Arama sonuçlarınız

1. 1brahim

Interkom Secimi

https://app.hb.biz/OaZNVxj48ICa
  2. 1brahim

Interkom Secimi

600 TL aldığım y10 interkom çok memnun kaldım tam fiyat performans ürünü otomatik olay teleycevapliyor ses ve mikrofon mükemmel bence pahalı almaya hiç gerek yok
  3. 1brahim

Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak

2016 yılında Daewoo marka aracim vardı motor karbüratör arzaliydi Alibaba üzerinden sipariş verdim ürün geldi İstanbul a gümrük beni aradı benden araç ruhsat istedi gönderdim ve ücret ödedim ürünü karbüratör sorunsuzca teslim aldım fakat şimdi bilmiyorum
  4. 1brahim

Şahsi motor um için alacağım desem duyduğuma göre araç ruhsat isteniliyormus ve aldığın ürün ile karşılaştırma yapılıyor Muş sahsimi ticarimi diye gerçekten şahsi ihtiyaç olduğunu kanitlayinca sorun olmuyormuş 1754985339 Bende öyle düşünüyorum
  5. 1brahim

7 amper yerine 9 amper akü talılır mı

Ben taktım güzel oldu sorunsuz kullanıyorum aylardır
  6. 1brahim

Cg tip motorun silindirini alttan uzatmak

Bende CG motor bloğu var motosikletim de blok üzerinde öyle çok oynamalar yaptım ki anlatsam bitmez en son olarak 2 valf olan motor u 4 valfli yaptım piston tepe noktasına 3 mm aşağıda bıraktım subap kesmesin diye piston tepesinde alıyorlar normalde ama ben yapmadım sağlıklı bilmiyorum çünkü...
  7. 1brahim

Merhaba tecrübe sahibi bu konuda bilgisi olan varmı Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak istiyorum çok güzel tork ve kw olarak muhteşem makinalar var su soğutmali 400cc lik 6 valfli tek silindir bir motor bloğu buldum kargo dahil toplam maliyeti 35.000 TL ye geliyor gümrük...
  8. 1brahim

Arora 100 rolantide durmama sorunu

Teşekkürler subap ayarı sıkı olmuş 030 -035 yaptım fişek gibi oldu
  9. 1brahim

Drift l rölanti sorunu yardım

Ben karbüratör komple değiştim sorun aynı rölanti de durmuyor nadir de olsa karbüratör geri patlama yapıyor subap ayarı olabilir mi
  10. 1brahim

Arora 100 rolantide durmama sorunu

Benimde rölanti sorunu var motor soğukken sorun yok ısınınca stop ediyor rölanti de durmuyor karbüratör komple değiştim yine aynı sorun var subaplarda olabilir mi çünkü 4 subaplı CG silindir kapağı taktım acaba sıkı olabilir
  11. 1brahim

Motorumda asiri bir titresim olmaya basladi napmam lazim

Yarın İlk işim olacak teşekkürler
  12. 1brahim

Motorumda asiri bir titresim olmaya basladi napmam lazim

Aynı titreşim sorunu bende de başladı daha önce çok güzeldi aynalar baktığım da net olarak görüyordum yağ değişimi yaptıktan sonra oldu sanırım motul 7100 15/50 aldım yine aynı oldu yağı boşalttım bir kaba gittim Castrol 20/50 aldım tekrar yine aynı sanırım başka birşey var ama yağ...
  13. 1brahim

Karbüratör patırdaması ve uzman yorumları

Egzoz 0.30 /emme 0.25/ yaptım düzeldi 0.5 .0.10 .0.15 .0.20 hepsini denedim olmamıştı
  14. 1brahim

CG 210 için 65.5 Piston Seçimi - FOTOĞRAFLI

Bilmediğim için sordum bu işlere meraklıyım 😁
  15. 1brahim

CG 210 için 65.5 Piston Seçimi - FOTOĞRAFLI

Motor bloğum CG tarzı iticili 67mm 69 boy 15 perno dereceli eksantrik ve 4 subaplı silindir kapağı ile topladım motor kaç CC oldu bilen varmı
  16. 1brahim

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

CG nin iticili olan blokları cf den daha dayanıklı ve sağlam onu bunu bilmem ne kadar az teferruat o kadar az arıza ne kadar çok teferruat varsa motor da arza olasılığı daha yüksek birde benim motor kara düzen ateşleme beyni nden başka beyin yok kafam rahat ne sensör var ne enjeksiyon...
  17. 1brahim

4 yaylı debriyaj tasına 6 yaylı debriyaj göbek takılır mı

Uygun olur ben 7 balata taktım ve 8 sac 6 yaylı yaptım CG balata aldım güzel çalışıyor
  18. 1brahim

Motora düen parça

Çok teşekkür ederim bir nebze olsun icim ferahladi 🙂 yağ süzgeç içine minik mıknatıs yerleştirme yaptım oraya gelirse tutar belli bir zaman sonra kontrol edeceğim
  19. 1brahim

Motora düen parça

Toplu iğne inceliğinde halka şeklinde olan sekman yani ine şanzıman dişlilerine düşmüş ise dişli kırma gibi sorun olur mu çok ince aslında sekman
  20. 1brahim

Motora düen parça

Merhaba bende bu gün yeni piston silindir taktım fakat piston pimi n ince sekmani birini icine düşürdüm uzun mıknatıs tornavida ile baktım bulamadım ya vites dişlisi arasına gitti yada karter e bilmiyorum nere gitti bir sorun olur mu ince olduğu için sanırım dişli ler kirarbilir Zarar gormeden

Yeni mesajlar