Arama sonuçlarınız

1. Kızıl pars

Acı haber, 000000 nickli Sinan kardeşimizi kaybettik

Arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz Sinan'ı talihsiz bir kaza sonucunda 09.10.2018 akşamı kaybettik. Cenazesi dün öğlen namazı sonrasında defnedildi. Kendisi genellikle full ekipman, deri tulum, deri bot vs kullanırdı, kazada da ekipmanı yerinde görünüyor. Göğüs bölgesini sertçe aydınlatma...
  2. Kızıl pars

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Benim bir arkadaşın arabasının plakası aralıklarla iki kez çalındı. Arkasında örgüt işi çıktı. Adamlar gece 01 gibi havalimanından araba kiralıyor, sonra ilk buldukları aynı marka model arabanın plakasını çalıp kendilerindeki arabaya takıyor. Bu plaka ile hırsızlık, gasp artık ne yapacaklarsa...
  3. Kızıl pars

30 Ağustos 2018 - İstanbul - motosiklet korteji

Merhaba arkadaşlar. TMP her sene kortej düzenliyor ve bu sene de var. Klasik yer olan Bağdat Caddesi - Suadiye oteli önünde saat 12:00 de başlayacağı belirtilmiş. Benim Facebook'um olmadığı için bir arkadaşın hesabından okudum, Facebook'u olan birileri buraya link ve detayları paylaşırsa...
  4. Kızıl pars

Marquezli - Pedrossalı ABS testi

Herkese merhaba. Bugün aşağıdaki videoya rastladım. Marquez ve Pedrossa aynı motoru ABS açık ve kapalı iken test ediyor. Video Ispanyolca ama anlatmaya çalıştığı anlaşılıyor. Ne kadar usta da olsan ekstrem durumlarda ABS sana stabilite sağlar. https://youtu.be/uDiQm_hYFzQ
  5. Kızıl pars

Aktif EDS sistemlerinin haritası

Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki linkte EGM tarafından yayınlanan aktif EDS noktası haritası bulunuyor. EDS genellikle önden çekim yaptığından sorun yaşamıyoruz ancak bazı yerlerde arkadan bakan EDS kameraları da var. Anlaşılan bunlardan bazıları aktif değil, yine de bir köşede bulunsun. Arada...
  6. Kızıl pars

Şahit olduğum kaza ve çıkardığım dersler

Merhaba, Dün akşam saatlerinde eve giderken şahit olduğum kazayı paylaşmak istiyorum; https://www.youtube.com/watch?v=euV_yW8vP6g Buradaki amcamız muhtemelen hızlıca karşıya geçmek istedi. Bu arada arkadaki araçlardan biri öndekine çarptı ve böylece birkaç araç birbirine çarptı. Aslında...
  7. Kızıl pars

Soğuk havalarda elleri korumak

Merhaba arkadaşlar. Malum havalar soğuk ve sürekli motor kullananlar için zorlayıcı bir hal almış durumda. Kurye arkadaşların kullandığı deri ya da kumaş elcik korumalar var. Bunlar genelde biraz ucuz malzemeden üretilmiş ve pek şık durmuyor. Genelde fiyatları 50 TL civarında. Motoru kişisel...
  8. Kızıl pars

Lastiğime saplanan "şey" ve kendi lastiğini kendin sök tavsiyesi

Merhaba. Dün akşam 19 civarı TEM Ümraniye sapağı yakınlarında motorun altından bir anda gelen garip ses üzerine durma ihtiyacı hissettim. Arka lastiğe baktığımda bu kocaman şey ile göz göze geldim. https://photos.app.goo.gl/prCALZfm1BnXBFVq1 https://photos.app.goo.gl/blClIalXtFaSmFUm2 Yani...
  9. Kızıl pars

Forum sayesinde başlayan arkadaşlıklar

Herkese Merhaba. Tam bir yıl önce forum sayesinde tanıştığımız arkadaşlarla bir Şile gezisi yapmıştık. http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/171824-%5Bmt-istanbul%5D-06-kasim-2016-sile%27ye-gidiyoruz-3.html Sonrasında çok defa görüştük, gezdik, kahvaltı yaptık, kamp yaptık, günü...
  10. Kızıl pars

Ön tekerde ABS etkisi - birinci elden tecrübe

Arkadaşlar konu çok defa konuşuldu, Fren yapmayı bilene ABS gerekmez diyenler, her durumda ABS iyidir diyenler, ABS mesafeyi uzatır diyenler, ne münasebet kısaltır diyenler vs. Dün işten eve giderken Maslak Tem bağlantısı arasındaki Opet civarında normal hızda seyrederken, muhtemelen aynaya...
  11. Kızıl pars

Barkın Bayoğlu

Altın Elbiseli Adam olarak bildiğimiz, sevdiğimiz, pek çoğumuza motoru sevdiren, Ve büyük küçük herkesin illa ki kendisinden birşeyler öğrenmiş olduğu "Babuş" 25.07.2017 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrıldı. İlgili linkler ...
  12. Kızıl pars

İki farklı motorsiklet sürücüsü profili

Herkese merhaba. Bugün 30 saniye ara ile yaşadığım iki olayın görüntüsü, iki farklı motorsiklet sürücüsü profilini gösterdiği için paylamşamk istedim. Kameram oldukça kalitesiz bu nedenle kusura bakmayın. Ancak olay net bir görüntüye ihtiyaç duyulacak türden değil. İlki yanımdan geçerken...
  13. Kızıl pars

Motosiklet kullanmanın beyin aktivitelerine etkisi

Herkese merhaba. Geçenlerde okuduğum bir yazıda Alzheimer ve benzeri rahatsızlıklardan korunmak için beyni aktif tutmak gerektiği yazyordu. Yine başka bir yazıda da beynin aktif kalması için rutin işleri farklı şekillerde yapmayı öneriyordu. Örneğin işe ya da eve farklı yollardan gidip gelin...
  14. Kızıl pars

[MT İstanbul] 06-Kasım-2016 / Şile'ye gidiyoruz...

Buluşma yeri : IKEA ümraniye Açık otoparkı Buluşma saati : 08:30 - 09:00 Hareket saati : 09:00 Yol güzergahı : Şile otoyolu Taslak Program : Yaklaşık 1 saat sürüş sonrası kahvaltı yapalım. Bol muhabbet, bol gıda. Örneğin Saat 10:00 - 12:00 arası kahvaltı Mekan seçimi katılımcılar ile birlikte...
  15. Kızıl pars

Bir can daha toprağa düştü

Merhaba arkadaşlar. Az önce haberini okudum ve çok üzüldüm, gencecik bir kardeşimiz hayatını kaybetmiş. Tanıyan, tanımayan, yakınlarda olan arkadaşlarımız belki cenazesine katılabilir. Ve ayrıca, lütfen hepimiz daha dikkatli, daha temkinli olalım. Genç kardeşlerimiz, ne olur, sizler daha da...
  16. Kızıl pars

15.10.2016 Cumartesi Sapanca

Arkadaşlar merhaba. 15 Ekim 2016 Cumartesi günü Sapanca turu yapsak katılım olur mu? Ne yenir, ne içilir, nerede toplanılır, bize yol gösterecek bir arkadaşımız çıkar mı?

Yeni mesajlar