Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

hiç yaaaaa hadi diyelim komponent takıntın var, motorunu uzaya cıkaracağını dusunuyosun.. bari bunları tercih etmeyen üreticilere/modellere bok atma. haaa bak bu komponentcilere son sozum şu; hornet 1000 sp(ohlins, steylama) ile duz hornet(nissin, showa) arasında 1000 pound fark var...
  2. Burak Kara

alpcim ben senin gibi 1800 gtl ye binen honda goldwing veya dukati panigale v4 uber spcial kullanan adamla hiç zorum yok. çoook param olursa cbr1000rr-r alırım o da cok pahalı üzerindeki komponentler 3-4 motor da var. ama ben bunları alabiliyorum,gucum yetiyor diye bu motorların yarı...
  3. Burak Kara

sevgili @Punctum , biraz akademik ve hatta pskolojik temellerine de analiz ederek bu durumu açıklayabilir misin ? ben diyorum ki ; farklı ve pahalı ve dolayısla herkesin ulaşamayacağı bir ürünü alan kullanıcı, içten içe ödediği yuksek mebla nedeniyle biraz rahatsız oluyor. hatta kendi...
  4. Burak Kara

@Alpbatur , @espresso ben f/p ye bakılır motor o sekilde secilir demiyorum. yani bmw m1000r alanı kesinlikle eleştirmiyorum. eleştirdiğim nokta çok acık olduğundan tekrar etme ihtiyacı duymuyorum.
  5. Burak Kara

en kıdemli forumcundan tutun en yeni olana kadar yuzde 90 ı f/p kavramından bi haber. acaba bizim foruma mı özel bu durum yoksa turk milletinin genel bir özelliği mi emin değilim. bir malı, ondan tam iki kat fiyata satılan bir ürünle rahatlıkla karşılaştırıp kötüleyebiliyor mesela.çok ilginc...
  6. Burak Kara

Honda CB1000F SE yi tanıttı

ya sittir et bmw s1000rr ı nikii konu nerden çıktı ? sen bu nissinleri gorup ıyyy honda ucuza kaçmış dedin. yavv , nissin kotu mu ? 180 hp lik yarıs motorlsrında bile nissin oluyor, sende biliyosundur ornek vermeme gerek yok. fazla markacısınız. tekrar ediyorum; adamlar hornet sp de...
  7. Burak Kara

sana link veriyorum hem de saygın bir yerden,forım veya reddit olmssın dedik. ama sen " benim bildiğim" diyosun. yanlış biliyomuşun niki.. bi özrünü alırım artık ;) istersen forımları reddit i falan da tarayabilirsin...
  8. Burak Kara

link verdik linkkkk okumuyosun niki, https://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/bmw/s1000rr/2019/ bir daha vereyim. nissin diye arama yapman yeterli ;)
  9. Burak Kara

hornet 1000 sp de steylama dediğiniz zımbırtıdan varmış. hornet 1000 ise nissin. ve pistte test edem adam ben cok bi fark goremedim diyor. ama bizim forum yorumcularına kalsa nissin çöp. ben sana bişey diyim mi ? bizim forumun ennnn büyük sorunu, fiyat/performans ın ne olduğunu asla...
  10. Burak Kara

ya niki bu yapay zeka acayip bişey, nissin kaliperli 150hp ve ustu motosikletler listele dedim. suzilerinde oldugu modelleri listeledi ama en ilginc model ne dersin ? 2023 s1000rr puhahaadsfs gercek mi diye arasrırdım. 2023 s1000rr için bak ne diyor, "Nissin kaliperler, eski Hayes...
  11. Burak Kara

Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

baileys içene tabikiii. transalpcilerin gay oldugunu dusunmuyorum. vstrom cular ne o zaman ? iş çığrından çıkar., olmaz bu.
  12. Burak Kara

alla alla, ilginccc. karşıdakine ana avrat, hayvanlı kufur eden, ondan sonra da "kumandan bende :) gule gule şimdi.. " falan diye kurulan biri değil miydi bu ? punctum adamdır, hasmet ise herkesin malumu..
  13. Burak Kara

haydaaaaaaa :d
  14. Burak Kara

öncelikle leblebi gibi satar tamamen bilerek yaptığım bir abartıydı. tr nin mevcut durumunda yuksek cc lebleebi gibi satış artık hayal. ama benzetmelerin doğru değil. bir enduro(tenere) tabiki retro bir motordan cok daha fazla satar, dunyada da boyle. ama tenere/xsr700 ve mt09/xsr900...
  15. Burak Kara

sodorlu sana da motor beğendiremiyoruz. asıl üzüldüğüm şunu kaçırman oldu; honda cb 1000 hornet 9000 pound honda cb 1000 hornet sp 10000 pound honda transalp 9900 pound şimdi sana iki sorum var honda 1000 lik horneti burda transalp fiyatına satacaksa neden getirmiyor, leblebi gibi satmaz mı...
  16. Burak Kara

2026 da avrupada satışa sunulacakmışşş. https://www.motorradonline.de/modern-classic/retro-honda-cb-1000-f-se-concept/ Retroluğun dibi dibii. işte o muhteşem motor. bu da ekranı bii yeni suzuzki gsx r1000R ekrana bakınnn bir de buna.Honda şovunu yapmış yine Kamyoncu...
  17. Burak Kara

Aprilla, Ducati ve Benelli sıralaması hk.

punctum çok kotu yakalandı : p
  18. Burak Kara

Muhterem hocam, Sözlerinizi bihakkın idrak edememiş olabileceğim endişesini taşımaktayım. Zât-ı âlinize karşı herhangi bir menfî his beslemediğimi bilmenizi isterim. Ancak, evvelki tanışma başlığınız ve bu nev’îdeki başlığınız, bende, bir nevi istihzâ kastıyla tanzim edilmiş bir üyelik intibaı...
  19. Burak Kara

https://www.motosiklet.net/forum/konu/hem-bir-merhaba-hemde-kisa-bir-hasbihal.217282/ bu baslığı gorunce yuzde 90 troll dedim. şimdi oran yuzde yuz oldu.
  20. Burak Kara

punctum amerikalıyla top diye oynar, dizine alıp sektirir.Killing diyorum yaaa,lutfen. ama nacizane tavsiyem, arada yeniliyomuş gibi yapıp geri adım atması iyi olur. Yoksa bloklamalar devam eder.

Yeni mesajlar