Arama sonuçlarınız

1. kasırga genç

motor freninin zararı varmı

merhabalar abilerim ben acil fren yapmam gereken durumlar dışında gazı kapatıp motorun fren etkisiyle vites düşürerek yavaşlayıp son 10km/h civarı frene basıyorum.frenlememin %80 i böyle bunun yapmanın uzun vadede bir zararı varmıdır.
  2. kasırga genç

bidona benzin vermeyen yerler

merhabalar abilerim benim motorun benzini çok az kalmıştı (motor deponun dibini kullanıyordu). bi benzin almaya gideyim dedim benzinlikle evin arası 1.5 km zaten. derken babamın korona testi pozitif çıktı. 10 gün eve hapsolduk. 6. gün bi inip çalıştırdım motoru 5 dakika falan çalıştı sonra geri...
  3. kasırga genç

profil resmi nasıl koyuyorsunuz

merhabalar abilerim. herkeste olmasada bazı kişilerde profil resmi gördükten sonra bende koymak istedim ama çözünürlük 215 x 415 Pixel ve 146.5 KB (Kilobyte)'ı geçmemesi gerek diyor. evde yaklaşık 1 aydır topladığım tost makinesi(nokia 5230)bitirdim bunula fotoğraf çektim o bile 220x390 ve 179...
  4. kasırga genç

modifiye önerirmisiniz

benim arora kasırga ar 50-50 cup model bir motorum var 100cc ye yüselttim. görünüş olarak aşırıya kaçmadan sade bir modifiye yapmak istiyorum siz bu konuda ne önerirsiniz.
  5. kasırga genç

Gereksiz güçlü motor

https://youtu.be/-yyqwiVJK4c Bu linkteki motor 6200cc olduğunu ve 445 HP güç ürettiğini iddia ediyor. Ama ben inanmak istemiyorum. Ayrıca ağırlığı depo doluyken 484 kg yani kg başına 0.8 beygir güç düşüyor. 6200 CC olabilir ama ben 445 HP güç ürettiğine inanmıyorum böyle bişey olsa gazı açtığı...
  6. kasırga genç

vites konusunda yardım edermisiniz

merhabalar bir süredir internette araştırmama rağmen bulamadığım bir şeyi sormak istiyorum benim arora kasırga ar 50-50 cup model bir motorum var 100cc ye yüselttim. şimdi ben okula motorla gidiyorum ve okul yolunda yaklaşık 2km uzunluğunda hafif eğimli bir rampa var. rampada vitesi tam...

Yeni mesajlar