Arama sonuçlarınız

1. ZamboKage

Muğla Çevresi 2012 Siyah YBR 125 Aranıyor.

Merhabalar bir arkadaşıma Yamaha YBR 125 2012 Siyah bakıyoruz pek temiz bulamadık var ise aşağı link bırakmanız yeterlidir.Km fazla olmasın en fazla 10 bin km de olsun KONU YANLIŞ YERDE AÇILDIYSA AFFOLA İyi forumlar.
  2. ZamboKage

Artan Motosiklet Fiyatları Yüzünden Başlayamıyoruz!!

Merhaba forumdaşlarım, tam diyorum ekipman ve motosiklet parasını denkleştirdim alayım diyorum hop malum siteye giriyorum 2.el fiyatları artmış tabi haklılar 0 fiyatları artıyor sürekli öğrenci adamım şu zamlar yüzünden bir türlü başlayamadım eminim benim gibi arkadaş çok en sonunda pes ettirip...
  3. ZamboKage

3 Model arasında kaldım...

Merhaba ilk önce ehliyete ve motor almaya çok sayılı günler kaldı ne alacagımı karar veremedim. Modeller; eksilte eksilte RKS TİTANİC 150 KUBA CR1 HONDA İNNOVA 125 E Biliyorum innova CUP fakat innova hastalık bende ondan dolayı beyaz rengini çok seviyorum buz mavisi xenon ile süper görünüyor...
  4. ZamboKage

Korumasız Sürücüler!

Merhaba forum ailesi Bir video kanalı buldum sokaklarda motorcuların videolarını alan insanların youtube hesabı hayatımda bu kadar korumasız motor süren adam görmedim. Her geçen 10 motordan 9 u korumasız.En dandik makina 600 lük. Bizim ülke her ne kadar koruma takmayan insan var ise bir o...
  5. ZamboKage

Yamaha Tmax 530 2014 o kadar para edermi ?

Merhaba bugün tmax 530 gördüm siyah çok acayip bir makina görünüş,tork,hızlanma ile çok göz dolduran bir motor fakat anahtar teslim 32.900 TL sizce o kadar para edermi ?
  6. ZamboKage

İnnova 125 ' mi RKS TİTANİC 150 mi ?

Merhaba , biliyorum çok konu açmaya başladım evet haklısınız ehliyet almaya çok yakınım onun için aklım acayip karışıyor. İnnova 125 mi titanic 150 mi tabiki aralarında fark var biri cub biri commuter çevremdekiler innova 125 diyor sağlamlıgı ve honda güvenliği , servis fazlalığı felan diyor ama...
  7. ZamboKage

Cross Kaskı ile uzun yol yapılırmı ?

Merhaba sayın motosiklet.net ailesi nasıl keyifleriniz inşallah iyidir , benim iyi çünkü ehliyete az kaldı motosikletime kavuşacagım artık :) neyse konuyu uzatmıyım hemen derdimi anlatıyım sizde derman bulmaya çalışın. Şimdi ben bütün ekipmanlarımı ayarladım sadece kask hariç oda size sormak...
  8. ZamboKage

RKS 150 Alınırmı

Merhaba abilerim ablalarım ehliyete çok az kaldı tabiki motosiklet arayışı işine girdim ehliyet olmadan önce ne olacak alır geçeriz diyordum fakat başına gelince aynısı olmuyormuş :) innova 125 alacaktım bir süre o vardı 1-2 yeni kasa innova çogu +10 bin 4.500 felan çok para bende RKS 150...
  9. ZamboKage

Ehliyet Yaşı hakkında kafa karışıklığı yardım.

Merhaba MT ailesi bugün arkadaşım Motosiklet ehliyeti almak için Sürücü kursuna gitmiş adam iyi ocaktan sonra gelseydin ehliyet yaşı 20 ye çıkıyordu iyi yetiştin felan demiş yani böyle birşey varmı motosiklet ehliyet yaşı 20 ye çıkıyormu şuan kafam cok karıştı bi aydınlatırsanız sevinirim...
  10. ZamboKage

Artçı Olma Korkusu, Tecrübeli Abileri Konuya Bekliyorum.

Merhaba abiler arkadaşlarımın motosikleti var sürmekte problem yok sürerken hiç bir korku yok fakat arkadaşlar arkama atla gezelim şuraya gidelim derken aklıma hemen kaza anları geliyor yok yaralar,patlamış kafalar felan hemen yok diyorum yüzüm bembeyaz oluyormuş arkadaşlar diyor iyimisin felan...
  11. ZamboKage

Serviside böyle yaparsa biz ne yapacaz

Merhaba abilerim ben malum 16.5 yaşımdayim ne yazıkkı ehliyete 1 sene var ve bende o zamana kadar elektirikli bisiklet ile takılıyorum alalı 2 sene oldu ve memnunum taki servisine getirene kadar. Motorumu bıraktım yarın alırım dedim ve gelince ne göriyim aynam kırılmış arka yolcu ayaklıgı...
  12. ZamboKage

Elektirikli Motorum var Kask Almak İstiyorum

Merhaba abilerim bende elektirikli bisiklet var baya hız yapıyor 45-50 arası 800 w ben bu aralar motor sessiz oldugu için sık sık kaza atlatmaya başladım korktum motoru depoya koydum elimde 500 TL para var Kask almak istiyorum...
  13. ZamboKage

Yeni Ehliyet yaş sistemi ?

Merhaba abilerim ablalarım ben motosiklet alacağım fakat bundan 4-5 ay öncesinde bir konu ortaya atılmıştı motosiklet a1 ehliyet yaşı 16 ya düştü bu ehliyetle sadece mopet kullanabilirler vs vs diye peki bu yasa ne zaman girecek devreye ? ve a1 alınmadan a2 geçilmiyor benim a2 almama 1 sene var...
  14. ZamboKage

Offroad Motorlarda Rodaj ?

Merhabalar abilerim,ablalarım bayadır düşünüyorum çok araştırdım fakat bulamadım offroad cross veya atv lerde gösterge olmadığı için Kilometre felan belli değil kaçla gittigin devir felan yok bunun için 0 offroad motor alsak rodajı nasil olacak neye göre yapacaz nasil anlıyacağız? Cevaplarınızı...
  15. ZamboKage

OffRoad/CrossMotor Yeni başlayacağım bir kaç sorum var bakarmısınız

Merhaba abilerim ablalarım yaşım 16.5 yakında 17 'ye gireceğim neyse offroad cross bakıyorum ve Yamahanın TTR 90 modeli dikkatimi çekti fakat Türkiyede yok veya göreninz varsa bana bir yardımcı olusunuz resim atayım Honda Crf 70 F Oldukça benziyor fakat Bu 90 Lık bu acaba küçükmü gelir ama...
  16. ZamboKage

Motordan Korkan Artçı Yüzünden Kaza

Merhaba abilerim,ablalarım Malum yaşım 16.5 ehliyetim yok bu yüzden elektirikli bisiklet kullanıyorum arkama bir arkadaşı aldım binerken sormuştum motosikletten korkuyormusun diye hayır dedi bende ona göre sürücem dedim sen istediğin gibi sür dedi burda bir tane Ticaret meslek lisesi var okulun...
  17. ZamboKage

Cup ların Hepsindemi Aynısı ?

Merhaba Abilerim,Ablalarım beni bilmeyebilirsiniz çok online olamıyorum dersler,dershane felan derken zaman bulamıyorum Yaşım: 17 Motorum: Malesef yok Ehliyet Almadanda Olmayacak Bugün Orta okuldakı eski arkadaşlarımla buluştum hepsinde motosiklet vardı birtek bende yoktu çok üzülmedim çünkü...
  18. ZamboKage

125 CC Cross Motor Bakarmısınız ?

Merhaba abilerim biliyorum daha önceki konumda sarı bir cross paylaşmıştım siz demiştiniz dandik motor vazgeç bende tamam dedim 1-2 araştırma sonucunda 125 cc crosslar gözüme çarptı paylaşıyorum 1.si Bu Motoru Sevdim açıkcası...
  19. ZamboKage

Aileden İzin Alamıyoruzz :(

Merhaba arkadaşlar yaşım 16 seneye haziranda 17 ye gireceğim motor almak istiyorum hemen karşı çıkmayın işte kaskın önemini biliyormusunda felan biliyorum abilerim bu forumu 2 senedir okuyorum herşeyin önemini eğitimin kaskın dizligin montun pantolonun eldivenin sırt korumasının boyun...

Yeni mesajlar