Arama sonuçlarınız

1. D

Doktor anne babaya motosiklet açılımı

Merhaba arkadaşlar Adım Ogün, 23 yaşındayım ( 92 şubat doğumluyum ) A2 ehliyetimi İstanbul'da öğrenciliğimde aldım, kasımda kursa kaydolmuştum aralıkta direksiyon sınavı şubatta çıkarttım A2yi. Anne baba doktor, pratisyen hekimler ve 25 yıl acilde çalıştılar, kim bilir nasıl yaralı motosiklet...
  2. D

Kask tanıtım sabit başlık önerisi

Merhaba arkadaşlar Bu bölüm yeni açılmış, şöyle bir fikrim var 1 adet sabit üste sabitlenmiş 1 konumuz olsa, forum kullanıcıları da ( fotoğraflı olarak ) kendi kullandıkları kaskın modelini tanıtımını +larını -lerini yazsa, toplu bir başlık olsa biz de seçerken buğu yapıyor mu vizörü sağlam mı...
  3. D

1 Mayısta ulaşım

Merhaba arkadaşlar Yarın sabah kadıköyden yenibosnaya gitmek durumundayım. Marmaraydan yenikapı yapacağım ancak yenikapıdan m1a metrosu çalışıyor mu onla ilgili bilgi bulamadım internette ?
  4. D

Adanadan motor izlenimlerim

Merhaba arkadaşlar Memleketim adana, motor sevdasına yakalandıktan sonra ilk defa gittim adanaya Önceden dikkat etmemiştim, gözlemlerimi paylaşmak istedim 3 hafta boyunca 400-500 motosikletli görmüşümdür trafikte 1) kask takma oranı %3-5 onlar da çene açık dandik kasklardan, tamam memleket...
  5. D

Online çile

Merhabalar İstanbul Kadıköydeki Gelişimden A2 ehliyet için sertifikamı aldım, b üzerine ekleteceğim. Ancan bu online randevu sistemini araştırıyorum, çok çileli bir işmiş, bugün ilk denememde alamdım. Durum şu ki şubat ayı sonunda öğrenciliğim bitiyor istanbulda bulunmayacağım bir süre...
  6. D

Ehliyet çıkartma süreci Yardım

Merhabalar İstanbul Kadıköydeki Gelişimden A2 ehliyet için sertifikamı aldım, b üzerine ekleteceğim. Ancan bu online randevu sistemini araştırıyorum, çok çileli bir işmiş, bugün ilk denememde alamdım. Durum şu ki şubat ayı sonunda öğrenciliğim bitiyor istanbulda bulunmayacağım bir süre...
  7. D

Ah bu kadınlar

http://vine.tc/izle.php?v=1422731233 Hani kadın şoförlerden çekiyoruz da , şoför olmayanları bile kazaya sebebiyet veriyor arkadaş :queen: http://vine.tc/izle.php?v=1422731233
  8. D

Fuara hazırlanma

Merhaba arkadaşlar Ben 22 yaşında genç bir motor tutkunuyum , eylül ayında ilk defa motor üstüne binmemle başlayan motor aşkımla beraber hergün 2-3 saat en az motosiklet forumlarında takılıyorum , sürekli okuyorum , izliyorum takip ediyorum kendimce bilgilerimi artırmaya çalışıyorum...
  9. D

Motorcu kardeşliği

Merhaba arkadaşlar Bugün kayışdağından yenisahraya giderken ( 19 nolu otobüs ) e-5 üzerinde kozyatağında bu görüntüye tanık oldum , önceden tanışıklar mı bilmiyorum ama bu forumda birçok arkadaşımızın sorun yaşayan tanımadığı motorculara durup yardım ettiğini okuduğumdan ve buna da bugün şahit...
  10. D

Yılbaşı indirimi

http://www.hudsonderi.com/?urun-6984-indirim-paketi Merhaba arkadaşlar , forumun girişinde yukardaki reklamı gördüm. Henüz ehliyet alma aşamasında olduğum için ve motorum da olmadığı için , ekipman işi aslında erken , ancak bu çok iyi bir fırsat mıdır ? Bu marka bilinen kaliteli bir marka...
  11. D

Yeni yıl zam gelir mi ?

Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır araştırmalarım sürüyor , 27 Aralıkta ehliyet sınavına giriyorum ve aranıza katılıyorum . Size sormak istediğim şey şu , bajaj boxer almaya karar verdim ilk motorum sıfır olsun diye ve kendisi 2736 liraya indiği için , ancak ehliyet ocak sonunda alabileceğim...
  12. D

Motosiklet Tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar Uzun süredir gerek burası gerek diğer forumlar olsun , youtube'da incelemeler olsun , altın elbiseli adam vs. aylardır birçok bilgi edindim ( internet bilgisi ne kadar doğru yanlış tartışılır gerçi ) Şu an ehliyet kursu sürecindeyim 27 Aralık sınavından sonra kısmetse...