Arama sonuçlarınız

1. Blackeagletr

Lastik Hakkında

Sorun olacak bir değişiklik değil, yanaktan bir birim alıp tabana 1 birim veriyor. Seçenek yoksa bence değiştirilebilir.. Anlas'ın kışlık lastiği özellikle arka, 7-8 bin km sonra değişim ister. Tournee ise gördüğüm kadarıyla kullanıcı yorumları iyi değil, çatlama, ıslakta güvensizlik ve...
  2. Blackeagletr

Hangi eski kasa motorlar alınır?

Kuba Superlight 125-150-200-250... Bir bakın parçası bol aradığınız fiyatlara en yeni modelli motor olabilir.
  3. Blackeagletr

Çinli motorumla 10 bin km yağ testi

1000 km bakım aralığı servislerin ticari kaygıları kaynaklıdır diye düşünüyorum, 1000 km dediğin nedir ki? 2000-3000 km yarı sentetik yağ ile 125cc'de ideal. 5000 km, iyi bir yağ ile yine kurtarabilir. Ama 10.000 km zarar görmeye başlayacaktır, 1 litre yağ, 7-8 bin devir. Çin kalite sekman...
  4. Blackeagletr

300.000 TL bütçe için motor önerisi

390 Adv çiçek gibi olur. Bir de tel jantlı olursa tadından yenmez.
  5. Blackeagletr

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Çinliler ve hintliler satılmıyor... Ana sebep ise çok uzun süredir sıfırlarının taksitle satılması. Hele km 5-6 bin km'yi geçtiyse vay haline... Ben 7 binde kusursuz full aksesuarlı hero dash'ı ölü fiyatına 5-6 ayda satabildim, mal bildiğin yapışmıştı elime. Bajaj piyasası nispeten bir tık daha...
  6. Blackeagletr

Ankara da gitmemeniz gereken tamirhane

Çin malı motorla mutlu bir evlilik istiyorsanız sorunlarını kendiniz çözmeyi baştan kabul etmelisiniz. Güzel bir alet takımı, scootersa bir de orta karar şarjlı somun sıkma makinesi, az da bir el becerisi. Gerisi gelir..
  7. Blackeagletr

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Mekanı cennet olsun, göz ucuyla takip ediyordum. Çok tehlikeli ve risk alarak sürüş yapıyordu. Allah geride kalanlarına sabır versin.
  8. Blackeagletr

Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

Bence en iyisini yapmışsınız. İçinde bulunduğumuz ekonomik durum yüzünden mal almadan önce nasıl satarım diye düşünüyoruz. Haliyle birçok hayal, heves, ışık başlamadan sönüyor içimizde. Elindeki tek maddi güvence aldığın motor değilse, bazen de dünya malı dünyada kalır diyip davranmak geliyor...
  9. Blackeagletr

Motorsiklet Önerisi

Önce bütçe belirlemek lazım. Sonra ne tür motosiklet istediğinize karar vermeniz lazım.
  10. Blackeagletr

Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

Scooter mantık evliliğidir. Yağmurlu havada paçaların ıslanmamasıdır. Dizlere rüzgar yememektir, Kocaman koltukta oturmaktır, Debriyaj nedir bilmemektir, Durup durup zincir temizlememek yağlamamaktır. Koltuk altına ıvır zıvırı koymak, elde bişey taşımamaktır. Belki de vitesli motora ruh katan...
  11. Blackeagletr

RKS Freccia 150 vs Voge SR1 ADV

Şayet sıfır olması şart değilse, 140 civarına sıfıra yakın Honda SH 125 alırsınız.
  12. Blackeagletr

Çantaları ruhsata işletme

Haklısınız, sonuçta memur da bu durumda kendisiyle çıkacak kaygısıyla ceza yazılması arz eden durumda dahi ceza kesmekten kaçınabilir. Yapılabilecekler var hocam, örneğin aklıma ilk gelen aynı memurun yazdığı 3 ceza itiraz sonucu iptal edildiği durumda kesinti yapılabilir. Ki gerçekten bu...
  13. Blackeagletr

Çantaları ruhsata işletme

Tüm denetlemelerde polisler için ceza yazmanın sorumluluğu "Ben cezayı yazarım, sen iptal ettir." diyip geçecek adar basit olduğu sürece, artık belirsizlik mi, insiyatif mi, keyfiyat mı, nasıl adlandırırsanız. Bu durum can sıkmaya devam edecek. Kameradan güç alıp içerik çıkaran arkadaşlar...
  14. Blackeagletr

Ölmeden forumda 10. yıl kutlaması

Selam olsun herkese :) Motosiklet alemi 2017'den beri malesef hep sürümcemede kaldı bende. 2017'den sonra 125-150 lik çinli hintli ile ittire kaktıra tutunmaya çalışsam da iş güç evlilik çocuk, koyacak yer sıkıntıları sebebiyle gönlüme göre bir motor alıp zaman da ayıramadım. Yine de forumu...
  15. Blackeagletr

Çok kararsızım

125'lik motora çok para. Belli ki bu mantıksızlık içinize dert olmuş. Evet PCX ya da NMAX 125'lik scooter'ın zirvesi olabilir ama, 125cc'de zirve olsa ne olur, o paraya 125'in zirvesine çıkmaz gerekir mi? Şahsen nakit paraya sıfıra yakın bir scooter arayışında olsam, 180 civarına SYM ya da...
  16. Blackeagletr

Esnaflık Ölmüş diye biliyordum.. Doğruymuş.

Sözüm meclisten dışarı, sizin için söylemiyorum. Elin anahtar tutmuyorsa, mütevazi bir takım çantası dizip motorun ufak tefek hatta orta halli bakım-onarımını kendin yapmayacaksan, Önce beğenilen bütçeye uygun motor seçenekleri çıkarılır... Sonra beğenilen A markası, B markası, C markası...
  17. Blackeagletr

2017-2022 Arası KTM 390 Duke alınırmı?

İlk seride böyle bir sorun olduğunu takip ettiğim kadarıyla ben de hatırlıyorum, sonra düzeltildi mi bilmiyorum. Çok düzgün bir kullanıcıdan apaçilik yapılmamış yeni seri bir 390 değerlendirilebilir. Yeni Duke 390 daha yakışıklı ancak Dominar 400 daha güvenilir bir seçenecek bence, hem hitap...
  18. Blackeagletr

Servis bakım ücretleriniz

Sırf bu servis ücretleri sebebiyle garantili motor almaktan kaçınıyorum, insanın ayağına pranga resmen...
  19. Blackeagletr

Motorsiklette Araba Yağı Kullanabilir miyiz?

Şayet motor scooter ise (kuru debriyaj + şanzıman ayrı yağ) Bu scooter da çok kıymetli değilse (çinli, hintli, ya da dio activa gibi giriş seviyesi japon) Vizikozite tutuyorsa araba yağı konulmasında hararetli bir şekilde tartışacak bir engel yoktur... Koysam da muhtemelen sorun olmaz ancak...
  20. Blackeagletr

Yeni PCX Deluxe satın alan var mı?

PCX iyidir, hoştur. Ama canım ülkemde tabu olmuş artık. Her ne fiyat olursa alınıyor, satılıyor. Güncel piyasayı baz alsak da 246 bin çok uçurum. Forza ile aynı fiyata çekseler, yine bir şekilde satarlar bu mereti, millet hipnoz olmuş gibi.

Yeni mesajlar