Arama sonuçlarınız

1. acestor

Bu motor alınır mı?

KUBA KM125'den bozmaymış, 2400e verecek. Belge, ruhsat vs. sıkıntısı yok. Değer mi, alınabilir mi?
  2. acestor

700 TL'ye kask önerisi

Herkese selamlar, 700 TL'ye kadar kask arıyorum aklımda MT Momentum birde Givi 50.5 filan var ama daha iyi kask alabilir miyim acaba bu bütçeyle? Şimdiden teşekkürler.
  3. acestor

Benzinlikte Çalışılır Mı?

Selamlar, motor hevesim var lakin ailemden bekleyemem bunu. O kadar para çıkmaz yani. Ben de çalışıp, kendim çıkarmak istiyorum tüm masrafları. 17 yaşındayım. Sizce benzin istasyonlarında çalışabilir miyim? 18 yaş sınırı var mı? Neden benzinlik istediğime gelirsek, kafe gibi yerlerde çalışıp...
  4. acestor

Sizce Benim Tarzım Ne?

Başlık biraz absürt olmuş olabilir tahmin etmenizi istemiyorum tabii ki :) Senelerdir motor sevdasıyla yanıp tutuşuyorum ama kafam sürekli karışıyor. Ne tarz bir motor almalıyım acaba? Motordan beklentilerim: -Kesinlikle hız tutkunu biri değilim, -Rahatıma çok düşkünümdür, hem oturuş...
  5. acestor

Zincir Yağlama

Video ile karşılaşınca ilgimi çekti, bir kısmının MT üyeleri için faydalı olabileceğini düşündüm ve sizlerle paylaşmayı uygun gördüm. Umarım 1 kişi bile olsa işine yarayan çıkar. https://www.youtube.com/watch?v=o4Ntor_fbB8 Kanal da gayet takip edilesice olduğundan isterseniz biraz...
  6. acestor

Motoran Crazy 125 Hakkında

Bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  7. acestor

Motosiklet Hakkında Her Türlü Yardım

Öncelikle herkese selamün aleyküm, abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Motor hevesim daha önceden geliyor lakin sürekli yaş sorunuyla karşılaştım, biraz sonrasında ise 2016'da yürürlüğe girecek sistem kulağıma geldi, biraz beklememi gerektiriyor olsa da heveslendirdi beni. Nisan 18'de 16...

Yeni mesajlar