Arama sonuçlarınız

1. ceymier

euro ve dolar düserse motor fiyatlari düsermi ?

Merhabalar öncelikle Söyle Bir Soru Aklima Takildi... euro ve dolar düsüse gecerse bizim para birmimizin karsiligi olan degerde... acaba motorlarda ucuzlama olurmu ?? o ucuzlama bu sene içindemi oluyor yoksa bir dahaki sene için mi?? cünkü bayiler motorlari aldilar sonucta ellerinde var.. yoksa...
  2. ceymier

MotoShow Fuari..

Motoshow: Tarih: 23 – 27 Nisan 2014 Yer: İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo all3 Konu: Motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı 23 Nisanda Baslayacak Olan Motor Fuarinda MotorSiklet Satisi Olacakmi? Vede butun markalar katiliyormu bu fuara indirimli motor alma sansimiz var ?
  3. ceymier

Megelli Hakkinda...

Mrb Öncelikle... Megelli 250 R Nasil Bilirsiniz... Fiyati 8,450 Honda Cbr 125 İle Ayni Fakat 250 lik motor sonucta... Motorda Cok Titreme Oluyormus... Fabrika Cikisi lastiklerde Dandikmis Daha Bilgisi Olan Varmi... Honda 125 cbr var bende arkadasimda motor alacak... Fakat Megelliyi Begendi...
  4. ceymier

Motor ailemiz Buyuyor Fakat Yardim Lazim...

Merhabalar Öncelikle... Motor Aldiktan Sonra Cevremdeki Arkadaslarda Etkilenerek Motor Almaya Karar verdiler... Fakat bir Sorun Var... Honda Cbr 125 Simsiyah Bir Motorum var.. Arkadaslarimdan Cbr Serisi Motor alicaklar... 250 cbr hiç kullanmadim fakat 125 cbr farki nedir hiz konusunda... Bide...
  5. ceymier

Kasktaki Ugultu Sesi.

Merhabalar 80 liraya bir kask aldim 1 ay once motoru yeni aldigim için para cikmadi o yüzden idareten aldim fakat Öyle Bir Sorun Varki Deliricam... Cbr 125 Honda Motorum Var... Fakat Hız 100 üstüne Cikinca Kask İçinde Firtina Kopuyor Sanki Cok Rahatsiz Oluyorm Hiç Bir Sey Duyulmuyor... KosKoca...
  6. ceymier

Bir Kac Sorum Olacak...

Merhabalar Öncelikle.. Honda Cbr 125 SimSiyah Bir Motorum Var (ona ben Siyah inci diyorum:) Motoru Yeni Aldigim İçin Gozum Gibi Bakiyorum... Üzerinde Bazi Oynamalar Yapicam.. Örnegin Farlari Degistirip Beyaz Yapicam. Öndeki Ruzgarligi Siyah Fİlm Veya Karbon Kaplaticam.. Kuyrugu Kestiricicam Yani...

Yeni mesajlar