Arama sonuçlarınız

1. arslan26

Cub alt motor ariyorum

Merhaba arkadaslar koyde kullandigim mondial sfc 100 motorum var fakat motor tam otomatik yani vitessiz model, malum biraz sikintili ve kisa surede debriyaj bitiriyor yaklasik 2 -3 bin km de... O yuzden elinde kazali, kullanmadigi fakat motor aksami saglam 100 110cc lik. Cub motoru ariyorum yani...
  2. arslan26

Mondial cub hakkında

Merhabalar köyde kullandığım sfc100 automaticx model motorumun (vitessiz model) kavrama problemi var, örneğin 20km/s hızla ilerlerken gaz verdiğinizde motor devri yükseliyor fakat hızlanma daha geç oluyor ve ara ara sürekli motor bloğu silkeleme yapıyor... yakında usta yok malesef üstelik motor...
  3. arslan26

2015 motosiklet fuarına gidenler

Merhabalar, fuarda 50cc mini cross satan firmalar varmıydı? Varsa hangi firmalar satıyordu? Benim aradigim adı sanı belli olmayan pocket bike degilde biraz daha profosyonel olan modeller yani yedek parcasi bulunsun ktm var biliyorum ama 4, 5 bin eurolarda geziyor fiyatlari ama o bana uygun degil...
  4. arslan26

Bw's125 kullanıcıları yakıt sarfiyatı hakkında

Merhaba arkadaslar. Daha once koyde, tarla yolunda v.s. Kullanmak için scooter tavsiyesi istemiştim buna istinaden 2. bir motor olarak bw's125 aldım 2008 model. Aldığım günden itibaren hiç yakıt ölçümü yapmadım fakat bir tedirginlik hissetmeye başladım zaten, neyse geçenlerde motorun benzini...
  5. arslan26

Scooter tavsiyesi (tarla köy vs kullanımı için)

Arkadaşlar kullanım amacımı nerde nasıl kullanacağımdan biraz bahsedeyim Alacağım motoru köy içinde, tarla yolunda kısaca tozlu topraklı taşlı yolda kullanıcam neden scooter diyenler olabilir, nedeni vitessiz iyi kötü eşya malze koyacak yeri var ayak altında ayrıyetten tozlu yolda zincir battı...
  6. arslan26

Motosikletin çalınmasına karşı bir önlem olabilirmi?

Arkadaşlar şehir içinde motosikletimizi kısa süreli park ettiğimizde yani tedbir almak adına bujiye gelen kabloya deponun altında uygun bir yere ateşlemeyi kesmesi için bir anahtar koyulabilirmi? Yada daha gizli bir noktaya anahtar konulabilirmi ateşlemeyi kesmesi için?
  7. arslan26

bajaj pulsar?

Arkadaşlar uzun yıldır motosiklet kullanıyorum mondial lifan vs, ortalamada yıllık 12000 km civarı yol yapıyorum, aylardır yok rks titanic mi alsam yok lifan emisol mü diye düşündüm durdum sonunda en mantıklısı cbf 150 diye karar kıldım çünkü uzun yolada çıkmak istiyorum uzun yolda en güvenilir...
  8. arslan26

Motor hakkında teknik bilgisi olan?

Arkadaşlar motosikletim kısa süre önce segmanları değişti ve karbüratör ayarı yapıldı, servisten geldikten bir hafta sonra 1. Viteste giderken 4000 devirden sonra (hani ilk benzininiz bittiği anda motosiklet teklemeye başlar gibi çalışır ya sanki motorun arkasından biri geriye asılıp bırakmış...
  9. arslan26

rks titanic 150 mi lifan em150l (emisol) mi???

arkadaşlar motosikleti değiştirmek için yaklaşık 3000tl +1000tl(şu an kullandığım motosiklet ile birlikte) gibi bir miktar para ayırdım bu paranın 3500 tl si ile motosiklet alıp 500 tl ile de motoruma (işim ile alakalı) bir kaç donanım alacağım top case, koruma demiri.. v.s. öncelikle...