Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

Şirket kuruluşu Türk, merkezi Türkiye’de, tasarım üretim Türkiye’de yapılıyor, Türk malı demesin mi? Marka sizin olsa nasıl satardınız öyle düşünün. Motor bloğu amerikadan geliyor diye amerikan markasıyız dese bu sefer de Türkiyeyi beğenmiyor diyecekler.
  2. cagrisc

Diecast model koleksiyonum

devamı gelsin AutoArt Lamborghini Huracan LP 610-4 AutoArt Mitsubishi Lancer EVO VII AutoArt HSV 300 GTS ve diğer modeller, 1:43 Opel Astra OPC, Corsa OPC, Meriva OPC 1:43 Insignia Concept bunları unutmayalım :) Jada Mercedes S55 AMG Bu da salonumuzdan bir köşe kardeşim...
  3. cagrisc

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

canlı yayınını izledim de ötv kdv hariç fiyatı 888bin gibi bir şey diyor sanırım
  4. cagrisc

Diecast model koleksiyonum

Selamlar, motosiklet forumuna araba koleksiyonu alakasız kaçacak ama neyse ki 3 tane motosiklet modelim de var 😇 Bilmeyen olabilir, kısa özet geçersek bir zamanlar diecast olarak hayatımıza giren ana koleksiyon başlığı altında güncel üretim teknolojileriyle resin ve kompozit modellerin de...
  5. cagrisc

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

apartman yöneticiliğine kimse niyetlenmez çünkü sıkıntılı iş, sıkıntılı apartman yöneticisi ise ayrı bir problem, muhatap olunmaz insanı dinden imandan soğutur. Keyfi alınmış bir karar ise hiç umursamaya gerek yok bence. 2 daireniz varmış, eğer şuan içeriye koyduğunuz 2 araba yoksa kafanıza göre...
  6. cagrisc

Yazlık mont içi giyim

Kendimi bildim bileli terlemenin çözümünü bulamadım, yazın basic tişörtlerim desenli oluyor. yaz aylarında oturduğum yerde terliyorum o derece, sıcak hiç bana göre değil. tek çare teri hızlı atan ve kuruyan koşu vs. spor tişörtlerinde buldum, o da daha naylonlu olduğu için ayrı terletiyor ama en...
  7. cagrisc

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

En başarılı sürücü bile limitini ararken düşüyor, normal sürücünün virajda yatıp biraz daha, biraz daha derken kendini yerde bulmaması imkansız, bunu birde bariyerli bir virajda yapmak çok çok büyük risk ve kumar. Bence trafikte motoru yatırmaya çalışmaktan ziyade sürüşten keyif almaya bakın...
  8. cagrisc

2017 yılı NORDKAPP gezisi 32 gün süren 26 ülke,85 kent ve sonsuz macera :)

konu hortlayınca bizim de görmemize vesile oldu, teşekkürler
  9. cagrisc

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin abi. Youtube kanalının linkini alabilir miyiz, geçmiş gezileri de merak ediyordum onları da izleyip yenilerini takipte kalalım
  10. cagrisc

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Geçmişte çalıştığım işte bir otomobil markasının basın test araçlarını şuan bildiğiniz youtube kanallarına, televizyon programlarına ben veriyordum, arabaları kanallara 3 günlük planlıyorduk ve çoğu zaten arabaları video çekmeden önce yada sonra şahsi işlerine kullanıyordu hatta yine şahsi işi...
  11. cagrisc

Honda Safety Türkiye GS2 Eğitimi

Tabiki(y)
  12. cagrisc

Bile bile düşme değil, korumasız motosikletimde düşmemeye çalıştığım için kendimi kısıtlayıp tedirgin kullanıyorum, ama burada motosikletler zaten korumalı, sürüş dinamiğini öğrenmek için korkmamak lazım, misal 3 sefer düşersen eğitimin sonlanır vs gibi birşey var mı onu merak ediyorum. Düşmeyi...
  13. cagrisc

Açıklamalar için çok teşekkürler, buraya yazmadım ama ilk mesajlardan sonra GS2’ye kayıt yaptım, inşallah nisan sonundaki eğitime katılıyorum. İstanbul’da olsam kesinlikle GS2 hazırlığa katılırdım hatta keyfi olarak offroad vs katılırdım ama hazırlık ile gs2 arası tarihler arası boşluktan gitgel...
  14. cagrisc

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

CBR500R'ın tek muadili bence. ++ Anahtarsız çalıştırma var ++ hızlanması bir tık daha iyi, son hızı da yüksek miydi hatırlamıyorum -- parçası ve servisi çok pahalı, fiyatı da bir tık yüksek diye hatırlıyorum.
  15. cagrisc

sanırım eylül ayındaydı 250lik dominarın rodaj bakımına 3600 TL ödedim :D ilk fırsatta düşünmeden Honda'ya geçeceğim
  16. cagrisc

bence alınır, şimdi para olsa da alsam:oops:
  17. cagrisc

Motosiklet Egzoz Cezaları Arttı. Orijinal Egzoza Ceza Yazılır mı?

polisler orj egzoza ceza yazıyor ki millet de videosunu paylaşıyor mk videolarda sanki görmüyor muyuz neyin ne olduğunu. egzozlu motosikletim olmamasına rağmen bu ayarsızlık, hukuksuzluk ekran başında beni bile dellendiriyor, motosiklet sahiplerini düşünemiyorum....
  18. cagrisc

Motorsiklete kasko hakkında

15.000 gibi birşeydi sanırım, taksitli parasını verdikten sonra 80 model torosa bile kasko yaparlar, imkansız değil :D
  19. cagrisc

Motorsiklete kasko hakkında

Dominar'a kasko yaptırdım. çalınma riskine karşı kafam rahat, kaza durumunda kusur dağılımına göre cebinden para çıkma ihtimali yok kasko hepsini karşılıyor. Benim için ödenebilir bir rakamdı ama motosikletin markasına göre primler değişiyor tabi
  20. cagrisc

teşekkürler bilgiler için, gayet açıklayıcı oldu. sitede GS4'ü de gördüm ama hiç detay yazmadığından merak ediyordum, ben sormadan onu bile anlattınız :D

Yeni mesajlar