Arama sonuçlarınız

1. 1brahim

CG 7.5 mm krank + 63.5 mm piston , 200lük krank 62.2mm + 67 mm piston

Anladım çok teşekkür ederim tornacı ya gideceğim umarım birşeyler yapabilir olmazsa conta 🙂 aynı bende 4 subapli silindir kapağı var önce onu takmak istedim denedim olmadı saplama çok kısa geldi ve piston cep yok subap vurdu piston a cep yapacak tornacı bulamadım bu nedenle iptal iade cg 4...
  2. 1brahim

Tahminimce 2.5 mm yâda 3mm gibi bir flanş plaka gerekiyor çünkü piyano anıtına pul koyup sıktığım da sorun çözüldü güzel çalıştı supaplar fakat piyano yüksek attığı için kulburator kapağı oturmadı 2 veya 3 silikonlu conta atsam alta olurmu ciciler ölçtüm 153 geliyor 149 veya 148 olur...
  3. 1brahim

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Led far sinyal tamir grenaj tamir yapıyorum fakat çok uzaktasın ben İstanbul da yım
  4. 1brahim

79mm + 65.5 ile CG 250 bloğu topladım itici ayarliyamadim bir türlü kimi yüksek atıyor kimi kısa geliyor hangi boyutta alacağım bilemedim ayrıca silindir kapağı taktım elle çevirdim emme subap vurdu 2 kalın contas attım düzeldi piyano alta 2.5 mm pul koydum hafif kaldırdım herşey düzgün...
  5. 1brahim

Merhaba

Düşüncem o yönde aslında perçinler kesip iç göbeği çıkarıp CBF rotor a takmayı düşünüyorum umarım olur
  6. 1brahim

Merhaba

Elimde zongshen NC 250cc motor bloğu var bu blok yuki taro gp1 motosiklet lerde mevcut bazı modellerde kullanıyor bu bloğu 2006 keeway superligh motor sasesine oturttum herşeyi yaptım fakat ateşleme yapmıyor stator+CDI+ konjektor CBF 150 nin taktım fakat CBF rotor Krank mili ne uymadı küçük...
  7. 1brahim

Merhaba

CBF 150 CDI beyin şirketi kablo yönleri olan şeması lazım internet üzerinden bulamadım bilen varmı proje yaptım CBF nin ateşleme sistemi ni kullanıyorum chopper de bana şema lazım CDI beyin i yakmak istemen 🙂
  8. 1brahim

kanuni seyhan 250 elektirik işi - (görselli) 3 net soru, 3 net cevap için uzmanlarından dönüş rica ederim

Merhaba sıkıntılı bir işin içine girdim bir türlü çıkamıyorum bir arkadaş ta 2006 model Kangda marka chopper motor var motor elektrik tesisatı komple söktüm cbf 150 elektrik tesisatı taktım ve stator CDI ve konjektor aynı uyumlu taktım sadece pick-up yerine oturmadi kestim eski olanı taktım...
  9. 1brahim

Keeway superligh e su soğutmalı blok

Evet fren çok önemli sadece arka fren halatlı olduğu için kopma ihtimali ne biraz supe var içimde mesela daha kalın başka model halat veya otomotiv sektöründen den bir halat düşünüyorum
  10. 1brahim

Demek istediğini çok iyi anladım gittiğim yola göre sürmek gerekiyor virajlı ve şehir içi yollarda gaz açmamak geriyor 😉👍🏻
  11. 1brahim

Arka amortisör değişmek gerekir mi ön amortisör zaten baya bir kalın ön fren i çift bistonlu merkez zaten şase zayıf gelirmi ?
  12. 1brahim

Merhaba bende keeway superligh motosiklet mevcut bildigimiz CG tarzı motor bloğu mevcut ben bu bloğu söktüm yerine 250cc su soğutmalı CG motor bloğu taktım radyatör ayarladım kymco nun 250cc olanın radyatör ü herşey çok güzel oludu sorunsuz ca fakat taktigim motor bloğu 4 ileri 1 geri şanzıman...
  13. 1brahim

cg250 komple alt motor toplama, maliyet ve parçalar ?

Merhaba acill olarak İstanbul Anadolu yakasında iyi bir ustaya ihtiyacım var 250cc su soğutmalı CG motor bloğu var komple dağıttım toplayamadım su soğutmalı farklı olduğu için hava soğutmalı motor olsaydı toplarım ayak marşı yerine su pompası için dişliler takılmış ayrıca geri vites vardı...
  14. 1brahim

Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak

Yağ soğutucu radyatör aldım komple aldiğıma pişman oldum hâlâ uğraşıp duruyorum extra ücretleri ne tutacak bakalım bu gün gönderdim müşavirliğe dekontu bekliyorum
  15. 1brahim

Dominar 250 tekleme sorunu.

Şimdiye kadar sorun yaşamadan kullanan pekte duymuş görmüş değilim sürekli şikayet
  16. 1brahim

Niyet ettim bloğu parçalamaya

Ben hallettim uzun yol diyince ben CG motor bloğu ile şehir şehir geziyorum hiç üzmedi yolda çok çok memnun kaldım 😉👍
  17. 1brahim

Dominar 400 Boş vites Sorunu

Sorun bitmez cf de ve bajaj da kesinlikle para vermem
  18. 1brahim

Dominar 250 tekleme sorunu.

Cf ve bajaj pişmanlık kesinlikle para vermem subap ayarı olabilir
  19. 1brahim

Niyet ettim bloğu parçalamaya

5k CG motor al tak ben öyle yaptım :))
  20. 1brahim

CG Silindir uzunluğu Krank uzunluğu 80 mm boy 79.40 mm boy vs. ne ifade ediyor ?

Merhaba İlk sahibinden temiz bir keeway superligt motor aldım alırken alt motor çöp yani kitlemiz zaten 150cc istemem de motosiklet i aldım kelle motor bakıyor dum su soğutmalı CG 250 motor bloğu buldum ve aldım motosiklet e taktım çok güzel oturdu asıl sorunum motor silindir 16 perno...

Yeni mesajlar