Arama sonuçlarınız

1. C

Orta sınıf enduroda en iyi fren hangisinde ?

Tenere700 ilk çıktığında alıp 2 sene kadar çoğunluk offroad’da keyifle sürdüm sonrasında yol yapmak için bmw gs’e geçtim 1 yıl kullandıktan sonra beğenmeyip tekrar hafif enduro arayışına girdim ve arkadaşımın teneresine bindim ve ilk ışıkta kaza yapıyordum duramadım frenleri o kadar kötü geldi...
  2. C

Yurtdışı çıkış vize işlemleri

Merhaba motosiklet ile Avrupa turu yapmayı düşünüyorum vize başvurusunu çıkış yapacağım sınır kapısı ülkelerinden mi almam gerekiyor yoksa hollanda almanya vs ülkelerden de alsam olur mu ?
  3. C

Trafik cezaları hk.

Benim açımdan iyice saçmalıklar silsilesi olmaya başladı kendimi tanıyorum ceza yemeye çok müsait bir karakterim bugüne kadar ayık kafayla araba kullanmadım bir kere çevirmeye girdim ehliyeti bırakmaya hazırdım ki alkol testi yapmadılar. Hız limitlerine hiç uymadım bir kere bile ceza yemedim...
  4. C

En iyi motor T7

Uzun zamandır yoktum yine gemiye çıkınca can sıkıntısına gireyim dedim iyi günde yoktum kötü günde geldim hesabı şaka şaka motorumu özledim sanırım…. Bunca zaman açtığım başlıklar; başlangıç motoru şöyle mi olur böyle mi olur, motosiklet tavsiyesi vs vs. idi. Kalbindekiyle yaşayıp aklımdakiyle...
  5. C

Oxford elcik gevşemesi hk.

Selamlar motorumda oxford’un elcik ısıtması var fakat zamanla gevşedi veya genleşti gaz kolunu tam olarak sarmıyor bu da tam anlamıyla gaz vermemi engelliyor geçen gün komple söküp silikon sıkıp tekrar taktım 3 saat kadar bekledim ya tam tutmadı yada işe yaramadı ki daha kötü oldu şuan gaz bile...
  6. C

Yıkamadan sonra marş problemi yardım

Selamlar herkese, Bugün motorumu (Tenere 700) bahçede bahçe hortumu ile yıkadım, kuruladım, bekledim, bindim, marşa bastım, fakat marş almadı biraz uzun basıp gaz verme hatasında bulundum ve ramazan topu misali selenin altından bir patlama sesi ve eşliğinde ani bir duman çıktı. Hemen kontağı...
  7. C

İki arada bi derede kalmak

5-6 bin km’dir Crf Rally kullanıyorum uzun yol şehir içi dağ tepe her ortamda kullandım ve kendisi ilk motorumdu. Ama şimdi yetmemeye başladı aslında iyidik kendisiyle yakıtı az taş gibi makina ama uzunyolda sıkıcı ve yeri geldiğinde artçılı sürüş anca evden bakkala kadar gibi birşey. Kafamda...
  8. C

Fırsatçı bayiler

Bir süredir Tenere700 bakıyorum 2 ay önce 139 bin olan motor kasım başında 149 oldu tarih 20 kasım 159 oldu dün ise 190 olmuş tamam dolar arttı vs bende dolar alıyorum maaşım 1 ayda 15bin lira arttı falan da ulan motor 50 bin arttı bunu 120 bine alan bayi yada galeri 190 binden satabileceklerini...
  9. C

Üst segment geçiş tavsiye

Selamlar herkese, Motosiklete bu sene Crf rally alarak maximum seviye acemilikle başladım daha düz yolda gidemezken kendimi dağa taşa bayıra vurdum koca koca kayalara girdim her gün düştüm kalktım motorda kırmadığım değiştirmedim parça kalmadı üzerimdeki enerjiyi atamıyordum en son baktım...
  10. C

Eylülde gezi başkadır

Selam dostlar yıllardır onu mu alsam bunu mu alsam diyip sürekli başlık açıyordum sonunda dopdolu güzel bi crf 250 rally satın aldım ilk motorum 2bin km kadar dağ bayır atlamalı zıplamalı düşmeli kalkmalı kırdılı döktülü macera yaşadım bide foça çeşme arası gidip geldim 16bin bakımına yeni...
  11. C

Güncel kask önerisi

Selamlar herkese geçtiğimiz hafta crf250 rally satın aldım ilk motorum ama ekipman olmadığı için daha binmek nasip olmadı ekipmana önem veriyorum o yüzden ekipman arıyordum sadece kaskım kaldı Ceket alpinestars wake air aldım Eldiven Knox orsa aldım Pantalon tech90 avanos aldım Bot şuanlık...
  12. C

Ekipman alıcam tavsiye lütfen

Merhabalar bugün crf250 rally sahibi oldum hayatımın ilk motoru oldu ekipmanım olmadığı için garaja çektirdim ekipman arayışına girdim sormak istediğim bir kaç marka model var yardımcı olur musunuz ? Kask:Şuanlık bir kask bulabilmiş değilim terekli modellere bakıyorum önerebilceğiniz bir kaç...
  13. C

Hayırlı

Başlangıç seviyesi değil de şöyle 1000lik te değil genel amaç olarak dağ bayır arazi keşfedilmemiş köylere gidip kaybolunası bunla düz duvara çıkarsın dediğiniz güven veren zaman zaman uzun yolda da rahat ettiren en önemli kısmı 2 kişi rahat yüklenip gezebileceğim bir motor arıyorum bütçe limiti...
  14. C

Yurtdışından ekipman almak.

Selamlar Mesleğim icabı şuan avrupa limanlarında fink atıyorum ama nerden ne alınır çok bir fikrim yok dün sicilyadaydık 2 gün sonra slovenya oradan amsterdam rotterdam ingiltere bu bölgede bi 3-4 ya daha liman yapıcaz bu şehirlerden yada ülkelerden uygun ekipman bulabilirmiyim gelmişken...
  15. C

Bu şehir beni boğuyor

Herşey mesleğim (kaptanlık) yüzünden arkadaşlarımı, kız arkadaşımı vs çevrem ile aramın yavaş yavaş açılması, kendimi yalnız hissetmem ile başladı. ee tabi yaşın ilerlemesinin de etkeni var bu yazacak olduğum düşüncelerimde.. Allaha şükür sağlığım halim vaktim yerinde denizde gemi tepelerinde o...
  16. C

Ekipman yardım

Selamlar herkese, Kafama takılan bir soru var. Enduro tarz ekipman alıcam bu ekipmanları birbirinden ayıran etkenler nelerdir merak ettiğim soru şu.. Cross&Enduro çizmeleri ile Racing&Pist sürüşlerindeki botların farkları nelerdir. Enduro botu ile pist, Yarış botu ile enduro yapılır mı neye...
  17. C

Başlangıç Enduro & Ekipman Tavsiye

Uzun bir aradan sonra tekrardan herkese selamlar, Türkiye karasularına girmiş bulunmaktayım yakında karaya ayak basıp, hevesli ve güzel hayallerle evime gidicem. Daha önceden benzer konular açılıp tartışılmış olabilir. Fakat zaman geçiyor herşey değişiyor ekonomi teknoloji vs.. Bu yüzden tavsiye...
  18. C

Nordkapp’a gitmek istiyorum.

Selamlar İşim dolayısıyla gezmeyi farklı kültürler görmeyi keşfetmeyi seviyorum. Bugüne kadar hep gemi ile gezdim. 2 yıldır motor ile bi çılgınlık yapmak istiyorum ama işimden dolayı motor alıp bincek zamanım hiç olmadı. Sadece mt7 ve iron883 sürdüm 100-200 km kadar tecrübem var. Önümde 6 ay...
  19. C

Kafam çok karıştı..

Selamlar yeni motosiklet konusu olacak evet bende sıkıldım ama aradığını bulamayan çabuk vazgeçen biriyim sanırım. Öncelikle motor tecrübem yok 2 kere al sat yaptım mt07 ve iron 883 ikisinide 50 km falan sürmüşümdür. Yazın izmirden tüm akdenizi dolaşabileceğim bir motor arıyorum konforlu bişi...
  20. C

Başlık atmaya gerek duymuyorum seçeneği

Selamlar han ve hanımlar nassınız Baya canım sıkıldı eğer .... değilse ki olmaması gayet doğal benim de değil. Neyse boş yapasımda var ama zaten boş yapmış kadar olucam. Sizdede oluyormu acayip sıkıldığınız zamanlar, hiçbirşeyden zevk alamadığınız durumlar, insanların hal ve hareketlerinin iyice...