Arama sonuçlarınız

1. MotoNoob

Honda Wave 110i [ A c i l ]

HONDA WAVE 110i İlk gelen alır :) 2013 çıkışlı 2012 Model. Yarım Otomatik. İlk sahibinden - 9 binlik Muayanesi yapıldı, şimdi 9450km de. Servis düzenli, zamanında ve alınan Honda Bayiisinde yapılan, Motoru zorlanmadan Şehir içi kullanılan bir Motosiklettir. Fiyatı 3400TL İlk Motorum, düşme...
  2. MotoNoob

KTM 390 Adventure [Enduro/Offroad]

En erken 2016 yılında yollarda görünebilecek, en geç 2017 sonu dış Ülkelere varabilecek 390 Adveture Modeli için iki Aydır Bajaj Fabrikalarında çalışmalar başlamış. Motosiklet 150kg ile en hafif Enduro Modelleri arasında yer alabilecek gibi. Kusura bakmayın önceden Forumda okudum gibi ama bi...
  3. MotoNoob

Yeni Ekipmanlar [Tavsiye ve Onay amaçlı]

REVIT TARMAC AIR MONT VEXO SPEED YAZLIK ELDİVEN ZANDONA 3200 DİZLİK LS2 FF320 STREAM SIYAH KASK Mont için güzel Yorumlar okudum, kullananlar memnun kalıyor. Kaskı sadece tanıtım Vidyosunu gördüm, pek özelliği var ECE sertifikalı. Eldiven sağlam bişeye benziyor :) Dizliğinde en azından...
  4. MotoNoob

Değer belirleme [HONDA Wave 110i]

2013 çıkışlı 2012 Model. Yarım Otomatik. İlk sahibinden - 9 binlik bakımı yeni yapıldı, şimdi 9200km de. Servis düzenli, zamanında ve alınan Honda Bayiisinde yapılan, Motoru zorlanmadan Şehir içi kullanılan bir Motosiklettir. Bir rüzgar koruma parçası dışında, sol ayna çatlaktır. Fotolardan...
  5. MotoNoob

Honda Wave 110i [12.07.15]

Gece malesef göz önünde benim Motorda 03:00 - 06:00 sıralarında çalındı. Honda Wave 110i ALANYA Damlataşta Plaka: 07 N 3197 Bulunması karşılığında ödülledirilecektir. ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ---------- Motoru bugün buldum. Çalan...
  6. MotoNoob

Naked veya Adventure - Yardım İlk Motorbike

Herkese iyi Akşamlar ve hayırlı Forumlar. Az önce üye oldum ve umarım %50 aldığım karara destek çıkarsınız. Belli olan, alacağım Motosiklet 200ccm 'i geçecek artı çakıllı yollar ((%20+) Dağ ve Taş sevadası) ve gerisi uzun Zaman asfaltta kullanacağım sağlam bi Makine olması, tercihimdir. :cat...
  7. MotoNoob

...sevdası benide buldu :) ALANYA

Herkese hayırlı Forumlar, google'da ne aradıysam, Soru işaretim bu Forumda kayboldu. O neden ile üyelikten üşenmeyip kayıdımı tamamladım. 32 Yaşındayım ve iki senedir Alanya Trafiğinde bir Wave110i kullanmaktayım. İşe yol mesafesi neredeyse sıfır ve malesef 9.000km sonra pek kullanamadım...

Yeni mesajlar