Arama sonuçlarınız

1. muhiddnevrn

Vernikle Boya karışırsa saydam görüntü oluşurmu

Bugün aksesuarcıya gittim vizöre far filmi çektirecektim fakat ısı tabancası vizörü eritir dedi.Vernikle boyayı karıştır o zaman saydam olur o şekilde boya dedi,daha önce uygulayan,bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
  2. muhiddnevrn

Vizöre Far Filmi Olurmu

Kaskın vizörü şeffaf.Cam filmi olmuyormuş heralde,farlara çekilen filmden yapsam olurmu .Siyah transparan far filmi diye geçiyor adı.
  3. muhiddnevrn

Jantlara şerit çektim

Rialliden kırmızı diye aldım biraz pembeye çalıyo bu rengi beklemiyodum ama hoşuma gitti.motorun rengine göre biraz cırtlakmı olmuş sanki.1tane jantın tek tarafını 45 dakika gibi bi sürede çektim :)
  4. muhiddnevrn

elcik takılı kalıyor

kopan gaz telini değiştirdim paneli söktüm.ilk panelin altından teli geçirdim daha sonra elciğe taktım paneli kapattım.marşa basıyorum motor çalışmaya bi başlıyor sürekli gaz veriyor sorunu çözemedim herşeyi yerine tam oturdum ama nereye takılıyor anlamıyorum.
  5. muhiddnevrn

Kendiliğinden gaz veriyor

sabah okula giderken gaz teli koptum yedek tel vardı.elcikden çıkardım sonra karbüratörün orayı açtım taktım fakat biyerde sorun var motor kendiliğinden gaz veriyor devir sürekli yükseliyor nerenin ayarı bozuk olabilir.
  6. muhiddnevrn

Windy Siperlik Uygunmudur

Merhabalar resimdeki windy için aşağıdaki siperlikler uyarmı,kilometre saati siperliğe engel olurmu. Birde sizlere danışayım motorum mavi, beyaz yanak taksammı daha hoş olur yoksa sarı jant şeridi olabilir mi.
  7. muhiddnevrn

Depo dolu fakat musluktan benzin akmıyor

Merhabalar windys 125 yolda giderken öksürür gibi oluyor ve tık stop ediyor ara sıra başıma bu olay geliyor.Karbüratör vs. yüzünden oldugunu tahmin ediyordum fakat anladımki basit bi sorun :) benzin musluğundan açık şekilde olmasına rağmen benzin gelmiyor biraz bekleyince 5-10 dk vs akmaya...
  8. muhiddnevrn

Buji çakmıyor

Abiler marşa basıyorum dönüyor ama gaz yemiyor bujiyi söktüm baktım çakmıyor.Kabloyu ve bujiyi değiştirmem mi gerekir.
  9. muhiddnevrn

Shell Helix 15W-40 uyumlumudur

Windy s 125 için uyumlumudur kullanabilirmiyim.
  10. muhiddnevrn

Acil yardım debriyaj balatası uyum

İnternetten sipariş verecektim modele uygun bulamadım.windy s 125 2009 model motor için.Linklerdeki debriyaj baltalarından hangisi uyar acaba windy s için. http://www.motorsikletyedekparcaci.net/YBR125-DEBRIYAJ-BALATASI-TW,PR-8921.html...
  11. muhiddnevrn

Debriyaj balatası,teli

Vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum boşa zor atıyor.Bu aralar vites zor atıyor,tel yıpranmış onu değiştireceğim,balatalar ne durumda bilmiyorum.Yağ konusu varmış bide hangi yağdan bahsediliyor debriyaj için ayrı bi yağ yeri falan mı var acaba. Motor windy s 125 18.000 km de
  12. muhiddnevrn

Far yanmıyor korna çalmıyor

Herkese selam kanuni windy s motorumun ön farı yanmıyor(kedi göz denilen küçük lamba yanıyor),kornası çalmıyor,sinyaller çalışmıyor.Fakat marş basıyo , stop lambası çalışıyor ,göstergelerde bi sorun yok.
  13. muhiddnevrn

Karbüratörden anlayan biri yardımcı olabilir mi

Daha önce konu açmıştım fakat sorun biraz daha farklılaştı.Motor kanuni windy s 125 2009 en son 1 hafta önce başıma geldi yolda giderken stop ediyor ve tekrar marşa basıyorum ama gaz yemiyor mecbur jikleyi sona kadar açıyorum anca öyle gidiyo oda tekliyo biraz.bugünde başıma geldi sorun...
  14. muhiddnevrn

Farları açınca Korna çalmıyor

Kanuni windy s 125 hareket halinde değilken kornası çalıyor fakat motor harekete geçip farları yaktığımda nerdeyse duyulmayacak kadar az bi ses geliyor kornadan.ayrıca arka frene basınca farlar güçsüzleşiyor sorun nedir anlayamadım.
  15. muhiddnevrn

Kanuni windy cam sigorta

Dün yolda gelirken motor birden durdu.kenara çektim baktım göstergeler falan çalışmıyor,ateşleme yapmıyor ilk defa başıma geldiği için anlayamadım meğer cam sigorta bozulmuş.bi tamirci buldum getirdi daha farklı bi sigorta taktı neyse eve geldim.dünden beri 3-4 defa motoru çalıştırdım fakat az...
  16. muhiddnevrn

kanuni windy 125 benzin almıyor

herkese merhaba 2009 model windy 125 motorum bazen tek marşta çalışmıyor depoda benzin var.musluk ana depoda yani aşşağı çevrili.çalıştığındada az bi süre sonra gaz vermiyor benzin gitmediğini düşünüyorum pompada sorun olabilir mi ?
  17. muhiddnevrn

Herkese Selamlar

Merhaba adım Muhiddin Ankarada yaşıyorum 17 yaşındayım.İlk motorum 100cc ramzey scooterdı 1 hafta kadar oluyor malesef çalındı.Commuter tarzı bi motor almayı düşünüyorum.Motor benim için heves değil :) motorsuz olmuyor.

Yeni mesajlar