Arama sonuçlarınız

1. yec

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Körfez manzarası için Zeus Altar'ı güzel bir nokta. Diğer bir nokta da Küçükkuyu'daki cam seyir terası. En son 80 liraydı ücreti hatırladığım kadarıyla. Çaldağı'nda da RES için bir ayar yapıyorlardı, oranın manzarası da muazzam. RES yapılana kadar tabi. Bu kadar zamandır Bayramiç'teyim, köy...
  2. yec

Motosiklet Satışları

Voge ve QJ, CF gibi bir piyasaya sahip olursa tadından yenmez aslında. Yani, evet. Sorunlu kısımları var CF'nin ama en azından modeller konusunda bir tutarlılığı var. Etiket markaları gibi bir sene bir modeli getirip ertesi sene piyasadan çekmiyorlar.
  3. yec

Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP

Katılıyorum. Diğer tarafları bilmiyorum ama buralarda fiyatlar gerçekten pansiyon fiyatlarına yakın yazın.
  4. yec

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Ben de benzer boylardayım (172). Bizim boylara uygun touring adventure yok o zaman. Vstrom 855 cm ise. Naked'dan devam mı edecegiz bu durumda ? NC olur heralde.
  5. yec

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Mecburiyetten aldım. 6 ay dayanabildim. Ya yöneticiliği alın yada kapatıyorum otomat, asansör ne varsa dedim. Aldılar. :D İnsanlarla uğraşmak zor.
  6. yec

Önemli Olan Boyuymuş.

Bentley Continental GT gibi ya bu makine. İlkten çirkin duruyor sonra sonra alışıp sevmeye başlıyorsun. Benim için böyle yani. :) Tekerin düz bassın.
  7. yec

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun.
  8. yec

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Editöre verdiği spoiler için teşekkür ediyoruz. :D
  9. yec

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Clarkson'un Top gear'dan ayrılmasının nedeni çalışanlardan birine tokat atmış olması diye hatırlıyorum. Tesla olayıyla alakası yok bildiğim kadarıyla. Kaldı ki Grand tour'da da aynı şekilde devam ediyordu. Top gear gibi cüretkar değildi kabul ederim. Zaten eski tadı da yoktu. Sonradan iş...
  10. yec

Topcase önerisi

Motorun üzerinde 33lt plastik olanı vardı, eski modeli sanıyorum. Yenilerin iç kaplaması farklı. GP olmasına rağmen pek sağlam durmuyor. Tabi ucuza satılanlar kadar kötü değil. 5kg, yanlış hatırlamıyorsam da 130km/s sınır koymuşlar. Kapalı kask alıyor. İş görüyor.
  11. yec

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

Nerede satılıyor ya bu 150 bine 2023 dominarlar ? Sarı sitede 150bin ve altı 2 ilan var. :)
  12. yec

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Reklam almak ayrı bir şey, normaldir. Bu kanalların dönmesi için reklam alınmalı, sonuçta amme hizmeti yapmıyorlar. Tanıtım yaparken öyle iyi böyle süper, burası yaramaz, bize gelmez diyebilince tarafsız incelemeci oluyorlar. Ha gel bana sabaha kadar interkom, mont, eldiven, yağ reklamı yap...
  13. yec

Hep de scooterleri gömmeyelim...

Sürüşüne ve oturuşuna hala alışamamış olmama rağmen, şehir içi için büyük nimet sukuter gerçekten. Geçenlerde bir market alışverişinden sonra bunları hayatta sığdıramam dedim çıkınca. Sığdı, hatta bir torba daha alacak kadar yer kaldı. Cb olsaydı gidonun tek tarafına yığacaktım hepsini mümkün...
  14. yec

Dünya turu

Kimsenin aklına gelmemiş, ben söyleyeyim bari. Vstrom. ;) Şaka bir yana kısıtlı motosiklet bilgimle ben de CRF tercih ederdim sanıyorum. Hafif ve görece tamiri kolay bir makina.
  15. yec

MT25 Eksantrik Zinciri Değişimi

Ellerine sağlık. İstediğimiz, beklediğimiz paylaşımlar bunlar.
  16. yec

Alemin paşası Suzuki Inazuma

17. yec

Merhaba...

Bugün gördüğüm kaçıncı benzer mesaj. Kamuoyu bir açıklama bekliyor sayın yetkililer.
  18. yec

Lifan KPT400 Gelmiş

Katılıyorum. Durum bizde de böyle olsa muhtemelen hiç konuşmayacağız alın almayın vs. Binip geçeceğiz. Tamiratı, servisi, ikinci eli hep problem.
  19. yec

Yeni Zontes 368G

Bu fiyata gerçekten zor. İndirim taksit olayı ile düşünülebilir belki. Özellikle mavi beyazı hoş duruyor.
  20. yec

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

Şu mesajı alıntılayayım da, kaşıntı başlar yakında bende. Öyle hissediyorum. :D

Yeni mesajlar