Arama sonuçlarınız

1. ahmetkorkmaz

XTZ660 DL650 XF650 NC750 v.s. tarzda motoru bitik ABS li motosiklet alacağım.

Merhaba arkadaşlar bir projem var, bunun için 600 cc civarı dual purpose motosiklet lazım. İlana yazdığım gibi motorunun bitik olması benim işime gelir fiyatı ucuz olur. Çünkü bana motoru lazım değil. 5 yaşını geçmemiş şasede tamirat veya tadilat olmamış. Ve abs li olması tercihimdir. Malum...
  2. ahmetkorkmaz

BURSA Duke 390 2015 trafik çıkışlı 5100 km de

Motosiklet satılmıştır.
  3. ahmetkorkmaz

Bursa veya çevre illerde trigerli harley veya bmw

Kafamdaki proje için, kayışlı motosikletinizi incelemek istiyorum. Proje hazır fakat teknik detay gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. Buna benzer bir konuyu daha önce burada ve farklı yerlerde açtım fakat sonuç alamadım. Not: umarım çok bilen birisi çıkıp...
  4. ahmetkorkmaz

2016 mayıs ve haziran ayı için balkan ve avrupa turu.

Merhaba Arkadaşlar. Önümüzdeki nisan veya mayıs ayı için şimdiden ufak ufak hazırlıklara başlama kararı aldım. Yalnız gideceğim fakat 1 veya 2 arkadaş olursa. Sanırım daha keyifli yolculuk olabilir. Duke 390 motorumla gideceğim. Motosiklette biraz değişiklik yapacağım tabi. Kafam da yaklaşık...
  5. ahmetkorkmaz

Orta sehpanın eksikliği (Rear stand)

Merhaba arkadaşlar, Duke 390 motoruma maalesef orta sehpa yok, opsiyon olarak da yok. Zincir bakımı sehpasız tam bir çile, sağda solda yan ayak ve çekiç kullanarak arka tekeri askıya alıp temizlik yapıldığını görüyorum. Fakat zaten yatık olan motoru bir de çekiçle yanlayıp, iki büklüm...
  6. ahmetkorkmaz

İkinci motorum Duke 390

Merhaba arkadaşlar 125cc de 5700 km den ve Honda GS2 den sonra ikinci motosikletimi nihayet aldım. 19 Mayıs nedeniyle bugün plaka çıkartamadım, ilk izlenimlerim çok atik bir makine rodaj nedeniyle 1000 km sakin kullanmakta gerekiyor. Alt devirlerde plastik parçalar bazen titriyor ve hafif ses...
  7. ahmetkorkmaz

Zemin sabitleme aparatı. 40 tl maliyetle.

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki üründen esinlenerek kendi zemin bağlantı parçamızı yaptık. http://www.motosikletaksesuarlari.com/Artago-Security-Celik-Zemin-Baglanti-Parcasi_18185.html Gördüğünüz ürün 181 tl, 2 saat imalat 1 saatte montajla 40 tl ye mal ettik. Lama ve galvaniz boru için 5 tl...
  8. ahmetkorkmaz

Baba İle Kızını Motosiklet Kazası Ayırdı

http://www.sabah.com.tr/bursa/2015/05/13/baba-ile-kizini-motosiklet-kazasi-ayirdi Koruma olmadan motosiklet kullanmanın bedeli. Ders alamıyoruz.
  9. ahmetkorkmaz

Quick shifter hakkında.

Merhaba Netten Quick shifter incelerken düşündüm ve sanırım karbüratörlü motosikletlere daha kolay uygulanabilir. Sonuç itibari ile ateşleme elektronik değil, limit switch yardımıyla bujiye giden akım kesilebilir. Fakat şanzıman bunu kaldırır mı? Veya başka sorun çıkar mı? Emin değilim sizin...
  10. ahmetkorkmaz

Honda GS2 kesin kayıt yaptırdım.

Merhaba arkadaşlar Güvenli sürüş 2 için kaydımı ve ödememi yaptım gün bekliyorum. Malum 2 günlük bir eğitim dolayısıyla bir gece İstanbul'da konaklamam lazım, eğitim alanına yürüş mesafesinde temiz ve ucuz bir otel biliyor musunuz? İstanbul'u pek bilmiyorum o yüzden şimdiden sorup bilgi...
  11. ahmetkorkmaz

2 nci motosiklet tavsiye (Kararsız kaldım)

Merhaba arkadaşlar, İlk motosikletimden bu yana 1 yıl dan fazla zaman geçti. Artık cb 125e beni kesmez oldu. 250 cc veya biraz üstü bir motosiklet arıyorum ama çok kararsızım. Hız tutkum yok o yüzden Inazuma F düşünüyorum ama, o kadar paraya insanın aklına Duke 390 da geliyor. Sürüş tarzı...
  12. ahmetkorkmaz

Bursa CB 125E 4,000 TL full veya 3,700 TL çıplak

Motosiklet satılmıştır.
  13. ahmetkorkmaz

Kuvvetli rüzgar da motosiklet kullanmak.

Bugün Bursa da ciddi bir rüzgâr var, aos hastanesinin ambulansı zarar görmüş. Yollar da kiremitler, hatta trafik ışıkları bile rüzgar dan dönmüş. Bende motoruma binip yola çıktım, anlık olarak arka arkaya, sağa ve sola denge kaybettim. Özellikle virajda baya korkutucu oldu. Levent KIRCA nın...
  14. ahmetkorkmaz

Kişisel vpn kurmak isteyenler

Merhaba arkadaşlar, Bir bilişimci olarak vpn hizmeti veren firmalardan bu hizmeti almanın, olası sıkıntılarını ve sorunları bilen biri olarak. Kendi vpn sunucumu kurmaya karar verdim. digitalocean üstünden aylık 5$ cloud vps aldım :) Evet sadece 5 dolar. Ve bu fiyata private ip dahil :)...
  15. ahmetkorkmaz

Sima Lube zincir yağlama

Merhaba arkadaşlar Nette dolaşırken zincir yağlama ekipmanı arıyordum aşağıdaki ürünü buldum. Sıvı veya gres yağ fark etmiyor kendimizde doldurabiliyoruz. Fırçalı yağlama gibi bir sürü aparatı var. Kullanan veya bilgisi olan var mı? http://sima-lube.com/simalube_kullanimalani.aspx
  16. ahmetkorkmaz

Çok dik yokuşları nasıl çıkalım.

Merhaba arkadaşlar Dün olmaz derecede dik bir yokuşu çıkmam gerekti, eğimi bilmiyorum ama 45 derece veya üstüdür sanırım. 40.209929, 28.976260 Aynı yeri daha önce otomobille çıkmıştım, birinci vites ve gazlamaya rağmen az daha stop ettirecektim. Motosiklet vitesini bire alıp ayağa kalkarak...
  17. ahmetkorkmaz

Shoei marka bu kaskı bilen var mı?

Arkadaşlar bu kaskın burun ve ağız kısmını kapayan yapısına bayıldım. Buğu için düşünülmüş sanırım. Bunun benzeri bir kask bilmiyorum bunun gibi bir şeyi nereden buluruz.
  18. ahmetkorkmaz

Süper Tenere hakkında.

Merhaba, İlk olarak belirteyim, şuan 125 cc bir motosiklet kullanıyorum. Şubat ayından beri kullandığım için daha çırak sayılırım :) Bu motorla en az 25 30 bin yapıp motorumu yükseltmeyi düşünüyorum. Yol endurosu veya touring tarzı motorları sevdiğimden NC 750X almayı düşünüyordum vazgeçtim...
  19. ahmetkorkmaz

cd 125e debriyaj tel ömrü

Merhaba motorumun debriyaj teli bu gece koptu ve yolda kaldım. 2345 km de kopması sizce normal mi? Kaç km de bir değişimi gerekiyor? Teşekkürler. Düzeltme: Başlık CB 125E olacaktı

Yeni mesajlar