Arama sonuçlarınız

1. B

250CC'den HD veya Shadow'a geçilir mi ?

Yorumlarınız için teşekkürler dostlar, Ankara içi temiz bir 883 veya forty-eight bakmaya başladım hangisi çıkarsa bahtıma :)
  2. B

hocam Benda işinde kesin kararlaştırırsam gidip onu da bir denemeyi düşünüyorum ama o fiyat bandında halen çin motoru bakmak ne kadar mantıklı onu sorgulamaktayım.. 1756752040 Parçası falan nasıldır hocam HOG'tan bir iki kişiyle konuştuğumda zor parça bulunuyor o motorlara demişti
  3. B

Onu da düşündüm de hocam motor V-twin olmadığı için o chopper egzoz sesinden çok uzak malesef. Hatta o motorun ninja 500 yani spor bir motor ile aynı motor bloğuna sahip olduğunu okumuştum.
  4. B

Dediğim gibi motorun ağırlığı biraz gözümü korkutuyor hocam şuanki 170 kilo shadow veya dragstarlar 270 kilo civarında. Ankaranın da malum yokuşları var 😂😂😂. Sıfır da olur bir ufak egzozu da değiştirince adam olur diye düşünerek Benda Chinchilla'yı düşündüm ama bir tarafta japon amerikan varken...
  5. B

Selamlar herkese, İlk motorum olan 2000 kmdir mondial nevada 250cclik cruiser kullanmaktayım. Motorun hızı vesaire artık yeterli gelmemeye başladı. Motorumu değiştirmeyi planlıyorum, satma planım yok, yaklaşık 450bin bir bütçem bulunmakta. Sizce sarı siteden shadow, dragstar yada 883 iron...

Yeni mesajlar