Arama sonuçlarınız

1. K

1992 Puch Maxi

aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa
  2. K

Bajaj Boxer 150 İçin Devir Kesici Ayarını Düşürme

Bir abimiz bana: "Boxer sağlam motor, düşük hızlarda kullanılırsa motor ve şanzuman arızası olmadan 3 nesil bile kullanabilir." demişti. Bilmem doğru, bilmem yanlış. Benim de amacım bu. Bilen bilir eski Jawalar vardır, hala ayaktalar. Onlar gibi motorumu satmadan, yıllarca kullanmak istiyorum...
  3. K

[ Güney Kore - MT ]

Güney Kore'den motorsiklet sever, Türkiyeli kardeşlerimizi burada tanımak isteriz. Şahsen ben bir proje dolayısıyla Kore'ye gitmeden önce Kore'deki dostları tanımayı, yardımlaşmayı isterim.:cherry:
  4. K

Bajaj Bajaj Pulsar 400CS ve 400SS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hindistan Auto Expo 2014 fuarında Hintli üretici Bajaj 2 yeni modeli 400SS ve 400CS'i sergiledi. Tanıtımı yapılan Bajaj Pulsar CS400 naked ve Bajaj Pulsar SS400 spor modelde KTM 390'da kullanılan 373.2cc 43bhp sıvı soğutmalı motor kullanılmış. CS400 ve SS400 modellerinde ABS, dijital gösterge...
  5. K

Bajaj CT 100 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Dünya devi Hindistanlı Bajaj'ın CT100 modeli motosikleti Afrika'da uzun yıllardan beri satılmaktadır. Bajaj Türkiye Distiribütörü Kuralkan Holding Pazarlama Müdürü Ekrem Ata Bey, bu modeli de Discover 100(94.38 cc) modelini de Türkiye'de satışa sunmayı amaçlıyor olsa gerek. Teknik Özellikleri...