Arama sonuçlarınız

1. Ö

DRİFTL YE YAZILIM

inşAllah abi herkes sen gibi düşünse olacak zaten bu motoru 12 taksitle aldım ben kimse kimsenin durumunu bilmeden küfür ederek yorum yapıyor işte babam 1 kuruş para vermedi kendim 13 yaşımdan beridir 2 seneyi geçti çalışıyorum hem motorunun parasını ödüyorum hem benzinini masraflarını kendim...
  2. Ö

DRİFTL YE YAZILIM

Para yok ne yapabilirim abi??
  3. Ö

DRİFTL YE YAZILIM

2024 model driftl motorsikletime yazılım artırmayı düşünüyorum hem Torku hem hızı artsın diye yokuşta evim motorun daha rahat çalışması amacım ecuhard ı baya kişi önerdi bi bayisi 3500 TL %10 tork ve hızında olacağını söyledi 11 500 devire kadar çeviregini söylediler ecuhard firmasına mı...
  4. Ö

Driftl depo kapağı bozuk

Valla abi akü değişti bu motorda önceki motordada benzin şamandırası değişmişti bilmiyorum bu değişir mi 1744612715 Servis iyi gibide bakalım dediğim gibi salı günü götüreceğim 1744644393 Evet abi onu bile demediler direkt garantiden değişmez deyip geçti Mondiali aradım kilit sistemi sedir...
  5. Ö

Driftl depo kapağı bozuk

Driftl depo kapağı bozuldu anahtar girmiyor hiçbir türlü bı defa girdi çıkmadı zorla çıkardım şimdi hiç girmiyor motor garantili en erken salı günü götürebilirim acaba garantinin bı faydası olabilir mi garantiden depo kapağı değişir mi onu sormak istiyorum bilen varsa
  6. Ö

DRİFTL Arka Fren

Abi sosyal medya insgrm hesabın var mı dediğini hiç bilmiyorum fotoğraf atsam baksan olru mu
  7. Ö

DRİFTL Arka Fren

Tamamdır internetten bakayım ön fren den korkma sebebim lastikler orjinal fabrika kayıyor çok sıkı ön fren de dediğiniz gibi az az basacağım artık
  8. Ö

DRİFTL Arka Fren

Valla malzemem var ama hiç denemeidm yani motorum yağ bakımını falan yaparım de baltayı bilmiyorum şahsen peki balata fiyatı hakkında bilginiz var mıdır 1743582028 Kalyoncu motorda Mondial driftl 125 arka fren balatası yazıyor bu ürünü almam gerekiyor değil mı
  9. Ö

DRİFTL Arka Fren

Mondiali DRİFT l motorum var motorumda ABS olmadığı için ön geleni çok kullanmıyorum hep arkayı kullanıyorum motor 1200 km'de arka freni çok az tutmaya başladı servise götüreceğim de ne değişir yada kendi yapabileceğim birşey avr mı önceki motorumda mesela sfc de kendim sıkıyordum arka freni...
  10. Ö

en az yakan motor hangisi?

Sfc yada driftl ikisi ilede aktif kullanmama rağmen haftalık 100 lira benzin yetiyor
  11. Ö

Ehliyetsizten Hakkında soru

Mecburi iş yerim uzak mecburen motor kullanıyorum ehliyete yaşım yetmiyor ki alamıyorum da yetipde almasamda sanane burda adam gibi soru sormuşum biliyorsan cevap ver bilmiyorsan geç kimse sana birşey yazman için zorlamıyor seni
  12. Ö

Ehliyetsizten Hakkında soru

Yaklaşık 1 ay öncesinde ehliyetsizlikten 18 bin TL ceza yedim şimdi yeni kanunlara göre birdaha ceza yersek yine mi 18 bin TL ceza yiyoruz yoksa fazla mı internette aradım bulamadım bilgisi olan varsa sevinirim

Yeni mesajlar