Arama sonuçlarınız

1. M

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Bayramda İstanbul da değilim ama bayram sonrası Nisan ya da Mayıs gibi o taraflara tur olursa gelirim bir arkadaşla beraber. Bir de bu tür uzun yıllara benim motorla çıkılır mı? Hiç uzun yol yapmadım.
  2. M

En Sorunsuz KTM modeli

değil
  3. M

En Sorunsuz KTM modeli

bir buçuk seneye yakındır RC 390 modelini kullanıyorum. şahşi görüşüm 2. el piyasasındaki satış yavaşlığı, değer kaybı dışında sorunu yok. hızlanması, hafifliği ve manevra kabiliyeti açısından sınıfında en büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük.
  4. M

2026'da kasklardaki ek verginin kalkmasına dair gelişmeler

Kasım ayında 2026 yılında kasklardaki ek %20 verginin kaldırılacağına dair bir habere rastlamıştım. https://www.tv100.com/ticaret-bakanligindan-motosiklet-kullanicilarina-iyi-haber-motosiklet-kasklarinda-yuzde-20lik-ek-vergi-kalkiyor-makale-834226 link Hatta o dönem kask alma düşüncem vardı...
  5. M

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

bu zeka seviyesine sahip insanları görünce yamaha bayileri niye liste fiyatı 300 bin TL olan motorları 350 bin TL ye satıyorlar diye kızamıyorum adamlara.
  6. M

1.90 boylu arkadaşım için Supersport motosiklet önerisi

150 bin civarına RS200 düşünebilir. kaliteli derken başlangıç motorlarında kaliteden ziyade sorunsuzluk olayını dikkate alsın. o yüzden cf moto vb tavsiye etmedim. ben de ilk motorumu alırken 2-3 marka arasında kaldım, sonunda rs 200 de karar kılmıştım. 1 senedir de sıkıntı çıkarmadı. hatta...
  7. M

Ktm rc390

haritayı motor ekranına yansıtamıyorsun diye biliyorum. sadece oklarla sağa dön sola dön şeklinde simgeler yansıtılabiliyor ekrana.
  8. M

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2024 model KTM RC 390 için ilk 1000 km de 3,4 litre yaktı. Kullanım yeri : %70 İstanbul E-5, %30 ara caddeler vb. Rodajda olduğu için 7000 devri geçmedim. Rodaj bittikten sonra 4-4,5 litre civarı olur muhtemelen.
  9. M

Zamcıktan sonra motorunu satmaya çalışan "fırsatçı" kitle

Feminizm kocayı bulana kadar, komünizm ise parayı bulana kadardır diye bir laf var. Bu motor fiyatlarından, ikinci el fiyatlarının yüksekliğinden şikayetler de motor sahibi olana kadardır. Motor alıp, sonradan yükseltmek için satışa koyunca o da herkes gibi karanlık tarafa geçip (!) sıfır...
  10. M

400 cc civarı 0 motor tavsiyesi

Herkese selamlar, kolay gelsin. 200 cc motorumu satıp 400-450 cc bandında 0 motor almayı planlıyorum. yaptığım araştırmada karşıma çıkan seçenekler ve sitelerindeki fiyatları. - aprilia rs457 (379.000 TL) - cf moto sr450 (299.000 TL) - ktm rc390 (305.000 TL ye 8 taksit yazmışlar. Ama hemen...
  11. M

liste fiyatından satmama saçmalığı devam ediyor mu?

merhaba. 1 yıl önce fark vermeden honda, yamaha motor alamıyordunuz. şu anda faizlerin yükselmesi, insanların alım gücünün azalması vb nedeniyle satışların düştüğü söyleniyor. hatta çoğu firma taksitle satış kampanyası yapıyor. bu dönemde hala bu liste fiyatından satmama saçmalığı devam...
  12. M

1500 km de debriyaj balatası değiştirdim!

evet. 3 ay önce almıştım motoru. geçen gaz açmama rağmen hızı düşünce "bu terslikte bir iş" var diyerekten servise götürdüm. meğer debriyaj balatasını bitirmişiz. 6 bin liracık masraf çıktı. yok ışıklarda boşa alacakmışız, yok vites değiştirince birden bırakmayacakmışız, yok hızımız 10 km...
  13. M

kamera önerisi

Merhabalar. Uygun fiyatlı bulabilirsem bir kamera alasım var. Vatan'ın sitesine baktığımda fiyatlar 2-30 bin arasında değişiyor. Bazıları şekil itibariyle muhtemelen sadece kaskın tepesine monte edilebiliyor. - kaskın tepesinde değil de çenesine monte edebileceğim - 4k kalitesinde görüntü...
  14. M

yazlık ayakkabı ya da bot önerisi

merhabalar. yazlık bir ayakkabı ya da bot bakıyorum. uygun fiyatlı (2-3 bin arası) vexo city ve vexo macan air ya da vexo boxter air gibi botlar dikkatimi çekti. https://www.feyizoglu.com/vexo-city-bot_56860.html https://www.feyizoglu.com/vexo-macan-air-yazlik-motosiklet-botu_55462.html...
  15. M

rüzgar kesici dizlik önerisi

Merhabalar. İlkokulda iken ayaklarımın yere yetişmediği yaşlarda bile mobilet kullanırdım. (bionik 51) Aradan geçen uzun bir süredir iki tekerli araçlarla işim olmadı. Hem hobi hem de İstanbul trafiğinden kurtulma amaçlı bu yılbaşı itibariyle RS200 alarak ben de motor serüvenine başladım...

Yeni mesajlar