderman

Motosiklet Önerisi

Yeni mesajlar