Arama sonuçlarınız

1. M

Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

bende istanbuldan silivride ikamet ediyorum forza ile ayak uydururum diye düşünüyorum bende gelirim.
  2. M

Antifrizi yanlış kullanmış olabilir miyim?

bittiğini nereden anladın hocam ? neye göre kime göre bitmişti ? Rengi gidince bittimi dedin yoksa ?
  3. M

Sizce 2022 Yeşil Xmax mi 2023 Mavi Forza mı ?

Hiç denk gelmedim hocam ayrıca bu durumda balata ile ilgili sorun olduğunu gösterir xmax ile arasında sırf bu sebeple kaydıysanız aralarında bir güç farkı yok denecek kadar az ztn aynı sorun xmaxta da olsa oda kalkış yapamaz. O motorlarda mutlaka bir sorun vardır yoksa mümkün değil benim eşim...
  4. M

Sizce 2022 Yeşil Xmax mi 2023 Mavi Forza mı ?

forza sahibiyim hocam ben yokuşta kalkamadığını ilk defa duydum ben tcs kapattığımda sara sara kalkıyor
  5. M

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

iki ayakla yere basmanın önemi olacağını çok düşünmüyorum. Sonuçta ışıklarda sağda solda durduğumuzda tek ayak yere basarım. İki ayak sadece geri ittirmek istediğimde oluyor.
  6. M

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Yorumları okuduğumda anlamlandıramadığım şekilde bir tavırlar var ? Hayırdır arkadaşlar? Bayan motorcu görmediniz mi ? Neden bu kadar düşüyorsunuz? Söylemiyim söylemiyim dedim ama bu konuşmalar tavırlar gerçekten size yakışmıyor.
  7. M

himalayan 450 ile karda sürmek

Konudan bağımsız olarak. Abimmm şu yorumunu okuduktan sonra konudan koptum saygı duruşuna geçtim. Büyüğümsün saygım sonsuzz senden öğreneceğim çok şey var :D
  8. M

Kaş-Akyaka-Marmaris turu

zaten teknik verilerde de adv ile son hızları aynı hocam ara hızlanmaları farklı sadece tespitiniz doğru
  9. M

Kaş-Akyaka-Marmaris turu

hahaha bu yorumu hanıma okutucam :D ailecek o bölgeleri çok seviyoruz kısmetse bizde yaparız inşallah
  10. M

Kaş-Akyaka-Marmaris turu

Bir forza sahibi olarak yapmak istediğim bir gezi maşallah. Evet eşimle ve bagajlayken aynı hissiyatı bende yaşıyorum keşke +100 cc daha olsaydı dedirtiyor ama burada önemli bir nokta hız olarakta düşmüyor bu bence güzel 80 le girdiğim yada 100 le girdiğim yerde aynı hızla çıkabiliyorum...
  11. M

Kışın Muhafaza Etmek

garajıma çekiyorum stop ediyorum :)
  12. M

HJC V10 alınır mı?

o motor varken sana bakmazlar hocam :D şahsen ben motorun üstünde senin olduğunun farkına bile varmam :D yani az önce motora bakarken kaskı geçtim seni bile görmedim :D
  13. M

Hız sınırlama özelliği olan harita uygulaması önerisi

oda bi ihtimal ama genelde öyle olmuyor yani sen ona değil o sana uyuyor :D
  14. M

değişiklik gösteriyor hocam atıyorum 6 saatlık bir yolda gidiyorsunuz ve hızını sürekli 100 km ise 1 saat sonunda o süreyi sizin hızınıza göre değiştiriyor
  15. M

bu duru çok önemli değilki hocam google haritalar kendini optimize ediyor. Şöyle siz yola çıktığınızda sürekli 100 ile gittiğinizde sürenin belirli bir kısmından sonra 100 km hıza göre varacağınız saati veriyor
  16. M

Ateşleme Sorunu

bujiyi kontrol ettinizmi yağlanma fln varmı ?
  17. M

Honda, Elektrikli Motosiklet Çağını WN7 ile Başlatıyor

kayışlı olması ve elektrik gücünün kayışa uygulayacağı gücü ve torku düşününce kayışın uzun ömürlüğü konusunda şüphe duydum!
  18. M

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

:D bence bendeki kiloyu görünce kesinlikle dengeye geliyor :D sizin çözümünüz bende kilo alın :D nimetlerden faydalanın bakın bana sebilin önünden geçiyorum kilo alıyorum :D Hem Allah demezmi kulum o kadar nimet verdim bi deri bi kemik kalmışsın diye ( kendi adıma ironidir )
  19. M

Hava ayarı ile ilgili çelişki?

Hava ayarı dediğimiz şey bütün yakıt ile çalışan araçlarda vardır kısaca şöyle özetliyeyim; Pistona giden yakıtın daha verimli yanıp ateşlabilmesi için oksijen gereklidir. Aracın beyni bunu otomatik ayarlar 1/100 yakıt çekiyorsa araçtan araca değişiklik göstereceği için ortalama oran veriyorum...
  20. M

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

doğrudur hocam 1500 kmdeyim şu anda ama titremeye rastlamadım çantam hem takılı hemde dolu sele altım boş ağırlık merkezi tamamen arkada belki bir ihtimal bende kiloluyum 105 kg olduğum içinde dengeliyor olabilirim :D

Yeni mesajlar