Arama sonuçlarınız

1. T

Uzun yol için motosiklet tavsiyesi

Merhabalar, biz 2 arkadaş uzun yol yapmak için motor bakıyoruz ama karar veremedik. Sorunsuz, güçlü, dayanıklı tavsiye edebileceğiniz motorlar var mı? Ülke dışı gezi yapacağız. Japonya planımız var bu bile sadece gidip gelmesi ortalama 25 bin km yapıyor. Bütçe olarak 600-800 bin tl olarak...
  2. T

Fr 177 mi srk 125 mi

Ben olsam ikisinide almam. Görünüşten ziyade önce güvenlik ayrıca. Ben olsam gider sıfır bir drift alırım artan parama güzel bi lastik ve yoksa ekipman alırım. Grenajda pek yok düşsende üzmez. Bende ilk motora başladığımda cbr 125 in kasası yeni değişmişti onu alacaktım ama başka param...
  3. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Ben gp nin uzun camını kullanıyorum. Rüzgar biraz gözüme vuruyor 80 km nin üzerine çıkınca. Bu arada günlük 150-200 km arasında kullanıyorum. Bazen 250 km olduğu da oluyor ve günün 10 saati çalışıyor motor. Ben memnunum yani sadece yağ eksiltiyor diğer kullanıcılar ile konuştum onlarda yağ...
  4. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Ben sym de parça sorunu yaşamadım şu ana kadar. Ne istediysem 2-3 günde geldi. Arızalanıp yolda bırakmadı hem kuryede hem uzun yolda kullanıyorum. Anlayacağın biraz hırpalıyorum motoru çalışırken ister istemez, ona rağmen hiç sorun çıkartmadı. Yakıt olarak ortalama 4.5 lt 140 km yakıyorum şehir...
  5. T

Kayış alacağım fiyat sorunu

Bende o yüzden sormak istedim aslında ama mitsiboshi yi bir çok marka kullanıyor aslında kafam karıştı 1742716124 Mitsuboshiyi aslında daha önceden başka motorda kullandım. 3-4 bin km kadar sonra sattım. Bir sorun çıkarmamıştı.
  6. T

Evet bende baştaki gibi sanıyodum kayış bakarken farkettim
  7. T

Arkadaşlar sym jet 14 200i motoruma kayış alacağım. İnternette orjinal kayışını 3800 tl ye buldum ama birde mitsuboshi kayış var oda 1750 tl Sizce hangisini almalıyım? Mitsuboshi kaliteli mi ve orjinal kayışı kadar dayanıklı mıdır?
  8. T

2011 cbf150 vs 2025 driftL

Bende aynı zamanda mc vardı roadracer oda aynı bloğa sahipti. 90 bin km ye yakın kullandım ilk motorumdu zaten. Çokta sağlamdı. Artık üretimi yok malesef.
  9. T

Bajaj Bakım Aralığı Hakkında

Kitapçıkta bu bilgiler yazıyor zaten dostum. Ama doğru belli zaman aralıkları var. Km gelmese bile zamanı gelince götürmen gerek.
  10. T

2011 cbf150 vs 2025 driftL

Geçtiğimiz senelerde sağa sola gitmek için mondial vulture almıştım. Drift ile motoru aynı zaten. Baktım hoşuma gitti rahat yormuyordu kullanırken. Tam 39 bin km kullandım uzun yola da gittim defalarca. Bir arıza da çıkarmadı bakımdan bakıma gittim servise. Drift veya vulture tavsiye ederim...
  11. T

İlk Bakımda Yapılan İşlemler Nedir ?

Bildiğim kadarıyla o motorda filtre değil süzgeç var oda yırtılmadığı sürece değişmez. Kolay kolayda yırtılmaz.
  12. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Yağ eksiltme ile ilgili yeni gelişmeler var. 10w 30 yağı koyduktan sonra günde 3 kez kontrol ederek kullandım. İlk 700 km sakin kullandım 6 7 bin devri geçmeden ve hiç yağ eksiltmedi. 700 km den sonra bi 50 km kadar devirli kullandım ve çubuğun en üstündeki çarpının altına indi yağ. Yağ ekleyip...
  13. T

Mati125 - Rks Des 125 70-75.000 Bandında öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Bende kuryeyim tvs hiç kullanmadım ama kullanan kurye arkadaşım var. 35 bin km civarında Jüpiteri var hiç sorun çıkartmadı henüz. Ben 7 yıldır bu işi yapıyorum çok motor geçti elimden sana tavsiyem tvs al. Fiyatlar ne oldu çok takip edemedim ama dio da bulunur bence. Veya symlere bakabilirsin...
  14. T

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

Km ile tecrübe kıyaslanamaz bence. Ben kuryeyim 1 milyon km devirdim ama gözüm hala 1000 cc kullanmaya kesmiyor. Ha bu arada 250-300-500 ve 600 cc motorlarım da oldu. Kullansam kullanırım ama ihtiyaç hissetmiyorum. Bi forza 750 almayı planlıyorum onuda uzun süre kullanırım zaten.
  15. T

50 - 60 bin tlye 2. El japon bulamaz mıyız?

Yani ben olsam tercihimi vulture veya driftten yana yaparım. Vulture ile çok uzun yol yaptım. Hem paket attım hem yol yaptım aynı motorla. Çok uzun km kullandım. Arıza çıkarmadı yolda bırakmadı.
  16. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Yani aklımı kurcalayan soru şu. 10 30 yağ var içerisinde. 15 dakikada nasıl süzülemiyor? Sabah fazla gösterip çalıştırdıktan sonra nasıl eksik gösterebilir.
  17. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Hocam dediğiniz şekilde 2 3 dakika çalıştırıp bekleyince seviye eksik gösteriyor. Yani 15 dakika falan bekleyip bakınca bile eksik görünüyor. Ama sabah soğukken bakınca tamdan biraz fazla görünüyor. 1740647700 Zemin düz bu arada su terazisi ile ölçtüm
  18. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Motoru hala takip ediyorum ve bir şey keşfettim. Son yağ değişiminden bu yana 450 km olmuş. Normalde bir kaç dakika çalıştırıp 15 dakika kadar da bekleyip yağı ölçtüğümde eksik gösteriyordu. Yani şu an çubuktaki tüm çarpılar yağ oluyor ama sabah hiç çalıştırmadan bakınca çarpıların üstüne...
  19. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Statörü ölçmekten anlamadım pek bir şey umarım usta biliyordur. Hazır girmişken baktırayım. Yeni bir aküyle deneyip sonuç alamazsam sıfır bir statör taktırırım olmadı.
  20. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Cuma günü götürüp önce varyatöre baktıracağım zaten bi temizlik yaptırmak istiyodum hemde krank keçesinden emin oluruz. El değmişken bujiye de baktırıyım. Yalnız 3-4 bin km dir yağ eksiltiyor. Gözle farkedilir şekilde kurum belli olur mu acaba? Haa bu arada ek bir problemim daha var. Normalde...

Yeni mesajlar