Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Yalan söylediklerine yüzde 1 milyon eminim.. Hepsinin geçmişinde muhakkat MT vardır... Ciddiyim..
  2. alp_tunay

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Biz de zamanında 9 m lik tekne sahabısıydık.. Biz de Amiral oluyoz o zaman ;) 1778686447 Toplumun faydasına bazı işletmelerden kar güdülmez.. Kurum zararı devletin diğer organlarından sübvanse edilir.. Burada kar-fayda oranlamasına bakılmadan fayda dan devam edilirdi.. Tabi eskiden...
  3. alp_tunay

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Ama ülkemizde eğitmensen , en baba sen sürüyorsan , En güçlü, en yüksek cc li motora binmek zorundasın.. Vstroma binen eğitmenden kimse eğitim almak istemez, billur geçerler birde... Hoca dediğin bu motora biner mi yavvv, diye.. E tabi hocanında bastırılmış ego denen duyguları mevcut.. Ezik mi...
  4. alp_tunay

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haketmiş , hakkını almış.. Daha ne zırlayıp duruyor?.. Sumsuğu yemiş , polis olmanın erkekliğiyle orgazım morgazım mı olmuş ?..
  5. alp_tunay

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

E 300 yapsalar dedin ya... Ne dediğini bilmiyon hoca ;)
  6. alp_tunay

R7 bana uygun mu?

Sana gelmez... Senin düşüncendee olanlar mt07 nin ve mt25 in apaçi motoru olduğunu tescilledi.. R7 yi rahat bırakın yav...
  7. alp_tunay

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

O 330 yapanlar bizden diil... Bizimkiler 140 zar zor yapıyor :) En azından fakirler ceza yemez :)
  8. alp_tunay

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

Bu gibi durumlarda tapanın dibindeki dairesel faturadan boru anahtarı ile açabilirsiniz... Tapanı değiştir açınca.. Sonrakine uğraştırmasın seni..
  9. alp_tunay

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

Oluyor gerçekten... Acaip bir şey.. .... ;)
  10. alp_tunay

Daytona 675R Fiyat Sorunsalı

Burda o motoru alacak binecek babayiğit yok... o paraya 5 tane renk renk Vstrom alacak en az 20 kişi sayarım... Valla bak... :)
  11. alp_tunay

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Tramp a yollayalım... Onu dinliyor... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  12. alp_tunay

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

Tam bişeyler yazayım dedim , Ama baktım ki benden tecrübelisin,herşeye hakimsin , beni,m tavsiyemden bi cacık olmaz... Ben olsam Aps,eps,cbs,kdr,fsm,rte,ykm,lcw alayı olsun isterim.. Olmazsa olmazım bunlar.. Bir tavsiye verirsin artık bize... ;)
  13. alp_tunay

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Biz gençken amerikan traşı kestirirdik.. O zamanların modasıydı.. Ama itlik puştluk olsun diye değil.. Zaten yapmazdık öyle şeyler.. Sanırım 2020 nin başlarında çukur dizisiyle daha bi çoğaldı bu kertenkeleler.. Vartolu hep üstüne bastı taskafa taskafa diye... Bu çocuk ta eminim aydının...
  14. alp_tunay

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

Sym nin mamba dedikleri motora bak bence.. 160 cc ama 250 liliklerle performansta yarışır.. Biraz da gençsen sana uyar.. Piyasası da var..İlgi çeken motor..
  15. alp_tunay

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

Rüzgar sesi almayan kask icat edilmedi.. Hava akımına direnen her nesne ses yapar.. Islık sesi oldun uğultu olsun , Ses iyidir.. Uyanık tutar.. ;)
  16. alp_tunay

Bu sefer alışır hergün kural çiğner... Hatta denetimler arttırılsın diye bas bas bağırır..
  17. alp_tunay

Tipten de 100 lira daha kesselermiş...
  18. alp_tunay

sfr motosiklet zincir

Kanka ciddi cevapladım.. Daha ne yapayım.. Uzuyor işte.. ;)
  19. alp_tunay

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

Az yakmasına en büyük etken üzerinde oturan , kullanan parçadır.. Diğerleri uvertür....
  20. alp_tunay

sfr motosiklet zincir

Sfr ler çok iyi..Ani kalkış teker falan yapınca bayağı verimli olur.. Uzadıkça bakla çıkartırsın.. Belki bir sonraki zincir , çıkardığın baklalardan tamamlanır. :)

Yeni mesajlar