Arama sonuçlarınız

1. emenyasin

Virajların Başkenti Artvin’den Selamlar

Hoşgeldiniz. Kazasız belasız inşallah.
  2. emenyasin

Motor korumaları

Ben ekipman giymeyince çıplak gibi hissediyordum. Tam ekipmanla da robocop gibi oluyorsun. Bana bir şey olmaz gibisinden.
  3. emenyasin

Ehliyet Yetmeme Durumu - Trafik Polisi Arkadaş Var Mı?

Abiler böyle aletleri arazide kullanırken ehliyet gerekmediğini farkındayım. Benim demek istediğim bunu trafiğe çıkarmaktı. Ama @Osm@n abinin dediği gibi plakadan bir kontrolle KW'sını görürler. Zaten o plaka çıkarma olayını nasıl yapıyorlar o da belirsiz, sonuçta sinyal yok, ayna yok.
  4. emenyasin

Valla ne para veresim ne gidip onun işleri ile uğraşasım geliyor açıkçası. Yoksa haklısın.
  5. emenyasin

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Bu hız sınırlarını aşma meselesi de değişti yanılmıyorsam. Önceden hız sınırının %10'dan fazlasını aşıncaydı şşimdi şehir içinde +5 km/sa hızdan fazlası(6 km/sa ve üstü) şehirdışında da +10 km/sa(11 km/sa ve üstü) oldu yanılmıyorsam. "Hız ölçen teknik cihaz veya çeşitli teknik usullerle yapılan...
  6. emenyasin

He plaka sorgusundan mı kontrol ediyorlar aracın KW'sını falan? O zaman dert ya. heralde A ehliyete yükseltmeye bi 10 bin lira falan gider. Bir de zaman kısmı var. Değmez gibi. Eyvallah Osman abi.
  7. emenyasin

Dedin de abi ne kastettiğini anlayamadım :ROFLMAO: A2 ehliyet var bende ama acaba polis motoru görünceruhsatta sorar mı? Sorarsa A2 kurtarmaz. Benim genel çevirmelerde gördüğüm ruhsatsormuyorlar genelde en azından arabada iken. Ama olurda sorarsa evet ehliyetten kalırım.
  8. emenyasin

Bu plaka olayı yalan mı acaba?
  9. emenyasin

@Osm@n abi bu nasıl oluyor plaka seçeneği diyor? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-dirtiypaws-hj450-4t-plaka-secenegiyle-1239420879/detay Bilen var mı arkadaşlar
  10. emenyasin

Osman abi eyvallah, valla fotoğrafına dikkat etmemiştim. Sinyalleri yokmuş. Belki kornası da yoktur.
  11. emenyasin

Merhaba, Trafik polisi memurlarımızın bu ehliyet yetmeme durumunu nasıl ayırt ettiklerini öğrenmek istiyorum. Yani ben çoğu çevirmede sadece ehliyet ver geç durumu olduğunu görüyorum(araba için) peki aracın ruhsatını kontrol etmeden yetmediğini nasıl anlıyorlar? Aracı görüp ehliyet yetmeme...
  12. emenyasin

Dominar 250 İle Yolda Kaldım / Soru?

Abi en ucuz ve basit konjektör olmaz mı? Yok şimdi fiyata baktım da evet daha pahalıymış. Bunu bilmiyordum bak. Gerçi konjektörde yağ ve conta değişimi gerekmez.
  13. emenyasin

15 temmuz köprüsü(boğaz) üzerinde telefonum düştü

Türkçede kavşak çıkışı da var ama yani biliyorsundur öyle garip yerler var ki😂 bazen inanır mısın haritaya bakıyorum yola bakıyorum gene bu sokak mı değil mi anlamıyorum. Yoksa katılıyorum bakmak gerçekten sıkıntı. Göz gidiyor oraya.
  14. emenyasin

Mesafe söyleme Türkçede de var. Sokak ismi kısmını bilemedim. Ama benim sıkıntım daha çok arada bir kaç sokak olduğunu görse de ya "şu kadar metre sonra sola dönün" yada "sola dönün" gibi şeyler demesi. Yani sokak ismi de kesmez ki sonuçta sokak tabelasını aramam gerek. En temizi görsel olacak...
  15. emenyasin

Reis valla yok haritada yerini gösteriyor doğru ama söylediği yerden önce de sokak var mesela. Yani biliyorsun bazen sokaklar arasında çok fark da yok ama keşke dön değil de "2. sola" yada "3. sağa" gibi söylese direk dön yerine
  16. emenyasin

Ya ses olayı sanki tutturamıyor. Yani döneceksin diyor bir bakıyorsun erken söylemiş.
  17. emenyasin

Zincir yağı önerisi

Oringliyse oralar da zaten yağlı tutuyor(tabi oringliyse). Dışına sürdüğümüz yağ da paslanmaya karşı korumuş oluyor. Ama gene dişli ile arasındaki sürtünmeyi de azaltıyordur heralde.
  18. emenyasin

Düşük bütceli kask markaları

https://sharp.dft.gov.uk/ Siteyi karıştır. Merak ettiğin kaskların puanı var mı bak. İngiliz hükümetinin diye biliyorum kurum. Yapay zekaya sorarsın.
  19. emenyasin

Uzun yola çıkacak motosikletçi temel bakımı bilmeli mi?

Ben de sizin gibi şöyle heyecan edebilsem yola çıkmaya. Yav yol 1 saatti bulmadan bunalmaya başlıyor. Işıktır, dur kalktır, ışıklardır olmadı mı ne yapıyorum ben burada oluyorum. Muradiye Menemen yolu ve Manisa Balıkesir yolu yapmıştım en fazla uzun yol diyebileceğim. Bunaltıyor beni nedense...
  20. emenyasin

Uzun yola çıkacak motosikletçi temel bakımı bilmeli mi?

Namazı tamamla hikayeler kalsa da olur be abim:) Akıl vermek gibi anlama, büyüğümsün. Bir ara motosiklete tekrar başlayabilirsem sen de İstanbul'da olursan tanışalım inşallah. Şahsen öyle buluşmalar, grup sürüşü tarzı şeylerçok katılmayı tercih edeceğim şeyler değil ama bir tanışma etkinliği...

Yeni mesajlar