Arama sonuçlarınız

1. anilberkk.umut

Sokaktaki Yarışçılar: Brezilya Motosiklet Kültürü

😂😂😂 ailelerde korkuda yok 8 10 yaşındaki küçük çocuklara 1000cc makine veriyolar bide
  2. anilberkk.umut

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

Tekeri yapamıyor zaten deniyor sadece teker olayı öğrenilmesi gereken birşey yüksek cc bi ss veya torklu bi makine aldığınızda tekere geldiğinde ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz motordaki dengenizi geliştirirsiniz viraj çıkışı ani gaz açmalarda tekere geldiğinde motosikletiniz tekerde yön bile...
  3. anilberkk.umut

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Geçmiş olsun sizde birşey yoktur inşallah Genelde 4-5 yıl raf ömrü, takıldıktan sonra ise 2-3 yıl. Kullanım tarzına ve lastik hamuruna göre değişmekle birlikte, genellikle 10.000 - 15.000 km
  4. anilberkk.umut

Rosso III Karşılaştırması

Bilgiler için teşekkür ederim cb600f hornet kullanıyorum 210 kilo olması lazım öyle çok viraj yaptığım söylenemez hatta yaşadığım yerde çok düz yollar var. Sanırım m9 alacağım
  5. anilberkk.umut

Sokaktaki Yarışçılar: Brezilya Motosiklet Kültürü

Bu Brezilyalılar nasıl oluyor da motosiklet üzerinde bu kadar rahat ve hakim olabiliyorlar lavukların videoları illaki sosyal medyada karşınıza çıkmıştır Altlarındaki motorun ne olduğu fark etmeksizin koca GS'lerle bile sanki bisikletmiş gibi nasıl bu kadar rahat aklım almıyor 😂
  6. anilberkk.umut

4500tl kask önerisi

MT kasklar güzel düşün derim
  7. anilberkk.umut

Viraj yapmayı seviyorumda hergün de viraj yapmak için çıkmıyorum ya sonuçta her gidiceğimiz yol virajlı değil
  8. anilberkk.umut

Teşekkür ederim abi özür dilerim 1776478367 konunun en başına dönüp yazılanları tekrar okudum da... Sanırım ben biraz kendi kendime tribe girmişim. Kimsenin bana doğrudan bir saldırısı yokmuş ama ben o anki savunma mekanizmasıyla her eleştiriyi kişisel bir saldırı gibi algılayıp gereksiz bir...
  9. anilberkk.umut

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Tracer 7 hem rahat hem kroniksiz motosiklet hemde 2.el de üzmez alıcısı çok başka motorlara bakmana gerek yok bile yok
  10. anilberkk.umut

Özür

👏
  11. anilberkk.umut

Velet dediğin eline çocuk verir yanlış anlama 😂 evet kesinlikle doğru söylüyorsun tanımadan etmeden birine velet deme ayrıca ben nerden bileyim kardeşim adamın kupasının yâda şampiyonluğunu ben düzgünce şunu şöyle yapmalısın burda hata yapmışsın diye yorum beklerken kimisi ölürsün ben daha iyi...
  12. anilberkk.umut

Yanlış anlaşıldım sanırım; hızı savunmuyorum, aksine eski videolarımdaki o süratin ne kadar riskli olduğunu ben de kabul ediyorum. 'Devlete feda olsun' kısmı ceza yediğim gerçeğini kabullendiğim içindi, yoksa kuralları çiğnemeyi vatanseverlik olarak görmüyorum. Eleştirilerinde haklılık payı var...
  13. anilberkk.umut

Abi köfteci yusuf olur mu 😅
  14. anilberkk.umut

Kanka burda hangimiz daha deli sürüyor diye tartışmayacağım :D yeter artık ya en kötü ben süreyim ben hiç bir şey bilmiyorum hatta bisiklet dahi sürmeyim valla sıktı artık en iyisi kimse artık başarılar herkese kazasız belasız inşallah herkes bana karşı stresini attıysa artık birşey demeyin bana...
  15. anilberkk.umut

Konu birinin bana 'öl' demesi kadar sert bir noktadayken, benim kullandığım 'yukarıdaki' kelimesinin teolojik kökenine inmek biraz detayda boğulmak olmuş. Maksat mekan bildirmek değil, ilahi adaleti hatırlatmaktı. Hassasiyetini anlıyorum ama niyetim belli. Ben sadece halk arasında yaygın...
  16. anilberkk.umut

Ağladığım veya üzüldüğüm birşey yok hatta okurken gülüyorum bence sizde gülün bazı şeyleri çok kasıyorlar motosikleti kusursuz sürücez diye de bir şey yok bana yazılan şeyler sana normal geliyorsa benim yazdığım şeylerde gayet normal 1776327214 Teşekkür ederim abi tavsiyen için sabuncu belinde...
  17. anilberkk.umut

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Evet abi haklısın yaptığım sürüşden ceza yedim maalesef haklılarda zaten yeni cezalardan sonra trafikde o şekilde sürmediğimden emin olabilirsin bu yüzden kendime mt25 aldım (istersen sür dediğini duyar gibi oldum) 😂 videoda öyle sürmemin nedeni açık olayım insanların videonun önüne düşmesini...
  18. anilberkk.umut

Lastik almayı düşünüyorum aklımdaki modeller Bridgestone s23 veya s22 Metzeler M9 Rosso 3 veya 4 kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler 🤩
  19. anilberkk.umut

%100 panikleyip çarpıyor benimde en çok korktuğum olay aralardan giderken yaya çıkması hızlı tehlikeli süren biriyim yaptığım şeyler korkutmuyor ama o aralardan geçerken yayanın çıkması korkutuyor garip bakış açım var bu konuya :D
  20. anilberkk.umut

Trafikte motosiklet sürücleri araba gibi davransa vay bizim halimize :D

Yeni mesajlar