Arama sonuçlarınız

1. emenyasin

Uzun yola çıkacak motosikletçi temel bakımı bilmeli mi?

Bunu ekleyelim, motor vurdurmayı bilmek de lazım uzun yola çıkmadan. Önemli bence.
  2. emenyasin

Okan hocam bu eğitmene ne dersin?

Buna katılıyorum. Video gereksiz kısa. Açıklama yetersiz.
  3. emenyasin

Uzun yola çıkacak motosikletçi temel bakımı bilmeli mi?

Kısaca bakımlarda olmuyor demektir. Bakımda hata olur, görmezden gelme olur. Gecikme olur. Yolda da dış etmenler var. Bakıma yoğunlaşmak lazım doğru ama bu riskleri elemiyor. Hani teorikle olmuyor sonuçta dünya şartları. Doğru bildiğini ve yaptığını varsaydığımız tamirciye gidiyoruz belki...
  4. emenyasin

Öncelik durma meselesi nereden geldi bilmiyorum. Benim kastım trafik çok yavaş aktığında veyahut başka bir düşük hızda gitmemiz gerektiği durumlardı. Siz çok özel örnekler verip kaza olabileceğinden bahsediyorsunuz da adam her durumda yapın demiyor. Ben adam haklı da demiyorum yanlış...
  5. emenyasin

Bu adamın bahsettiği durum çok yavaş olunca bisiklette ki gibi düşmemek için ayağı yere koyma ile alakalı diye anladım. Yoksa motosikletin kaydığı ettiği durumlardan bahsetmiyor sanki. Böyle düşündüğümden haklı buldum ama motora yeni binen birisi bunu motor dengesini kaybedince gazı aç diye...
  6. emenyasin

Hasar ve değer kaybı süreçlerinde köklü değişiklik: Paranızı peşin alacaksınız

Abi hak ediyor sıkıntı yok. 200 lira bir şey değil de zorunlu olması tamamen vatandaştan para koparma yöntemi. Çoğu kişi belki gene elden ödüyor ciddi miktarı ama zorunluluktan burada da gösteriyor. İsteyen ödesin canım sıkıntı değil ama zorunlu olması para meselesi.
  7. emenyasin

ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri

Ulan bu eğitim daha çok piknik, mangal gibi bir şeye dönecek sanki😂
  8. emenyasin

Yok biz @Osm@n abiyle beraber otoritelere karşı savaş veriyoruz kendimizce😎. Halkımızın 200 TL'sini yedirmeyiz. Kaç sakız geliyor o paraya haberin var mı @Cyan abi?🤑
  9. emenyasin

Yani özel şirkette hizmet almayı zorunlu kılıyor. Hem tekel ediyor şirketi bu hizmette hem vatandaşa maddi sorumluluk yüklüyor. Noter zaten başlıca mesele😂 Hani diyorsun ya abi o tapu harcını tartışalım, onu reddetmek için bunu reddetmek lazım. Telefona verilen ÖTV'yi de reddetmek lazım...
  10. emenyasin

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Kaç adamız hatasını anlatamadık. Dedim ya akıl meselesi değil. Olsa anlardı. Allah ıslah etsin.
  11. emenyasin

Evet ama zorlama olmaması gerekirdi. Garip bir şey zorlamaları.
  12. emenyasin

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

Bu arada loncin'lerin fiyatlar bayağı uygun ama nasıllar yada parça, servis durumları nasıl bilmiyorum.
  13. emenyasin

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

Utv falan olmaz mı abi?
  14. emenyasin

İyi kıvırıyorsun, etek hakkaten yakışır buna @Okan Sinan Ocan bey. Bir diyorsun görmemiş bir gidiyorsun başka mesajı bahane ediyorsun. Yol ya daralmıştır ya daralmamıştır. Videoda daralmanın ve sen hâlâ daralmış diyorsan başkalarının mesajını bahane etme.
  15. emenyasin

Birader önceden yanlış gördüm diyelim bu mesajda niye hâlâ daraldığını iddia ettin? Ölmüş adamı görmezlikle itham ettim. Saygısızsın bir de laf oyunu ile üste çıkmaya çalışıyorsun. DEFOL GİT şu forumdan.
  16. emenyasin

@Okan Sinan Ocan bey sakin olun. Karşınızdaki kişi saygısız. Sıkıntıları olduğu belli. Forum kişiliğini de "yaşlı düşmanlığı" olarak tanımlamış kafasında. Yaşı ileri olanları alaya almayı ya komik ya maharet sanıyor. Belki ikisi birden. Nedeni kendisine kalmış ama saçmalığının farkında aklı...
  17. emenyasin

Türkiye'de Giriş-Orta Segment Chopper Sahibi Olmak.

QJ'nin 500'lüklerinde 2.el ucuz. Ama parça durumu, devamı gelecek mi bilmiyorum. Hyosung konusunda direk iflas tarzı bir şey yok gibi ama satış rakamları düşüklüğü ile ilgili mesele vardı Kore'de
  18. emenyasin

Türkiye'de Giriş-Orta Segment Chopper Sahibi Olmak.

GV 650 nakitte 368 bin yazmışlar. Arayıp en son kaç olacağını sorun isterseniz. Yada nakit-taksit bölme imkanı olur mu diyede bakabilirsiniz. 1771403513 Ayrıca QJ motorunda var SRV kodlu modelleri ama nasıldırlar bilmiyorum. Açıkçası GV650'yi bildiğim söylenemez ama Türkiye'ye eskiden de...
  19. emenyasin

Aynı düşüncedeyim😂 yani tabii sistemler sıkıntılar çözülecek şekilde yenileniyor ama genellikle bundan faydalanacak kesim düşünülerek yapılıyordur. Dünya genelinde politikacılar bize bunu öğretti maalesef. Dahil olmadığımız bir kulüp var.

Yeni mesajlar