Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Kask Önerisi

Motosiklet ekipmanı satan mağazalara gidip kafandaki fiyat aralığına göre farklı marka kaskları dene. Hangi marka kafana tam oturuyorsa o markanın fiberglass kaskını alabilirsin. Sessiz kask maalesef henüz üretilmedi. Yeni kaskın sesi rahatsız ederse kulak tıkacı kullanırsın ama en azından eli...
  2. Beto87

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Dün akşam yeniledim sigortayı 4.900 tl. Yaşlandık la.
  3. Beto87

Önerilerinizi Bekliyorum.

İlk motoru asla sıfır almayın. Acemilik döneminde düşer, kalkar canınız sıkılır. Çin ve hint motorlarında sorunsuz 2.el fiyatları bile sıfır fiyatlarından çok aşağıda, siz motoru düşürünce daha fazla fiyat kırmanız gerekecek satarken. Acemiliği atlattıktan sonra sıfır alırsınız. Kimse size 30 40...
  4. Beto87

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

Wd40 için diyorlar onu asıl. Kellerde saç çıkardığı bile rivayet edilir. * Yağ pompası hassas motora kalın yağ koyupta pompayı daha fazla zorlama. 10w40 7100 koy geç.
  5. Beto87

Royal Enfield, dünyanın en güçlü üçüncü otomobil markası olarak sıralandı

Anketi royal enfield'ın pazarlama ofisinde yapsalar ilk 5 e giremez. O kadar güvenilir bir anket olmuş bu.
  6. Beto87

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Arttırıyorum, bot giyen leğende çamaşır yıkasın. Şaka bir yana benim ayağımı bir kaç olayda korudu bot. İlla ki cross botlar daha iyi korur ama hiç esnemeyen bot ile sürüş eziyete döner.
  7. Beto87

pcx vs mt25

Suzuki gsx 250r+dio ama dioyu konfor sele kurtarmayabilir çünkü taş gibi selesi var. Çan çin çon a bulaşma sakın. Kuryelikten gelen para onun masraflarına gider.
  8. Beto87

Yazlık Mont Tavsiyesi

Hareket ettiğin sürece serin.
  9. Beto87

Yazlık Mont Tavsiyesi

2019'dan beri gtr air var bende. İlk üç sene yaz-kış kullandım ve şuan içindeki filede küçük bir yırtık ve kollarındaki revit yazılarının silinmesi hariç hiç bir sorunu yok. Kendi korumaları (dirsek ve omuz) gayet yeterli. Sırt koruması olarak revit sırtlık alırsan (alacağın beden montun sırt iç...
  10. Beto87

50 binde 2018 model mt-07 alınır mı

Kw düşürme olayına çok güvenme, polisler orjinal egzoza ceza yazıyorlar, a2 ehliyetin varsa her çevirmede kanser olursun. Ayrıca bana bedava verseler 4 yıl kullanmak zorundasın deseler vallahi de billahi de almam 07yi. Cb500f çok daha mantıklı ondan.
  11. Beto87

400-450lik naked tarzı motor önerisi

Tam tersi aslında. Honda ve kawa yı satarken belki beklersin ama ölü fiyatına gitmez en azından. Cf motoyu satarken fiyatı bir kaç kez öldürmen gerekir, o da eğer motor elinde patlamazsa.
  12. Beto87

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Paddock var zaten. Bu ürün motora göbekten girdiği için hem ön tekere hem arka tekere müdahale edebiliyorsun. Kaydı, düştü mevzusu da olmadan.
  13. Beto87

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Aslında bunu üretip satsan mükemmel olur. Abba stand diye geçiyor adı.
  14. Beto87

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız.
  15. Beto87

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

garanti olsun diye bütün de'leri ayırmak (dolu link)
  16. Beto87

Zincirdeki pas nasıl gider?

Onunla alakası yok. De ayrı olacak.
  17. Beto87

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

Kesinlikle dominar. Lastik değişimi ve egzozundaki sıkıntıyı hallettikten sonra rahat rahat binersin.
  18. Beto87

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Bursa, Sakarya ve Ankara plakalar benim kara listemin başında yer alıyor. Allah hepimizi bunların magandalığından esirgesin. Şimdi plaka konusunu kapatalım da meydan savaşı devam etsin, yarım kilo çekirdek hazırda bekliyor.
  19. Beto87

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

İnazumayı duvara çakmadığın sürece kolay kolay yedek parça ihtiyacın olmaz. Cf motoda da yedek parça sıkıntısı var ve yolda giderken parçaları dökülen kullanıcılar var. Birinin plakalığı düşüyor, birinin fren pedalı diğerinin vites pedalı vs. Tipini sevmediysen ona yapacak bir şey yok...
  20. Beto87

Zincirdeki pas nasıl gider?

Bari Coca Cola ile temizleyip işlemi videoya al. İsraile tepki ayağına takipçi de gelir.

Yeni mesajlar